Nefer 06.05.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 I ja na chwilkę zaglądam, co słychać ? Własnie się oderwałam do roboty od świtu.. ajdę do domu coś zjeść. Over. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.05.2009 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Ajde to po mojemu jest - choc idziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.05.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 dzień dobry miłego i spokojnego dnia w robocie życzę spadam do urzędu z papierami, więc trzymajcie kciuki czymamy, cały czas czymamy dziękować papiery złożone i jeśli nie będzie już żadnych błędów, to może PnB będzie pod koniec tygodnia Niefcia, smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.05.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Ajde to po mojemu jest - choc idziemy. Serio ? O kurde to prawie to , o co chodzilo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.05.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 dzień dobry miłego i spokojnego dnia w robocie życzę spadam do urzędu z papierami, więc trzymajcie kciuki czymamy, cały czas czymamy dziękować papiery złożone i jeśli nie będzie już żadnych błędów, to może PnB będzie pod koniec tygodnia Niefcia, smacznego Widziała, że idziesz jak burza Mądra Dziewczynka Zaraz gotuję makaronii do spaghetti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.05.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 witham a ja wlasnie pożeram wlasnorecznie srobiony zurek z kielbaskom , boczkiem i new kartofflami )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.05.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 U mnie miał być spaghetti ale jest żurek Jakbym Wam w garach siedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 06.05.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 witham a ja wlasnie pożeram wlasnorecznie srobiony zurek z kielbaskom , boczkiem i new kartofflami )) no to ześ mi smaka narobil chyba wiem co w sobote zapodam moim chłopakom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 06.05.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Heloł Wszędzie o jedzeniu U Glamurki to samo - ustala menu na komunię. A ja jeszcze przed kolacją. To forum się niedługo zrobi o gotowaniu a nie budowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.05.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Ja już pożarłam Jestem zadowolona - na deserek - czekolada migdałowa i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 06.05.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Kolacja musiała zaczekać Telefon, przywieźli płytki do kotłowni i spiżarni. Jeszcze ok. 600kg płytek musiałem przerzucić. A kolacyjka już zjedzona, szczupak w occie wg. starej receptury teściowej. Mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.05.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 600 .. ciesz się, że kamienia nie przywieźli :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 06.05.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 600 .. ciesz się, że kamienia nie przywieźli :) No cieszę się Jutro mi przywożą parapety z konglomeratu i dobrze, że sami je zamontują, bo podejrzewam że tego na moje największe okno w jadalni to nawet bym nie ruszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.05.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 ale będzie pięęęęęęęęęęęęękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.05.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 witham a ja wlasnie pożeram wlasnorecznie srobiony zurek z kielbaskom , boczkiem i new kartofflami )) Hi, hi... ja też dzisiaj na żurku z kiełbaską i jajeczkiem cały dzień przetrwałam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 06.05.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 ale będzie pięęęęęęęęęęęęękny Mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.05.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 a ja przetrwałam nie wiem na czym, chyba na jednej kanapce. Zaraz ide zjeśc jeszcze ze trzy, żeby dniówke wyrobić. U mnie jutro zupa czosnkowa, to znaczy taki podrasowany żurek, a wieczorem wiecha. chyba bedziemy robić grilla w sralonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.05.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 a ja przetrwałam nie wiem na czym, chyba na jednej kanapce. Zaraz ide zjeśc jeszcze ze trzy, żeby dniówke wyrobić. U mnie jutro zupa czosnkowa, to znaczy taki podrasowany żurek, a wieczorem wiecha. chyba bedziemy robić grilla w sralonie Faaaajnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 06.05.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 a ja przetrwałam nie wiem na czym, chyba na jednej kanapce. Zaraz ide zjeśc jeszcze ze trzy, żeby dniówke wyrobić. U mnie jutro zupa czosnkowa, to znaczy taki podrasowany żurek, a wieczorem wiecha. chyba bedziemy robić grilla w sralonie Widzę, że tutaj też sralonik dotarł. Ciekawe skąd przywędrował. Czyżby od Efillki ? Czy może Efilka stąd ? A może jeszcze z innego źródełka fajnych hasełek ? Ja mam fajne określenie na Link do strony - "Sznurek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.05.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts