Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

otworzę szerzej...........

byłam w 2 domach takich , jeden już zamieszkały............

wybraliśmy ten dom ze względu na możliwość dużej kotłowni, zamknięcia kuchni, 2 łazienek na poddaszu , dużego garażu (12 x 7) , ponieważ mamy niedużą działkę i nie będzie żadnego budynku innego na działce .

od 2 lat miał być budowany benedykt 5 z mgprojekt, lecz okazał się za szeroki więc wybrałam podobny, węższy i przerabiamy go ala benedykt, będzie jeszcze balkonik mały od frontu!

założę dziennik i zarzucę Was zdjęciami!

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Z rewizytą wpadłam, coby przed snem oko nacieszyć Twoją łazienką, a tu ...

Teraz? Jeszcze pieczesz? :o

Właśnie kończę :) Młoda godzina :)

i jak murzynek, smaczny? wyrósł odpowiednio? smaku mi narobiłaś ... :o :roll: :roll: chyba głodna jestem? Spadam spać, zanim na lodówkę się rzucę ....

Doberek. Nefer, czy murzynek aby na pewno z orzechami?Taki jak lubie? No to chociaż pomarzę. Muszę sie szybko wprowadzac do nowego domu, bo tutaj nie mam piekarnika. Co jak co ale murzynka bym upiekła, z polewą czekoladową. O rety, marzenie.

Agniecha, jeszcze jedno do tarasu- nie zapomnieć go odizolować porządnie od domu styropianem, balkony dokładnie pooklejać z każdej strony

Doberek. Nefer, czy murzynek aby na pewno z orzechami?Taki jak lubie? No to chociaż pomarzę. Muszę sie szybko wprowadzac do nowego domu, bo tutaj nie mam piekarnika. Co jak co ale murzynka bym upiekła, z polewą czekoladową. O rety, marzenie.

Murzynek z wiśniami z nalewki. Bez orzechów, bo u nas brak chętnych na orzechy :)

oto co napisane w dzienniku :

Od piątku małż walczył z gruzem w ogródku. Wykopał i wywiózł taczkami tak ze 4 kontenery siódemki na moje oko. Dziś od 12.00 do 21.00 odpopywał żywopłot z tuj zasypany spychaczem przy kopaniu fundamentów. Pięknie rozrzucił ziemię, znów wygrzebał kontener cegieł (stare fundamenty po ruderce). Ciekawe co na to jego kręgosłup.

Ja wczoraj oczyściłam pas pomiędzy płotem a chodnikiem, bo nie mogłam patrzeć już na ten syf. Cała jestem podrapana i pocięta przez maliny i inne chaszcze. Nie pytajcie ile butelek po piwie i Żołądkowej Gorzkiej (koneser jakiś k...mać) tudzież psich gówien wyciągnęłam. Ale dałam radę.

A dziś poodkurzałam podłogi i ściany w częsci Rodziców ( a tak ściany, ten odkurzacz przemysłowy się genialnie przyssywa do ścian, tylko trzeba mieć power, żeby go ruszyć ). A potem rozłożyłam i poprzyklejałam tekturę malarską. Na to pójdzie folia. I sie już nie zrobi gnoju. Przykryłam też łazienkę chłopaków.

Dziś małż zainicjował prysznic Fajnie podobno Ja kleiłam plasterki

Generalnie się narobiliśmy w te święta...

No to faktycznie sie naharowaliście z małżem wspólczuje,jak sobie nasze walki przypomne to mnie jeszcze strzyka. :lol: . Ale warto :wink: Po pracach domowo-działkowych i po zabójstwie jest ten sam problem Co zrobić z ciałem ?? :lol: . Jak wydobrzejesz to fotos please :wink:

No to faktycznie sie naharowaliście z małżem wspólczuje,jak sobie nasze walki przypomne to mnie jeszcze strzyka. :lol: . Ale warto :wink: Po pracach domowo-działkowych i po zabójstwie jest ten sam problem Co zrobić z ciałem ?? :lol: . Jak wydobrzejesz to fotos please :wink:

Dzięki Gawełku za pocieszenie :):) I za ciało :):)

Puknę fotki jak dojadę na budowę ... Starszna ta rekultywacja terenu..