Maluszek 04.05.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Nefer - widzę, że podobnie spędziłyśmy majówkę w ogrodzie My co prawda nie uskutecznialiśmy prac porządkowych tylko sadziliśmy roślinki, ale narobiliśmy się przy nich straszliwie. Normalnie nie przypuszczałam, że może z tym być tyle roboty Jakbym miała dużo pieniążków to od razu zamówiłabym firmę ogrodniczą do zrobienia reszty ogrodu. Normalnie do dzisiaj wszystko mnie boli miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.05.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Czytam Twoje komentarze i widzę, że grono budujące spędziło święto pracy jak należy. Odstawiło pochody z taczkami i gruzem, z miotłamii i odkurzczami w roli transparentów. Fiu, fiu duch w narodzie nie ginie Ooooo tak - prawdziwe święto ludzi pracy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.05.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Nefer - widzę, że podobnie spędziłyśmy majówkę w ogrodzie My co prawda nie uskutecznialiśmy prac porządkowych tylko sadziliśmy roślinki, ale narobiliśmy się przy nich straszliwie. Normalnie nie przypuszczałam, że może z tym być tyle roboty Jakbym miała dużo pieniążków to od razu zamówiłabym firmę ogrodniczą do zrobienia reszty ogrodu. Normalnie do dzisiaj wszystko mnie boli miłego dnia życzę Przynajmniej na zewnątrz nie strszy ta moja budowa. Muszę zamówić kontenery .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.05.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Nefcia i Ty się dziwisz czemu w 40 wchodzisz ja tam się wcaaale nie dziwię............................... U mnie to raczej stres. Ja nie chudnę od roboty tylko się zmęczam A w podwyższonym stresie potrafię zrzucić 5kg w tydzień - ale to tylko w pracy A to tak jak ja, ale sie normalnie potem jak detka czuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.05.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Nefcia i Ty się dziwisz czemu w 40 wchodzisz ja tam się wcaaale nie dziwię............................... U mnie to raczej stres. Ja nie chudnę od roboty tylko się zmęczam A w podwyższonym stresie potrafię zrzucić 5kg w tydzień - ale to tylko w pracy A to tak jak ja, ale sie normalnie potem jak detka czuje. ja w stresie tyję normalnie robię się wtedy straszliwie głodna i jem, jem a potem widać dodatkowe oponki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.05.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Nefcia i Ty się dziwisz czemu w 40 wchodzisz ja tam się wcaaale nie dziwię............................... U mnie to raczej stres. Ja nie chudnę od roboty tylko się zmęczam A w podwyższonym stresie potrafię zrzucić 5kg w tydzień - ale to tylko w pracy A to tak jak ja, ale sie normalnie potem jak detka czuje. ja w stresie tyję normalnie robię się wtedy straszliwie głodna i jem, jem a potem widać dodatkowe oponki Tak sie ludzie dziela - na tych, co zajadaja stres i na tych, co nie moga jesc wcale. Ja z kazdego egzaminu wracalam ze spodnica tylem do przodu - tak mi sie przekrecala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.05.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Ja podobnie jak Małgoś - trochę stresu, wyższy poziom adrenaliny i ... o jedzeniu zapominam na amen Popołudniowe cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.05.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 ależ Wam dobrze ja to lekki stres i od razu lecę do lodówki miłego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.05.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Nie wiem, czy dobrze. Mozna wrzodow dostac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.05.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 oj, można... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.05.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Albo se mozna zemdlec tak jak ja... Brak cukru i odplywam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.05.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Albo se mozna zemdlec tak jak ja... Brak cukru i odplywam... a to niedobrze : ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.05.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 .... no dlatego ja zawsze dbam o dobre żródło cukru zawsze, a przynajmniej prawie zawsze mam cuś słodkiego pod ręką :P co po mnie zreszta widać... żem mała pusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.05.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Małgos z tym cukrem to wiem o czym mówisz mnie też się parę razy zdarzyło wprawdzie nigdy nie padłam tak na dechy ale niewiele brakowało teraz jak sie wybierałam w dłuższą drogę to mi rodzicielka konttrol zrobiła czy mam coś słodkiego pod ręką paczka żeli ją przekonała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 04.05.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 .... no dlatego ja zawsze dbam o dobre żródło cukru zawsze, a przynajmniej prawie zawsze mam cuś słodkiego pod ręką :P co po mnie zreszta widać... żem mała pusia Znam ten ból z autopsji od 12 lat Jestem diabetyczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.05.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 witham..)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.05.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 czeeee wróciłysmy Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.05.2009 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 a gdzie były ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.05.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 aaaaaaaa w eleganckim świecie :) Raśki pytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.05.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 aaa skubane w teatrze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts