Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

Nefcia tak sobie myślę że na czas parapetówy to Ty pokrywy od ssypów mocno przymocuj coby "zmęczeni" :wink: goście ich nie pomylili z innymi okrągłymi sprzętami i nie rzucali jakimi ptaszkami do nich :D

Na ten w mojej łazience ciężko się wdrapać , ale u dzieci ....

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tak tak chodziło mi o tę czerwoniutką łazienkę, dzięki za odpowiedż.

chyba się nie doczekam aż się u mnie budowa zacznie , oohhh jak Ci do dobrze, życzę rychłej przeprowadzki.

ja buduję domcio edyta z mgprojekt, tzn. czekam , czekam na to aż się uprawomocni PnB, ja z niedaleka z siedlec .

Tak tak chodziło mi o tę czerwoniutką łazienkę, dzięki za odpowiedż.

chyba się nie doczekam aż się u mnie budowa zacznie , oohhh jak Ci do dobrze, życzę rychłej przeprowadzki.

ja buduję domcio edyta z mgprojekt, tzn. czekam , czekam na to aż się uprawomocni PnB, ja z niedaleka z siedlec .

To sąsiadka prawie :):) Już niedługo Agniecha, już niedługo :) Nawet nie zauważysz :) W razie czego dam Ci namiary na moją hurtownię płytek gdzie kupowałam. Musisz tylko pamiętać, że one jadą tirem z Hiszpanii - więc 6 tygodni się czeka i mus dobrze policzyc ilość :):)

A o przeprowadzce na razie nie myślę :) :wink:

Aaaaaaaaaaa i dziennik zakładaj :):) Już już szybciutko :)

Nef

Ladne lampy widzialam w takim sklepie przy Jerozlimskich na rogu Lopuszanskiej , wlasnie w krysztalach byl tam duzy wybor , inne tez byly ladne , zalec przy okazji ,mysle , ze warto .

Zreszta moze sa i lepsze sklepy z lampami , ale ja tu nie obyta :D

Nef

Ladne lampy widzialam w takim sklepie przy Jerozlimskich na rogu Lopuszanskiej , wlasnie w krysztalach byl tam duzy wybor , inne tez byly ladne , zalec przy okazji ,mysle , ze warto .

Zreszta moze sa i lepsze sklepy z lampami , ale ja tu nie obyta :D

O dzięki - różnie w róznych sklepach to wygląda , ale sobie podskoczę przy okazji.

.....................NIE UMIEM dziennika założyć łłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłeeeeeeeeeeeeeeeee! :oops:

ale się nauczę!

w wawie domy oglądalimy chyba z 4 !

na Wilanowie to takich sympatycznych ludzi poznaliśmy, że do dziś szok mi nie przeszedł ! ot tak z ulicy zaprosili do oglądania domku w którym już mieszkali kilka m-cy! super wnętrza w moim stylu, bardzo lubię tak z duszą ...............................................

dobra powiem wprost - za rok muszę się wprowadzić ( do września) dosyć mam dowożenia dzieci do szkoły!

nooo toz ja sie ciebie questoffolyk..tylko braku interpunkyjnegho braklo takigo

? :lol: :lol:

Aaaaaaaaaaaaa :):) U mnie nic sie nie dzieje. Dziś wstałam o 13.00 i pojechaliśmy z małżem do biura pożyczyć taczkę. A potem na budowę. Małż cały dzień beton kuł :) I woził na górę śmieci :)

A ja zrobiłam obiadek i się pobyczyłam. Zero newsów :) Nuuuuuuuuda panie, nuuuuuuda