agnie-cha 02.05.2009 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 otworzę szerzej........... byłam w 2 domach takich , jeden już zamieszkały............wybraliśmy ten dom ze względu na możliwość dużej kotłowni, zamknięcia kuchni, 2 łazienek na poddaszu , dużego garażu (12 x 7) , ponieważ mamy niedużą działkę i nie będzie żadnego budynku innego na działce . od 2 lat miał być budowany benedykt 5 z mgprojekt, lecz okazał się za szeroki więc wybrałam podobny, węższy i przerabiamy go ala benedykt, będzie jeszcze balkonik mały od frontu! założę dziennik i zarzucę Was zdjęciami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.05.2009 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Biedna Nefcia, taka zdominowana... nooooooooooo jak warknę to przynajmniej dwa + kot robią za fresk na ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.05.2009 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Biedna Nefcia, taka zdominowana... nooooooooooo jak warknę to przynajmniej dwa + kot robią za fresk na ścianie A trzeci to ktory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.05.2009 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Małż mało bojący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 03.05.2009 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Z rewizytą wpadłam, coby przed snem oko nacieszyć Twoją łazienką, a tu ... Teraz? Jeszcze pieczesz? Właśnie kończę Młoda godzina i jak murzynek, smaczny? wyrósł odpowiednio? smaku mi narobiłaś ... chyba głodna jestem? Spadam spać, zanim na lodówkę się rzucę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.05.2009 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Murzynek zostaje na jutro na połamanie po grzebaniu się w ziemi i machaniu łopatą Kuźwa, jaka ta łopata ciężka Jutro będzie na śniadanko z mlekiem Dzięki za odwiedziny - kolorowych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 03.05.2009 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 kurna ja nie moge...murzynki cola spruundem pupy domostwa a mnie nie było ...pierdziele juz nie bydem sypioł bo omijajom mnie taaakie rzeczy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.05.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Co tu się qurna dzieje Czeeee z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.05.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Witanko Kondzio wycałowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.05.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Doberek. Nefer, czy murzynek aby na pewno z orzechami?Taki jak lubie? No to chociaż pomarzę. Muszę sie szybko wprowadzac do nowego domu, bo tutaj nie mam piekarnika. Co jak co ale murzynka bym upiekła, z polewą czekoladową. O rety, marzenie. Agniecha, jeszcze jedno do tarasu- nie zapomnieć go odizolować porządnie od domu styropianem, balkony dokładnie pooklejać z każdej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 03.05.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 :_)_) withanko:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.05.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Doberek. Nefer, czy murzynek aby na pewno z orzechami?Taki jak lubie? No to chociaż pomarzę. Muszę sie szybko wprowadzac do nowego domu, bo tutaj nie mam piekarnika. Co jak co ale murzynka bym upiekła, z polewą czekoladową. O rety, marzenie. Murzynek z wiśniami z nalewki. Bez orzechów, bo u nas brak chętnych na orzechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.05.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 oto co napisane w dzienniku : Od piątku małż walczył z gruzem w ogródku. Wykopał i wywiózł taczkami tak ze 4 kontenery siódemki na moje oko. Dziś od 12.00 do 21.00 odpopywał żywopłot z tuj zasypany spychaczem przy kopaniu fundamentów. Pięknie rozrzucił ziemię, znów wygrzebał kontener cegieł (stare fundamenty po ruderce). Ciekawe co na to jego kręgosłup. Ja wczoraj oczyściłam pas pomiędzy płotem a chodnikiem, bo nie mogłam patrzeć już na ten syf. Cała jestem podrapana i pocięta przez maliny i inne chaszcze. Nie pytajcie ile butelek po piwie i Żołądkowej Gorzkiej (koneser jakiś k...mać) tudzież psich gówien wyciągnęłam. Ale dałam radę. A dziś poodkurzałam podłogi i ściany w częsci Rodziców ( a tak ściany, ten odkurzacz przemysłowy się genialnie przyssywa do ścian, tylko trzeba mieć power, żeby go ruszyć ). A potem rozłożyłam i poprzyklejałam tekturę malarską. Na to pójdzie folia. I sie już nie zrobi gnoju. Przykryłam też łazienkę chłopaków. Dziś małż zainicjował prysznic Fajnie podobno Ja kleiłam plasterki Generalnie się narobiliśmy w te święta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 03.05.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 oj to ja gienieralnie gratuluje..czystki etnicznej na budoffie:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.05.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 jeszcze 50 razy tyle do zrobienia ...Ale dziś jak zobaczyłam efekty pracy małża, to uwierzyłam, że z nim to jest możliwe, by ten ogród wygładał jak trzeba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 03.05.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 ale jush nie 51.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.05.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 ale jush nie 51.. oj tak :) kiedy przyjeżdżasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 03.05.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 oj nie powiem nic...nie wiem jutro burdello ..na firmie musze ogarnac za dlugo mnie nie było papierów mam od cholery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 03.05.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 No to faktycznie sie naharowaliście z małżem wspólczuje,jak sobie nasze walki przypomne to mnie jeszcze strzyka. . Ale warto Po pracach domowo-działkowych i po zabójstwie jest ten sam problem Co zrobić z ciałem ?? . Jak wydobrzejesz to fotos please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.05.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 No to faktycznie sie naharowaliście z małżem wspólczuje,jak sobie nasze walki przypomne to mnie jeszcze strzyka. . Ale warto Po pracach domowo-działkowych i po zabójstwie jest ten sam problem Co zrobić z ciałem ?? . Jak wydobrzejesz to fotos please Dzięki Gawełku za pocieszenie :) I za ciało :) Puknę fotki jak dojadę na budowę ... Starszna ta rekultywacja terenu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts