mayland 25.10.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Spóźnionam ale tu zostawię pozdrowienia i trzymam kciukasy by więcej czasu miała dla siebie Neferka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.10.2007 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Dzieciaki moje kochane :) Jestem z Wami całym sercem ( pomimo takiej godziny) . Wrócę, wrócę, wrócę - obiecuję. ALe na dziś już kończę, bo mam problem z oczami :) KOcham WAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.10.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Neferciu kochana, ale fajnie, że się odezwałaś!!! Myśmy wszyscy tuaj już martwili się o Ciebie. Wracaj, kochana, bo kto nam będzie przepisy na świeta podpowiadał? Chyba nie myślisz, że zostaniemy z NS-em sami. Trzymam kciuki, żeby było troszkę mniej roboty i troszkę więcej zdrówka! A co Ty masz z oczami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 28.10.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Dzieciaki moje kochane :) Jestem z Wami całym sercem ( pomimo takiej godziny) . Wrócę, wrócę, wrócę - obiecuję. ALe na dziś już kończę, bo mam problem z oczami :) KOcham WAS Trzymamy za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.10.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Neferciu kochana, ale fajnie, że się odezwałaś!!! Myśmy wszyscy tuaj już martwili się o Ciebie. Wracaj, kochana, bo kto nam będzie przepisy na świeta podpowiadał? Chyba nie myślisz, że zostaniemy z NS-em sami. Trzymam kciuki, żeby było troszkę mniej roboty i troszkę więcej zdrówka! A co Ty masz z oczami? Ach, od dwóch miesięcy walczę z moimi oczami., Już przerobiłam serydy, antybiotyki - nikt nie wie o co chodzi. Ale ja to pryszcz. Moje starsze dziecko chodzi już bez kul, ale za to ma chorobę Osgooda-Schlattera. No niby pierdoła, ale jak nie sraczka to przemarsz wojska. Cały czas pod górkę. A poza tym wszystko w porządku :) Jak tylko wylezę spod sterty to wracam porobić porządki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.10.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Nefer To faktycznie nie pozostaje nic innego jak leczyć, leczyć.....i czekać. W końcu trafią na to, co Tobie pomoże A ze starszym to masz rację, jak nie ... to... Przerabiamy co jakiś czas choróbska tych naszych chłopaków i ciągle nie wiadomo skąd to wszystko się bierze Trzymam kciukasy kobieto za Twoje poczynania Gorąco pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.10.2007 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Neferciu kochana, ale fajnie, że się odezwałaś!!! Myśmy wszyscy tuaj już martwili się o Ciebie. Wracaj, kochana, bo kto nam będzie przepisy na świeta podpowiadał? Chyba nie myślisz, że zostaniemy z NS-em sami. Trzymam kciuki, żeby było troszkę mniej roboty i troszkę więcej zdrówka! A co Ty masz z oczami? Ach, od dwóch miesięcy walczę z moimi oczami., Już przerobiłam serydy, antybiotyki - nikt nie wie o co chodzi. Ale ja to pryszcz. Moje starsze dziecko chodzi już bez kul, ale za to ma chorobę Osgooda-Schlattera. No niby pierdoła, ale jak nie sraczka to przemarsz wojska. Cały czas pod górkę. A poza tym wszystko w porządku :) Jak tylko wylezę spod sterty to wracam porobić porządki No to czekamy na ozdrowienie Twoje i dziecka. Widzisz jak to jest, jak bieda to zaraz musi parę swoją mieć. Ale Ty silna dziewczyna jesteś i rozsądna, dasz radę, bo musisz. Trzymam kciuki i czekamy na Wielki Powrót. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 28.10.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Neferko całusy i dobrze że jesteś!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 29.10.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Hej Nefer !!! Dopiero teraz tu trafiłam człowiek całe życie błądzi .będe se pozwalała ,zaglądać tu do Ciebie i wtrącać swje trzy grosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 31.10.2007 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Witam wszystkich i Ciebie Nefer szczególnie . Mam nadzieję, że niedługo wrócisz i dowiesz się, że Twój Dziennik i Twoje Komentarze przyczyniły się do tego że ja też zaczęłam pisać. Czekamy na Ciebie i Twoje wiadomości. Pozdrawiam Bobowa Budowniczowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.11.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Cześć Zołza ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.11.2007 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Cześć Zołza ... Czy to jest do mnie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.11.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Cześć Zołza ... Czy to jest do mnie???? w ustach selimma to komplement Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.11.2007 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Cześć Zołza ... Czy to jest do mnie???? w ustach selimma to komplement Jak to??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.11.2007 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Cześć Zołza ... Czy to jest do mnie???? w ustach selimma to komplement Jak to??? nie wiem czy selimmek pisal do ciebie ale na pewno prawi komplementy Neferce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.11.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Cześć Zołza ... Czy to jest do mnie???? Nie... a ...co se myślałaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.11.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Widzisz, Nefercia? Wystarczyło, że ktoś podciągnął dziennik, a już nas pełno. Jak w ulu! I kazda pszczółka Cię pozdrawia i lubi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 06.11.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Cześć Zołza ... Czy to jest do mnie???? Nie... a ...co se myślałaś ? Nic se nie myślałam... zastanawiam się dla kogo był ten...komplement Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.11.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Nefer, dzis goscilam u Ciebie w domu. Snilo mi sie, ze w nowym domu Cie odwiedzilam, ale dopiero piwnica byla ukonczona, wiec zwiedzalam piwnice.., ale duza! W ogrodzie bylam tez. Na razie dziko tam ale wciaz zielono. I samoloty jakies lataja po jednej stronie. No i jak, chyba nie bedzie u Ciebie piwnicy, wiec nie wiem, gdzie ja bylam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.11.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Hej, Nefer, mozesz mi sie snic, bo dzien mialam bardzo dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts