gawel 03.05.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 wiesz z doswiadczenia moge powiedziec że owszem w 1 roku robilismy recznie i padalismy i to mial byc koniec bo nie było środków fin na dalsze podsypanie dzialki a to potrzeba było z 30 wywrotek bo było nisko i bagienko. Az tu nagle zaczeli budowac hale maximusa i sprzedawali ziemie po 10 zł z transportemzawywrotke wiec wzielismy chyba ze 40 i ostrówkiemwszystko rozwiexlismy zajedyne 600 zł dobry operator wygłazdił wszystko jak tort i zoszczędził nasze zdrowie . dlatego radze wziąc sprzet i najpierw to objechac a potem bawic sie w detale szkoda zdrowia i kręgosłupa w szczególności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.05.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 jest tylko jeden problem. Na moją działkę nie wjedzie żaden sprzęt - jest zarośnięta...drzewami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.05.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Gratuluję Nefcia pracowitej niedzieli. Po mimo bolącego kręgosłupa, masz niewątpliwie wielką satysfakcje. Ja też już bym chciała porządkować działkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.05.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 dobry wieczór Nefcia normalnie mnie od czytania kręgosłup zabolał polewa skopiowana chyba jednak się złamię i upieke tego murzynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 03.05.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 jest tylko jeden problem. Na moją działkę nie wjedzie żaden sprzęt - jest zarośnięta...drzewami No to chyba mikorospycharka są takie volvo i libher kolo nadarzyna tylko ciekawe ile taka impra by kosztowala bo do ciebie to przez całą wawe trzeba by smignąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.05.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Będę musiała sprawdzić. Na pewno zatrudnię formę do ogrodu - życie mi miłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia22 03.05.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Witamdzięki Nefer za info o rurze. Mam argument że fi 250 wystarczy. Mnie z uporem maniaka namawiaja na rure 315 a ta wydaje mi sie troche przy duża. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 03.05.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Dobry wieczór,a ja dziś leniuchowalam choć mala dala mi wycisk w parku,ale bardzo milutki no i nadrabiam zaleglości w czytaniu i pisaniu,oraz wkleilam fotki na rozkaz Gospodyni [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.05.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Nefcia i Ty się dziwisz czemu w 40 wchodzisz ja tam się wcaaale nie dziwię............................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.05.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Toś poszalała! Ja po przewaleniu kilku pieńków już miałam dość! No, ale ja starsza jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.05.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Twarda jezdem byle gówno mnie nie pokona Tylko nie wiem jak się jutro zwlekę z wyrka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.05.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Witam dzięki Nefer za info o rurze. Mam argument że fi 250 wystarczy. Mnie z uporem maniaka namawiaja na rure 315 a ta wydaje mi sie troche przy duża. Pozdrawiam Wiesz, może być o 315 - tyle , że pewnie droższa, a nie wiem czy konieczna. Moja pani architekt twierdzi, że 250 styknie. I widziałam kilka takich realizacji. Więc raczej hula. A u mnie będzie prościutka , więc łatwa do przepchania jakby kto wrzucił kołdrę puchową :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.05.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Nefcia i Ty się dziwisz czemu w 40 wchodzisz ja tam się wcaaale nie dziwię............................... U mnie to raczej stres. Ja nie chudnę od roboty tylko się zmęczam A w podwyższonym stresie potrafię zrzucić 5kg w tydzień - ale to tylko w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 03.05.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Twarda jezdem byle gówno mnie nie pokona Tylko nie wiem jak się jutro zwlekę z wyrka.. hihihi dlatego ja postanowiłam się nie kłaść bo bym zwłok nie podniosła, myslę że wprowadzic ciało z pozycji poziomej na pionową u mnie mogłoby graniczyć z cudem lub nielada wyczynem a tak po cięzkej pracy fizycznej trzeba nadrobic pracę umysłową dla zachowania rówowagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.05.2009 04:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 no no no proszem paniom majówka jak się patrzy... cieszę się że owocna ... my też ani ręką ani noga za bardzo ruszyć nie możemy... ale to z innych powodów niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.05.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 dzień dobry Nefcia i jak zyjesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.05.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 dzień doberek miłego dnia życzę i lecę walczyć z urzędami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 04.05.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Cześć NeferOj wiem co czujesz bo ja tyż się narobiłam ipleców po samą dupę nie czuję a jeszcze tyle przed nami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.05.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 dzień dobry Nefcia i jak zyjesz Jest nieźle. Najgorzej było wczoraj wieczorem - dziś luz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 04.05.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Czytam Twoje komentarze i widzę, że grono budujące spędziło święto pracy jak należy. Odstawiło pochody z taczkami i gruzem, z miotłamii i odkurzczami w roli transparentów. Fiu, fiu duch w narodzie nie ginie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts