malgos2 30.04.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Bardzo fajna. Super jest ta lazienka w ogole. Taka wiesz - klubowa :) Nio. Dziewczyny nie beda chcialy stamtad wyjsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.04.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Bardzo fajna. Super jest ta lazienka w ogole. Taka wiesz - klubowa :) Nio. Dziewczyny nie beda chcialy stamtad wyjsc. NIe ma jak wspólny prysznic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.04.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 ...jeszcze leżaczek ... O! To dla takich gosci jak ja. Pozdrowka. p.s. kupie inny krem na "L" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.04.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 cześć wpadam na moment zamin wyjedziemy zostawiam piękne buziole dla gospodyni za jak zwykle gościnnie otwarty dom, Okuś za wspólnme wyżeranie lodów i Duszkowi, za tonę brykietu.... jak ja się cieszę, że Was znam..... baaa nawet mój Szanowny mówi, że już wie dlaczego tyle czasu siedzę przed kompem i już się szykuje na Urzut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.04.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Miłej podróży - bawcie się dobrze A dobrze, że sie razem szykujecie na Urzut, bo fajne z Was ludki i zawsze dobrze sie z Wami spotkać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.04.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 A mówiłam, ze czerwona łazienka to hicior?!!!! To moja ulubiona łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.04.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 ...jeszcze leżaczek ... O! To dla takich gosci jak ja. Pozdrowka. p.s. kupie inny krem na "L" O to to P.S. najważniejsze, żeby był na "L" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.04.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 A mówiłam, ze czerwona łazienka to hicior?!!!! To moja ulubiona łazienka Mówiłaś, mówiłaś Ale dobrze, że to nie nasza, bo dostałabym oczopląsu przy dłuższej kąpieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.04.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 W czasie kąpieli będziesz patrzyła w sufit więc nie byłoby tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.04.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 A w dzienniku zdjęcia podłóg som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.04.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Ładne drewno Nefer. Bardzo podoba mi się jesion na podłodze. Będziesz lakierować czy jak wykończysz? Jakbym miała wymieniać panele na gorze to też jesion lub grabina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.04.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Jatoba pod olej. Jesion pod lakier - będzie taki kolorowy z przewagą białego, ale taki "żyjący" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.04.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Taki własnie lubię najbardziej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 30.04.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 A ja dzisiaj na żywca te samiusieńkie oglądałam.....inne tez Bo tak wogóle to lampy zwnętrzne poszłam wybierać - elektryk kazał mi się zdeklarować co chcę...ale dech nie mogłam sobie darować. Śliczne są...ładnie pasuje do "czerwieni "Twoich okien. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 30.04.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Piękna Jatoba ,piękna ci ona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.04.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Taki własnie lubię najbardziej!!! Bo zakręcona jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.04.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 A ja dzisiaj na żywca te samiusieńkie oglądałam.....inne tez Bo tak wogóle to lampy zwnętrzne poszłam wybierać - elektryk kazał mi się zdeklarować co chcę...ale dech nie mogłam sobie darować. Śliczne są...ładnie pasuje do "czerwieni "Twoich okien. pozdro jakby elektryk mi coś kazał, to pewnie jakiś czas coś by go bolało :) Wybrałaś coś ? Zaraz do Ciebie idę czy tam czego nie ma nowego... A mam nadzieję , że będzie pasować. Muszę przełamać tę "grzeczność" w wiatrołapie i kuchennej podłodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.04.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Piękna Jatoba ,piękna ci ona PIękna. Cały czas na nią zerkam. No ma pazurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.04.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Taki własnie lubię najbardziej!!! Bo zakręcona jesteś No Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.04.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Taki własnie lubię najbardziej!!! Bo zakręcona jesteś No I bardzo gooood Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts