Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

Witam Szanowne Panie! :wink:

Nefer ; super chałupka , dziennik budowy zaje...fajny.

natknęłam się na "krzesło dla Teścia" ono takie metalowe , zimne.

osobiście mam takie krzesło pod prysznicem (jak kupowałam to wszyscy się ze mnie śmiali a w tej chwili kilka osób moim przykładem sobie zainstalowało to ustrojstwo), używamy już 3 lata , tylko mam takie z tkaniną jakąś ciut nie plasik, myślę że trochę "cieplejsza", są białe i czarne .

Super sprawa to krzesełko . w nowym domku będę miała w każdej kabinie .

zawsze można złożyć jak nie potrzebne.

fajnie tu u Was , będę zaglądać częściej.

pozdrowionka.

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

...jeszcze leżaczek ...

O! To dla takich gosci jak ja. :D :wink:

Pozdrowka.

p.s. kupie inny krem na "L" :lol: :wink:

O to to

P.S. najważniejsze, żeby był na "L" :wink:

No jasne, bo ten "L" w tym kremie dziala! :D :wink: :lol:

p.s. Czy Ty juz wiesz gdzie jakie obrazy beda? 8) Bo ja nastepny robie. :lol: Czerwony jak te roze.

Witam Szanowne Panie! :wink:

Nefer ; super chałupka , dziennik budowy zaje...fajny.

natknęłam się na "krzesło dla Teścia" ono takie metalowe , zimne.

osobiście mam takie krzesło pod prysznicem (jak kupowałam to wszyscy się ze mnie śmiali a w tej chwili kilka osób moim przykładem sobie zainstalowało to ustrojstwo), używamy już 3 lata , tylko mam takie z tkaniną jakąś ciut nie plasik, myślę że trochę "cieplejsza", są białe i czarne .

Super sprawa to krzesełko . w nowym domku będę miała w każdej kabinie .

zawsze można złożyć jak nie potrzebne.

fajnie tu u Was , będę zaglądać częściej.

pozdrowionka.

Cześć Agniecha,

To krzesełko nie jest matalowe - jest pokryte taką grubą, miękką gumą. Fakt, że więcej miejsca byłoby w większej kabinie, ale u nich nie mieści :(

Zaglądaj , zagląda - dzieki za dobre słowo :)

Witam Panie i Panów.

Śledze wątek od dwóch lat,bo tyle trwa moja walka na polu budowlanym. Nefer małe pytanie jakie wymiary ma Twój zsyp na brudną bieliznę i jaką rure będziesz tam montowac (jakie fi). Też mam zaplanowany zsyp ale nie chce przesadzić z fi rury coby dziecie slizgawki sobie nie robiło a z drugiej strony nie chciałabym aby ciuchy( te większe ) sie w nim blokowały.

Pozdrawiam

Asiu

Mój zsyp muszę zmierzyć :):) Ale rura będzie od kanalizy fi 250. NIe ma szans, żeby dziecko w to wlazło. Ponadto dobrze go zamykać , żeby się "cug" nie robił w dodatkowym kominie :)

Wusia wiesz, że ja jestem maksymalistka - ono chyba będzie taaakie bycze w wiatrołapie . Myślę, że 2,0 x 1,0 m. Postaram sie tak zrobić,żeby nikt sie nie nadziewał :):)

Agniecha mówisz o tej łazience na dole dla gości ? To trawertyn 30x60 - ten spokojny.Ale to chyba nie o to chodzi :) Bo jedyna "męska łazienka" jest ta czerwono czarna :) moich synów. Płytki Ibero ceramica - Roppe. Na podłodze jest Argenta Evolution w kolorze antracyt.

Bylo kupic zwykly kran i nie byloby klopotu , tak to jest jak but

z miasta a noga ze wsi :D

Ja juz czuje parapetowe , browar bedzie mozna pic i w krzaki nie biegac , wszystko na elegancko .

Trawertyn piekny , Twoja lazienka myslalam , ze nie bedzie mi sie podobala , ale jakos widzi mi sie bardzo , nie wie tylko jakie tam lampy wymyslisz ostatecznie :roll:

Mam nadzieje , ze nie podobne do tych lamp , ktore maszdo chlopakow , no ale pewnie nie :wink:

Ladnie , widac koniec i zycze szybkiej przeprowadzki .

Ja swoja 3 lazienke robie w tym zoltym , bedziemy wiec 1:1 trawertynowo :D

Podloga ta czerwona piekna :p

Bylo kupic zwykly kran i nie byloby klopotu , tak to jest jak but

z miasta a noga ze wsi :D

Ja juz czuje parapetowe , browar bedzie mozna pic i w krzaki nie biegac , wszystko na elegancko .

Trawertyn piekny , Twoja lazienka myslalam , ze nie bedzie mi sie podobala , ale jakos widzi mi sie bardzo , nie wie tylko jakie tam lampy wymyslisz ostatecznie :roll:

Mam nadzieje , ze nie podobne do tych lamp , ktore maszdo chlopakow , no ale pewnie nie :wink:

Ladnie , widac koniec i zycze szybkiej przeprowadzki .

Ja swoja 3 lazienke robie w tym zoltym , bedziemy wiec 1:1 trawertynowo :D

Podloga ta czerwona piekna :p

Noo zajrzała w końcu :) Ty się nie czepiaj, bo jak fachowiec sobie nie poradził ten co montował to nawet miastowa noga nie pomoże :):) Grunt, że znalazłam :)

A przeprowadzka pewnie w wakacje :)

Lampy będę inne - to fakt, pewnie kryształki, ale bardzo oszczędne..