Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

Małgos z tym cukrem to wiem o czym mówisz mnie też się parę razy zdarzyło wprawdzie nigdy nie padłam tak na dechy ale niewiele brakowało teraz jak sie wybierałam w dłuższą drogę to mi rodzicielka konttrol zrobiła czy mam coś słodkiego pod ręką paczka żeli ją przekonała :lol:

A ja padlam i powiem Ci, ze to bylo nawet fajne - w ramiona malza na fajerwerkach w NY. :lol: :lol: :lol: Ale jak sie samemu wychodzi z domu to gorzej - mozna sie w nerwice wpedzic.

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzień dobry

a Duchaty to już wszędzie kawę postawił ale o mnie jak zwykle zapomniał :-?

Małgoś mnie to jakoś kurcze lapie zawsze jak sama jestem albo gdzieś idę ostatnio to sobie mało co na krawężniczku usiadłam żeby nóżki na ulicę spuścić :lol:

dzień dobry

a Duchaty to już wszędzie kawę postawił ale o mnie jak zwykle zapomniał :-?

Małgoś mnie to jakoś kurcze lapie zawsze jak sama jestem albo gdzieś idę ostatnio to sobie mało co na krawężniczku usiadłam żeby nóżki na ulicę spuścić :lol:

Wusia, wez sobie lepiej zrob krzywa. Ja wiem, ze latwo mowic, bo ja sie tez nie zdecydowalam, ale podobno nie jest tak zle. :roll:

Witam, i wyszło jak wyszło, miałem iść normalnie spać (tzn koło 23) a tu proszę, trafiłem na zajebisty dziennik. Dotarłem jednak do Twoich perypetii z Bankiem i do okien. Usmiałem się setnie i przypomniałem wspomnienia z Nordeą w moim przypadku: warunkami, wycenami, poprawkami koszotrysu, Ksiegami Wieczystymi, PCC. Komedia.... przezyliśmy pierwszą transze tydzień temu, ufffff. A zadowoleni jestesmy niesamowice, tez ucieklismy z PKO!!!!!

Jutro dokoncze Twój dziennik, mam nadzieje ze do konca bedzie wesoło tak jak "w Nordei"

No i 1.50, miałem sie dzis wyspac......

Pozdrawiam

i powodzenia

Witam, i wyszło jak wyszło, miałem iść normalnie spać (tzn koło 23) a tu proszę, trafiłem na zajebisty dziennik. Dotarłem jednak do Twoich perypetii z Bankiem i do okien. Usmiałem się setnie i przypomniałem wspomnienia z Nordeą w moim przypadku: warunkami, wycenami, poprawkami koszotrysu, Ksiegami Wieczystymi, PCC. Komedia.... przezyliśmy pierwszą transze tydzień temu, ufffff. A zadowoleni jestesmy niesamowice, tez ucieklismy z PKO!!!!!

Jutro dokoncze Twój dziennik, mam nadzieje ze do konca bedzie wesoło tak jak "w Nordei"

No i 1.50, miałem sie dzis wyspac......

Pozdrawiam

i powodzenia

Bardzo mi miło :):) Nie ma jak zdrowy smiech - inaczej człowiek by zwariował :):)

Zapraszam cześciej - dobrej nocy :)

dzień dobry,

Nefcia czy brykiet może u Ciebie jeszcze ciut poleżeć? :oops: :oops: :oops:

ta choroba ciut nam szyki pokrzyżowała i pewnie dopiero jakoś w sobotę by się z tym udało uwinąć... co???????????? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Leży - jeść nie woła - spoko :)