78mysz 30.04.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Wsiekle czerwona ta jatoba, nie czerwonawa, zdjęcie z lampą zrobilas? To trójwarstwówka?Ma piękne umaszczenie i będzie pasowac do okien, a jasne płytki trochę zgaszą jej zapędy. Znów mówie, będzie doooobrze.Jesion w umaszczeniu mniejszej deseczki faktycznie ładniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.04.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Wsiekle czerwona ta jatoba, nie czerwonawa, zdjęcie z lampą zrobilas? To trójwarstwówka?Ma piękne umaszczenie i będzie pasowac do okien, a jasne płytki trochę zgaszą jej zapędy. Znów mówie, będzie doooobrze. Jesion w umaszczeniu mniejszej deseczki faktycznie ładniejszy. Ona taki ma zdecydowany kolorek :) Z lampą. Trójwartwówka, 6 mm użytkowej. U mnie max 15mm wysokości drewna .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.04.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 bez lampy wychodzi oszukana...zgaszona ... http://lh3.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/SfnsnJf1aqI/AAAAAAAAEqQ/MYsJggvP6j0/s640/IMG_1444.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 30.04.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 jakby elektryk mi coś kazał, to pewnie jakiś czas coś by go bolało :) Wybrałaś coś ? Zaraz do Ciebie idę czy tam czego nie ma nowego... Powinnam napisać "kazał" - bo trzeba zrobić wyprowadzenia zewnętrzne. Nie wiem czy chcę - czy mogę w podbitce (materiał łatwopalny OSB), czy tylko wiszące... ale te zwisy to tylko latarenki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.04.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 jakby elektryk mi coś kazał, to pewnie jakiś czas coś by go bolało :) Wybrałaś coś ? Zaraz do Ciebie idę czy tam czego nie ma nowego... Powinnam napisać "kazał" - bo trzeba zrobić wyprowadzenia zewnętrzne. Nie wiem czy chcę - czy mogę w podbitce (materiał łatwopalny OSB), czy tylko wiszące... ale te zwisy to tylko latarenki Latarenki bywają ładne. Ale są też inne zwisy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.04.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 ładna, ładna, ale jesion przy tym dębie to wygląda jak król! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 30.04.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Latarenki bywają ładne. Ale są też inne zwisy :) Qrcze innych nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.04.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Jesion jest przepiękny!!!Jatoba już mniej mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 30.04.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Nefciu widzę, że dzisiaj gościnny dzionek u Ciebie był ... ja tez się gościowałam i fanty cudne do mojego ogródka dostałam Nie doczytałam, czy podłogi kawałek już jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.04.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Nefciu widzę, że dzisiaj gościnny dzionek u Ciebie był ... ja tez się gościowałam i fanty cudne do mojego ogródka dostałam Nie doczytałam, czy podłogi kawałek już jest? Jeszcze nie - na razie tylko próbki. Kasę trzeba skołować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.04.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Jesion jest przepiękny!!! Jatoba już mniej mi się podoba Kochana - wcale mnie nie zaskoczyłaś :) I bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 30.04.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Nefciu widzę, że dzisiaj gościnny dzionek u Ciebie był ... ja tez się gościowałam i fanty cudne do mojego ogródka dostałam Nie doczytałam, czy podłogi kawałek już jest? Jeszcze nie - na razie tylko próbki. Kasę trzeba skołować Jak Cię znam nie potrwa to długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.04.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 dobry wieczór Nefcia jakby nie było po bandzie idzie i cudne rzeczy robi a ten jesion ooooooooooooooooo można się na golasa po nim turlać taki piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.04.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Jesion jest przepiękny!!! Jatoba już mniej mi się podoba Kochana - wcale mnie nie zaskoczyłaś :) I bardzo dobrze Bożeeeeeee, aż taka jestem przewidywalna??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.04.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 przecudnej urody jesion, czerwone drewno zawsze mniej mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.04.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Kruelcia Hmmm no wieszzzzzz ... się okaże ... Duch na szczęscie jeszcze zajęty jest trochę, więc mam większe szanse POnadto jak położę podłogi to już potem kuchnia i przeprowadzka... a ten etap -jak wiadomo jest jeszcze u mnie w środku niewyobrażony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.04.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Jesion i jesion NO ładniuni ale ta jatoba To jest bajka :) Jesion grzeczny, układny, przykładnie spokojny :) łeeee no dobra - do sypialni się nadaje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.04.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Jesion i jesion NO ładniuni ale ta jatoba To jest bajka :) Jesion grzeczny, układny, przykładnie spokojny :) łeeee no dobra - do sypialni się nadaje :) czyżbyś Nefcia chciała się nago turlać w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.04.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Jesion i jesion NO ładniuni ale ta jatoba To jest bajka :) Jesion grzeczny, układny, przykładnie spokojny :) łeeee no dobra - do sypialni się nadaje :)eeeeeeeeee, gadasz Mnie sie bardzo podobają ciemne drewna, lapacho, palisander Ale ten jesion......jest taki noooo sama nie wiem no piękny jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 30.04.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Kruelcia Hmmm no wieszzzzzz ... się okaże ... Duch na szczęscie jeszcze zajęty jest trochę, więc mam większe szanse POnadto jak położę podłogi to już potem kuchnia i przeprowadzka... a ten etap -jak wiadomo jest jeszcze u mnie w środku niewyobrażony Wiem o czym mówisz ... ja mam podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts