wu 06.05.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 dobry wieczór oooo taki żurek jak Duchu zrobił to poezja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.05.2009 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 dobry wieczór oooo taki żurek jak Duchu zrobił to poezja Co tu sie kurna wyrabia? Co Wy z MOIM Duchem robicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.05.2009 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 dzień dobry... się od progu uprzejmie witam ja tam żurek lubię z chrzanem i kwaśnym chlebkiem i serniczek z truskawkami nooo dużo rzeczy lubię ech.... już czekam lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.05.2009 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 jessssooo aż mi ślina pociekła, jak przeczytała o Duchowym żurku ja od wczorajszego obiadu nic i teraz brzuch mi woła jeść a i dzieńdoberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.05.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 witanko i mi smaka na żurek zrobiliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.05.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 a ja nie lubię żurka miłego dnia Wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.05.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 a ja nie lubię żurka miłego dnia Wszystkim życzę jak można nie lubić żurka i botwinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.05.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 a ja nie lubię żurka miłego dnia Wszystkim życzę jak można nie lubić żurka i botwinki botwinkę - uwielbiam :D ale żurek i biały barszcz to paskudztwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.05.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 a ja nie lubię żurka miłego dnia Wszystkim życzę jak można nie lubić żurka i botwinki botwinkę - uwielbiam :D ale żurek i biały barszcz to paskudztwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.05.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 a ja nie lubię żurka miłego dnia Wszystkim życzę jak można nie lubić żurka i botwinki botwinkę - uwielbiam :D ale żurek i biały barszcz to paskudztwo eetamm ...bdb..zupki geste ..i pyyyszne..withanko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.05.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 a ja nie lubię żurka miłego dnia Wszystkim życzę jak można nie lubić żurka i botwinki botwinkę - uwielbiam :D ale żurek i biały barszcz to paskudztwo A ja mam odwrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.05.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 A ja lubię i botwinkę i żurek.Za to nie lubię barszczu chrzanowego i grzybowej z suszonych grzybów. I zgłodniałam od gadania o tych zupach ...coś chapsnę z córa jak się obudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.05.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 a ja nie lubię żurka miłego dnia Wszystkim życzę jak można nie lubić żurka i botwinki można, bo ja nie lubię tzn botwinkę zjem, ale przecedzam ją sobie i wlewam samą zupę bez botwinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.05.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 nioo taaa młode pędy buraczków w ząbki ksiezniczkę "colą" heheheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.05.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Ja jem chyba wszystko. Nie ma rzeczy których nie lubię. Nie zjem tylko tego co mi z talerza ucieka Ale ja z rodziny kucharzy pochodzę więc nie marudzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.05.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Watrobka, mozdzek i takie tam... odpadaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.05.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 a ja już nie mogę, już dosyć i basta to forum budowlane a tu druga strona o żarciu, moje wrzody wrzą uciekam do czasu zmiany tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.05.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Znowu żurek Litości nie macie Hello!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 07.05.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 O u Nefki bar się zrobił ... smacznego w takim razie wszystkim życzę ... a jeżeli chodzi o ptaszyska to lubię tylko na talerzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.05.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 .... a ja Wam powiem, że z wielkim utęsknieniem czekam na prawdziwe arbuzy... te słodkie.... cała moja rodzina zajadamy się tym niemal do pęknięcia pamiętam jak Maciuś był mały, miał roczek - był wtedy bardzo nieskory do jedzenia nowych smaków. I pierwszą łyżeczkę soku z arbuza wciskaliśmy mu siłą z Szanownym... tzn on otwierał mu buzię, a ja wciskałam łyżeczkę.... nasze dziecko najpierw pomlaskało, potem juz samo otworzyło dziabąga po następna porcję... a po 4 dostało łyzię i talerzyk i się samo obsługiwało :P to samo było z malinami... najpierw przemoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts