pasie 08.05.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Dobry ooo a tu znowu o jedzeniu dobrze bo przypomnieliście mi że przydałoby się coś zjeść arbuza też bym zjadła takiego słodziutkiego mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.05.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 o jedzeniu to ja mogę długo i namiętnie tylko nie o żurku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.05.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 O boy... te arbuzy i brzoskwinie, melony np. kupowane i jedzone w Bułgarii.... Słodziutkie pachnące, cieknący sok po buzi i rękach, zrywane prosto z pola przy tobie.... i to upalne słońce...... Jeszcze raz bym tak chciała....... A w tym roku najprawdopodobniej urlop na budowie.... oby słoneczny...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 08.05.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 O boy... te arbuzy i brzoskwinie, melony np. kupowane i jedzone w Bułgarii.... Słodziutkie pachnące, cieknący sok po buzi i rękach, zrywane prosto z pola przy tobie.... i to upalne słońce...... Jeszcze raz bym tak chciała....... A w tym roku najprawdopodobniej urlop na budowie.... oby słoneczny...... Bry Ja wolę jednak ten drugi urlop Pewno zdecydowana większość tutaj A z jedzonka to mi naszła ślinka na szczawiową z jajeczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.05.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Ja już tęsknie za upalnym słońcem, plażą, szumem morza i fal....... I ten 50stopniowt upał........ I te brzoskwinie.... arbuzy...... winogrona.... I to zimne piwko na plaży.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.05.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 ojej....takiego arbuza też bym zjadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.05.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Nefcia, żyjesz? Czy praca Cię pożarła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.05.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 dzień dobry oooooo arbuza dojrzałego czrwonego słodziutkiego i żurek i botwinkę i szczawiową normalnie mniam tylko nie flaczki moje dziecko chętnie nowości próbuje ostatnio nauczył się sałatę jeść ale On ma spaczony gust szczypiorek lubi sos czosnkowy lubi dziwne to moje dziecko Nefcia ani Ciebie ani fotków no co jest skargę składam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.05.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 dsien dobhry ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.05.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Czeee idę obiad robić Fotek nie ma bo nic sie nie dzieje. Najpierw trzeba skołować kaskę , żeby się coś działo. NO, może poza tym, że małż walczy z beton w ogrodzie i rozwozi ziemię... Zaczyna to wyglądać do ludzi, ale baaardzo powolutku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 09.05.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Czeee idę obiad robić Fotek nie ma bo nic sie nie dzieje. Najpierw trzeba skołować kaskę , żeby się coś działo. NO, może poza tym, że małż walczy z beton w ogrodzie i rozwozi ziemię... Zaczyna to wyglądać do ludzi, ale baaardzo powolutku Nefcia brak kasy Ty chyba żartujesz . Lepiej powiedz że ci sie toner chwilowo skończył w kopiarce kolorowej do kserowania kasy. Bo śledząc dotyczczasowe poczynnia tona pewno takową posiadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 09.05.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 i stronkę ustrzeliłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.05.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Czeee idę obiad robić Fotek nie ma bo nic sie nie dzieje. Najpierw trzeba skołować kaskę , żeby się coś działo. NO, może poza tym, że małż walczy z beton w ogrodzie i rozwozi ziemię... Zaczyna to wyglądać do ludzi, ale baaardzo powolutku Nefcia brak kasy Ty chyba żartujesz . Lepiej powiedz że ci sie toner chwilowo skończył w kopiarce kolorowej do kserowania kasy. Bo śledząc dotyczczasowe poczynnia tona pewno takową posiadasz Eeeeeeeee nie żeby jakoś się nie dało zorganizować...biegać mi się nie chce :) A i kredytu nie zamierzam rozszerzać. Jak go brałam to słysząłam :" a po co pani od razu taką kasę chce brać ? Przeciez sie rozszerzy szybciutko "Taaaa tylko wtedy marżę miałam 0,9 % przy CHF. A teraz jak "se szybciutko rozszerzę" to będę miała 3,2 % - więc niech spadają :) Na razie się troche pobyczę Gratki za stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadiaart 09.05.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Nie wierzę. Kiedyś przeczytałam, iż "trzeba umieć zarobić na fachowców" a tu proszę ręczna robota z łopatą w tle? Oj. Polecam KETONAL LEK Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.05.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Nie wierzę. Kiedyś przeczytałam, iż "trzeba umieć zarobić na fachowców" a tu proszę ręczna robota z łopatą w tle? Oj. Polecam KETONAL LEK Pozdrawiam Nadiaaaaa... on to robi BO LUBI, a nie BO MUSI :) W tygodniu siłownia - w weekend działka I ketonal lek to nei dla mojego męża :) Wierz mi - nie ten typ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.05.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Nefcia... dzięki za przetrzymanie brykietu ręca nie moje... na pięterko śmy to wrzucli całą tonę craizyyyyy mam nadzieje, że Wasze prace ogrodowe poszły owocnie.... myśmy mieli dziś dziewicze koszenie trawy wygląda super ... ale to trza pomacać buziole zostawiam... i spadam spac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.05.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Nefcia... dzięki za przetrzymanie brykietu ręca nie moje... na pięterko śmy to wrzucli całą tonę craizyyyyy mam nadzieje, że Wasze prace ogrodowe poszły owocnie.... myśmy mieli dziś dziewicze koszenie trawy wygląda super ... ale to trza pomacać buziole zostawiam... i spadam spac Ależ nie ma za co - zawsze do usług Się małż z Tobą napracowali (co to za pomysł z tym pięterkiem ?) a Maciuś smiał się na całą ulicę :) On jest cały do pożarcia :) Małż Twój zabronił mi nosić, więc było troche wstyd tak siedzieć rozwalona na leżaczku - to chociaż dzieci zabawiałam Słyszałam o koszeniu Mój małż dziś znów w ramach relaksu grabił beton - dopóki jest beton nie ma koszenia . A to jego ulubona czynność , więc pracuje :) A ja dziś na słoneczku robiłam sobie prasówkę (widziałam piękną mozaikę za 9.500 pln za metr LOL - dobrze, że już mam łazienki zrobione :)P) i w Muratorze jest sporo o odbiorze domu od developera. Jakby co zostawiłam numer na budowie, to jak będziesz miała ochotę to sobie weźmiesz przy okazji - a nuż się przyda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadiaart 09.05.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Nie wierzę. Kiedyś przeczytałam, iż "trzeba umieć zarobić na fachowców" a tu proszę ręczna robota z łopatą w tle? Oj. Polecam KETONAL LEK Pozdrawiam Nadiaaaaa... on to robi BO LUBI, a nie BO MUSI :) W tygodniu siłownia - w weekend działka I ketonal lek to nei dla mojego męża :) Wierz mi - nie ten typ A wiesz, że mi się to bardzo spodobało. To może coś silniejszego? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.05.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 A wiesz, że mi się to bardzo spodobało. To może coś silniejszego? Pozdrawiam A mnie wcale się nie podoba. Wybrałam wersję light - leżaczek, dobra książka, herbatka albo zimny drink (jak nie jadę swoim samochodem) . Ale dla każdego coś co lubi. To nie chodzi o moc leków - on po prostu nie potrzebuje leków, bo tak mają ludzie, ktorzy maja wysiłek wpisany w życie (np. byli zawodowi sportowcy). Nie wstaje połamany, nie ma zakwasów, nie cierpi - lubi sobie poprzewalać kilka taczek ziemi - takie hobby :) Na szczęście nie oczekuje ode mnie fizycznego wsparcia , bo to nie moja bajka Ale dziś zrobiłam salatkę pomidorową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadiaart 09.05.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 A wiesz, że mi się to bardzo spodobało. To może coś silniejszego? Pozdrawiam A mnie wcale się nie podoba. Wybrałam wersję light - leżaczek, dobra książka, herbatka albo zimny drink (jak nie jadę swoim samochodem) . Ale dla każdego coś co lubi. To nie chodzi o moc leków - on po prostu nie potrzebuje leków, bo tak mają ludzie, ktorzy maja wysiłek wpisany w życie (np. byli zawodowi sportowcy). Nie wstaje połamany, nie ma zakwasów, nie cierpi - lubi sobie poprzewalać kilka taczek ziemi - takie hobby :) Na szczęście nie oczekuje ode mnie fizycznego wsparcia , bo to nie moja bajka Ale dziś zrobiłam salatkę pomidorową Zrozumiałam po to był Ja zalałam z mym starym pierwszą wylewkę i idę spać. Bo jakoś tak się dziś narobiłam od 6.00 A obiadu nie zrobiłam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts