Anna Wiśniewska 28.09.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Właśnie, Nefer, co tak cicho? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KacMar 05.10.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Nefer biegasz z łopatą czy co? Że Cię nie ma???? Pewnie przygniotła ta łopata. Swoją drogą mogłabyś skrobnąć coś w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 16.10.2007 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Wracam po dlugiej nieobecnosci na forum a tu w dzienniku od ponad 2-miesiecy nic sie niedziej, to juz przegiecie Prosze mi sie zrehabilitowac i szybciutko uzupelnic wpisy Buzkaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 17.10.2007 03:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Wracam po dlugiej nieobecnosci na forum a tu w dzienniku od ponad 2-miesiecy nic sie niedziej, to juz przegiecie Prosze mi sie zrehabilitowac i szybciutko uzupelnic wpisy Buzkaa Pewnie autorka dziennika wpadła w "wir" budowy. Tak długo czekała na pozwolenie na budowę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.10.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Nefer, kochana, co u Ciebie? Budujesz czy walczysz z przeciwnościami? Odezwij się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.10.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 nefercia ....chodz na kawe http://www.wdr.de/themen/forschung/1/kleine_anfrage/antworten/_img/zucker/_img/kaffee_400q.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 22.10.2007 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 o widzę, że nie ja jeden mam kłopoty z systematycznością... choć ostatnio się staram, tym bardziej, że wielkimi krokami zbliża się wykończeniówka. życzę powodzenia w walce ze stoenem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.10.2007 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Nefer bo zaczne krzyczec aby Cie tu sciagnac. no niech ktos kto ma do Nefer kontakt chociaz napisze - jest ok, tylko czasu nie ma, bo sie martwimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 23.10.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Nefer Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo się martwimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.10.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Achtung !!! Achtung !!! dostalam wiadomosc od Nefereczki ... ona po prostu zapier%$#@la pracownicy siedza jej na L4 (jedna w ciazy, druga choruje od 2 miechow , trzeci od miesiaca i chce jeszcze za to premie ) wszystko na jej glowie z budowa rusza na wiosne prosila , zeby was wszystkich serdeczniecznie pozdrowic, ucalowac i podziekowac za troske obiecala , ze jak sie wyrobi z tym wszystkim to do nas wroci I za to ja kochamy !!!!bo bez niej to forum takie... ...jakies blade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.10.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 NO NARESZCIE!!!! Frosiu, dziękujemy za inicjatywę i zasięgnięcie języka! Przynajmniej się nie martwimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 23.10.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 frosch'ko, dobra z Ciebie kobieta, że nam to przekazałaś Już się nie martwię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.10.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 No to sie tylko cieszyc, ze jest wszystko ok a Neferowa ma sil tyle pracowac aby nie mowic zapi#$%^&*# Prosze przeslac jej usciski od nas! Dziekujemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.10.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 No to sie tylko cieszyc, ze jest wszystko ok a Neferowa ma sil tyle pracowac aby nie mowic zapi#$%^&*# Prosze przeslac jej usciski od nas! Dziekujemy! zelijko ..Nefera napisala ,ze zapierdala .... tylko , ze ja chcialam sie zrobic w jej komentach takia wiesz ...kurturalna przekaze jej wszystkie usciski i buziaki od was czekam na zgloszenia z waszej strony do.... ...powiedzmy 18 -tej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 23.10.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 To ja następna w kolejce I proszę przekazać, że właśnie dzisiaj ją dogoniłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.10.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 zelijko ..Nefera napisala ,ze zapierdala .... czekam na zgloszenia z waszej strony do.... ...powiedzmy 18 -tej No to jak napisala to tak musi byc. To ja o dwa usciski poprosze i buziaka jednego po prawej stronie policzka, blizej ucha niz nosa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 23.10.2007 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 no to ja też woooołam: oooo Nefer wraaaacaaaaj... Jest tu pare zaniedbanych przez ciebie wątków które trzeba ustawić do pionu. No. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.10.2007 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Mnie też zapisz, Frosia, mnie też! Proszę uściski i buziaki Neferci przekazać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.10.2007 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 PRZEKAZANO !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 25.10.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 i całusy też od Tosinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts