Nefer 01.05.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Nefcia tak sobie myślę że na czas parapetówy to Ty pokrywy od ssypów mocno przymocuj coby "zmęczeni" goście ich nie pomylili z innymi okrągłymi sprzętami i nie rzucali jakimi ptaszkami do nich Na ten w mojej łazience ciężko się wdrapać , ale u dzieci .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 01.05.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Tak tak chodziło mi o tę czerwoniutką łazienkę, dzięki za odpowiedż.chyba się nie doczekam aż się u mnie budowa zacznie , oohhh jak Ci do dobrze, życzę rychłej przeprowadzki. ja buduję domcio edyta z mgprojekt, tzn. czekam , czekam na to aż się uprawomocni PnB, ja z niedaleka z siedlec . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.05.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Tak tak chodziło mi o tę czerwoniutką łazienkę, dzięki za odpowiedż. chyba się nie doczekam aż się u mnie budowa zacznie , oohhh jak Ci do dobrze, życzę rychłej przeprowadzki. ja buduję domcio edyta z mgprojekt, tzn. czekam , czekam na to aż się uprawomocni PnB, ja z niedaleka z siedlec . To sąsiadka prawie :) Już niedługo Agniecha, już niedługo Nawet nie zauważysz W razie czego dam Ci namiary na moją hurtownię płytek gdzie kupowałam. Musisz tylko pamiętać, że one jadą tirem z Hiszpanii - więc 6 tygodni się czeka i mus dobrze policzyc ilość :) A o przeprowadzce na razie nie myślę Aaaaaaaaaaa i dziennik zakładaj :) Już już szybciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.05.2009 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Nef Ladne lampy widzialam w takim sklepie przy Jerozlimskich na rogu Lopuszanskiej , wlasnie w krysztalach byl tam duzy wybor , inne tez byly ladne , zalec przy okazji ,mysle , ze warto . Zreszta moze sa i lepsze sklepy z lampami , ale ja tu nie obyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.05.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Nef Ladne lampy widzialam w takim sklepie przy Jerozlimskich na rogu Lopuszanskiej , wlasnie w krysztalach byl tam duzy wybor , inne tez byly ladne , zalec przy okazji ,mysle , ze warto . Zreszta moze sa i lepsze sklepy z lampami , ale ja tu nie obyta O dzięki - różnie w róznych sklepach to wygląda , ale sobie podskoczę przy okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 01.05.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 doberek:) dotarlem 69odp masakra hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.05.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 eeeeeeeee bez przesady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 01.05.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 noo dzieki powaga powaga..nawet zadnego wontku nie poczytalem..cos ciuekawego sie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.05.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 A gdzie coś ciekawego się dzieje ? O tej porze ? Ja już sobie zalegam powoli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 01.05.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 .....................NIE UMIEM dziennika założyć łłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłeeeeeeeeeeeeeeeee! ale się nauczę! w wawie domy oglądalimy chyba z 4 ! na Wilanowie to takich sympatycznych ludzi poznaliśmy, że do dziś szok mi nie przeszedł ! ot tak z ulicy zaprosili do oglądania domku w którym już mieszkali kilka m-cy! super wnętrza w moim stylu, bardzo lubię tak z duszą ............................................... dobra powiem wprost - za rok muszę się wprowadzić ( do września) dosyć mam dowożenia dzieci do szkoły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 01.05.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 nooo toz ja sie ciebie questoffolyk..tylko braku interpunkyjnegho braklo takigo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.05.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 nooo toz ja sie ciebie questoffolyk..tylko braku interpunkyjnegho braklo takigo ? Aaaaaaaaaaaaa :) U mnie nic sie nie dzieje. Dziś wstałam o 13.00 i pojechaliśmy z małżem do biura pożyczyć taczkę. A potem na budowę. Małż cały dzień beton kuł I woził na górę śmieci A ja zrobiłam obiadek i się pobyczyłam. Zero newsów Nuuuuuuuuda panie, nuuuuuuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.05.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Aaaaaaa poza sukcesem w kwestii odkrycia jak działa bateria wannowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 01.05.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 kuśffa jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.05.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 kuśffa jak pociąga się za wąż od prysznica przy samej baterii ( w dół) . NIezły patent co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 01.05.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 noo niech mnie rozsadzi kto na to wpadl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.05.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 A jak myślisz ? Przecież ja nie odpuszczę aż nie znajdę sposobu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.05.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 dzień dobry mówię Wam http://img80.imageshack.us/img80/9812/dzialka1052009007.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 02.05.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 kuśffa jak pociąga się za wąż od prysznica przy samej baterii ( w dół) . NIezły patent co ? ale patent. A ja nawet swojemu chłopu o tym opowiadałam i się zastanawialiśmy jak to ustrojstwo włączyć A tak ogólnie to dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 02.05.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Zdradziecki wąż pokonany - przez Kobietę.Normalnie brzmi jak zemsta za eden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts