malgos2 04.05.2009 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Małgos z tym cukrem to wiem o czym mówisz mnie też się parę razy zdarzyło wprawdzie nigdy nie padłam tak na dechy ale niewiele brakowało teraz jak sie wybierałam w dłuższą drogę to mi rodzicielka konttrol zrobiła czy mam coś słodkiego pod ręką paczka żeli ją przekonała A ja padlam i powiem Ci, ze to bylo nawet fajne - w ramiona malza na fajerwerkach w NY. Ale jak sie samemu wychodzi z domu to gorzej - mozna sie w nerwice wpedzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.05.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Wstałam. Dzień Dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.05.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Hey Hi Hello miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.05.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Dzien Dobry Paniom:) Kawki??? http://img22.imageshack.us/img22/2223/kawaiup.jpghttp://img22.imageshack.us/img22/kawaiup.jpg/1/w440.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Dzień dobry - kawkę następnym razem w dużym kubku poproszę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.05.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 taaak jezd!!..jush leci smycnygho..jo tesz idem se zapachrze... http://img232.imageshack.us/img232/7012/720x.jpg http://img232.imageshack.us/img232/720x.jpg/1/w643.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.05.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 dzień dobry a Duchaty to już wszędzie kawę postawił ale o mnie jak zwykle zapomniał Małgoś mnie to jakoś kurcze lapie zawsze jak sama jestem albo gdzieś idę ostatnio to sobie mało co na krawężniczku usiadłam żeby nóżki na ulicę spuścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 taaak jezd!!..jush leci smycnygho..jo tesz idem se zapachrze... http://img232.imageshack.us/img232/7012/720x.jpg http://img232.imageshack.us/img232/720x.jpg/1/w643.png MNIAMMMMMM :) Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.05.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 dzień dobry a Duchaty to już wszędzie kawę postawił ale o mnie jak zwykle zapomniał Małgoś mnie to jakoś kurcze lapie zawsze jak sama jestem albo gdzieś idę ostatnio to sobie mało co na krawężniczku usiadłam żeby nóżki na ulicę spuścić Wusia, wez sobie lepiej zrob krzywa. Ja wiem, ze latwo mowic, bo ja sie tez nie zdecydowalam, ale podobno nie jest tak zle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamgrazia 05.05.2009 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Witam, i wyszło jak wyszło, miałem iść normalnie spać (tzn koło 23) a tu proszę, trafiłem na zajebisty dziennik. Dotarłem jednak do Twoich perypetii z Bankiem i do okien. Usmiałem się setnie i przypomniałem wspomnienia z Nordeą w moim przypadku: warunkami, wycenami, poprawkami koszotrysu, Ksiegami Wieczystymi, PCC. Komedia.... przezyliśmy pierwszą transze tydzień temu, ufffff. A zadowoleni jestesmy niesamowice, tez ucieklismy z PKO!!!!!Jutro dokoncze Twój dziennik, mam nadzieje ze do konca bedzie wesoło tak jak "w Nordei"No i 1.50, miałem sie dzis wyspac......Pozdrawiam i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2009 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Witam, i wyszło jak wyszło, miałem iść normalnie spać (tzn koło 23) a tu proszę, trafiłem na zajebisty dziennik. Dotarłem jednak do Twoich perypetii z Bankiem i do okien. Usmiałem się setnie i przypomniałem wspomnienia z Nordeą w moim przypadku: warunkami, wycenami, poprawkami koszotrysu, Ksiegami Wieczystymi, PCC. Komedia.... przezyliśmy pierwszą transze tydzień temu, ufffff. A zadowoleni jestesmy niesamowice, tez ucieklismy z PKO!!!!! Jutro dokoncze Twój dziennik, mam nadzieje ze do konca bedzie wesoło tak jak "w Nordei" No i 1.50, miałem sie dzis wyspac...... Pozdrawiam i powodzenia Bardzo mi miło :) Nie ma jak zdrowy smiech - inaczej człowiek by zwariował :) Zapraszam cześciej - dobrej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.05.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 dzień dobry, Nefcia czy brykiet może u Ciebie jeszcze ciut poleżeć? ta choroba ciut nam szyki pokrzyżowała i pewnie dopiero jakoś w sobotę by się z tym udało uwinąć... co???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.05.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 dzień dobry, Nefcia czy brykiet może u Ciebie jeszcze ciut poleżeć? ta choroba ciut nam szyki pokrzyżowała i pewnie dopiero jakoś w sobotę by się z tym udało uwinąć... co???????????? Leży - jeść nie woła - spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.05.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Widzę, ze udało się jednak wszystkim wstać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.05.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Widzę, ze udało się jednak wszystkim wstać NIe śpię od świtu, tylko mam kobylastą ofertę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.05.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 78mysz napisał: Widzę, ze udało się jednak wszystkim wstać NIe śpię od świtu, tylko mam kobylastą ofertę.. to małego wspomagacza Ci zaserwuję http://zachcialomisiegotowac.blox.pl/resource/kawa1_400x400.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.05.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 przyda się- 4 h spałam . Zbieram dupę do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.05.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 dzień dobry miłego i spokojnego dnia w robocie życzę spadam do urzędu z papierami, więc trzymajcie kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.05.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 dzień dobry miłego i spokojnego dnia w robocie życzę spadam do urzędu z papierami, więc trzymajcie kciuki czymamy, cały czas czymamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 06.05.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 I ja na chwilkę zaglądam, co słychać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts