Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

O boy... te arbuzy i brzoskwinie, melony np. kupowane i jedzone w Bułgarii.... Słodziutkie pachnące, cieknący sok po buzi i rękach, zrywane prosto z pola przy tobie.... i to upalne słońce...... :D

Jeszcze raz bym tak chciała.......

A w tym roku najprawdopodobniej urlop na budowie.... oby słoneczny......

Gość Gosc_gość
O boy... te arbuzy i brzoskwinie, melony np. kupowane i jedzone w Bułgarii.... Słodziutkie pachnące, cieknący sok po buzi i rękach, zrywane prosto z pola przy tobie.... i to upalne słońce...... :D

Jeszcze raz bym tak chciała.......

A w tym roku najprawdopodobniej urlop na budowie.... oby słoneczny......

Bry :D

Ja wolę jednak ten drugi urlop 8)

Pewno zdecydowana większość tutaj :wink:

A z jedzonka to mi naszła ślinka na szczawiową z jajeczkiem :p

dzień dobry

oooooo arbuza dojrzałego czrwonego słodziutkiego i żurek i botwinkę i szczawiową normalnie mniam :lol: tylko nie flaczki :-?

moje dziecko chętnie nowości próbuje ostatnio nauczył się sałatę jeść :lol: ale On ma spaczony gust szczypiorek lubi sos czosnkowy lubi dziwne to moje dziecko :lol: :lol: :lol:

Nefcia ani Ciebie ani fotków no co jest skargę składam :-?

Czeee idę obiad robić :) Fotek nie ma bo nic sie nie dzieje. Najpierw trzeba skołować kaskę , żeby się coś działo. NO, może poza tym, że małż walczy z beton w ogrodzie i rozwozi ziemię... Zaczyna to wyglądać do ludzi, ale baaardzo powolutku :)

Czeee idę obiad robić :) Fotek nie ma bo nic sie nie dzieje. Najpierw trzeba skołować kaskę , żeby się coś działo. NO, może poza tym, że małż walczy z beton w ogrodzie i rozwozi ziemię... Zaczyna to wyglądać do ludzi, ale baaardzo powolutku :)

Nefcia brak kasy :o Ty chyba żartujesz :lol: . Lepiej powiedz że ci sie toner chwilowo skończył w kopiarce kolorowej do kserowania kasy. Bo śledząc dotyczczasowe poczynnia tona pewno takową posiadasz :wink:

Nefcia brak kasy :o Ty chyba żartujesz :lol: . Lepiej powiedz że ci sie toner chwilowo skończył w kopiarce kolorowej do kserowania kasy. Bo śledząc dotyczczasowe poczynnia tona pewno takową posiadasz :wink:

Eeeeeeeee nie żeby jakoś się nie dało zorganizować...biegać mi się nie chce :):)

A i kredytu nie zamierzam rozszerzać. Jak go brałam to słysząłam :" a po co pani od razu taką kasę chce brać ? Przeciez sie rozszerzy szybciutko "Taaaa tylko wtedy marżę miałam 0,9 % przy CHF. A teraz jak "se szybciutko rozszerzę" to będę miała 3,2 % - więc niech spadają :):)

Na razie się troche pobyczę :)

Gratki za stronkę :)

Nie wierzę. Kiedyś przeczytałam, iż "trzeba umieć zarobić na fachowców" a tu proszę ręczna robota z łopatą w tle? Oj.

Polecam KETONAL LEK :D

Pozdrawiam

Nadiaaaaa... on to robi BO LUBI, a nie BO MUSI :):)

W tygodniu siłownia - w weekend działka :)

I ketonal lek to nei dla mojego męża :):) Wierz mi - nie ten typ :)

Nefcia... dzięki za przetrzymanie brykietu :)

ręca nie moje... na pięterko śmy to wrzucli :) całą tonę :o craizyyyyy :p

mam nadzieje, że Wasze prace ogrodowe poszły owocnie.... myśmy mieli dziś dziewicze koszenie trawy :) wygląda super :) ... ale to trza pomacać :)

buziole zostawiam... i spadam spac :)

Nefcia... dzięki za przetrzymanie brykietu :)

ręca nie moje... na pięterko śmy to wrzucli :) całą tonę :o craizyyyyy :p

mam nadzieje, że Wasze prace ogrodowe poszły owocnie.... myśmy mieli dziś dziewicze koszenie trawy :) wygląda super :) ... ale to trza pomacać :)

buziole zostawiam... i spadam spac :)

Ależ nie ma za co - zawsze do usług :) Się małż z Tobą napracowali (co to za pomysł z tym pięterkiem ?) a Maciuś smiał się na całą ulicę :):)

On jest cały do pożarcia :):)

Małż Twój zabronił mi nosić, więc było troche wstyd tak siedzieć rozwalona na leżaczku - to chociaż dzieci zabawiałam :)

Słyszałam o koszeniu :) Mój małż dziś znów w ramach relaksu grabił beton - dopóki jest beton nie ma koszenia . A to jego ulubona czynność , więc pracuje :):)

A ja dziś na słoneczku robiłam sobie prasówkę (widziałam piękną mozaikę za 9.500 pln za metr LOL - dobrze, że już mam łazienki zrobione :)P) i w Muratorze jest sporo o odbiorze domu od developera.

Jakby co zostawiłam numer na budowie, to jak będziesz miała ochotę to sobie weźmiesz przy okazji - a nuż się przyda ?

Nie wierzę. Kiedyś przeczytałam, iż "trzeba umieć zarobić na fachowców" a tu proszę ręczna robota z łopatą w tle? Oj.

Polecam KETONAL LEK :D

Pozdrawiam

Nadiaaaaa... on to robi BO LUBI, a nie BO MUSI :):)

W tygodniu siłownia - w weekend działka :)

I ketonal lek to nei dla mojego męża :):) Wierz mi - nie ten typ :)

A wiesz, że mi się to bardzo spodobało.

To może coś silniejszego? :wink:

Pozdrawiam :)

A mnie wcale się nie podoba. Wybrałam wersję light - leżaczek, dobra książka, herbatka albo zimny drink (jak nie jadę swoim samochodem) . Ale dla każdego coś co lubi.

To nie chodzi o moc leków - on po prostu nie potrzebuje leków, bo tak mają ludzie, ktorzy maja wysiłek wpisany w życie (np. byli zawodowi sportowcy). Nie wstaje połamany, nie ma zakwasów, nie cierpi - lubi sobie poprzewalać kilka taczek ziemi - takie hobby :):) Na szczęście nie oczekuje ode mnie fizycznego wsparcia , bo to nie moja bajka :) Ale dziś zrobiłam salatkę pomidorową :)

A mnie wcale się nie podoba. Wybrałam wersję light - leżaczek, dobra książka, herbatka albo zimny drink (jak nie jadę swoim samochodem) . Ale dla każdego coś co lubi.

To nie chodzi o moc leków - on po prostu nie potrzebuje leków, bo tak mają ludzie, ktorzy maja wysiłek wpisany w życie (np. byli zawodowi sportowcy). Nie wstaje połamany, nie ma zakwasów, nie cierpi - lubi sobie poprzewalać kilka taczek ziemi - takie hobby :):) Na szczęście nie oczekuje ode mnie fizycznego wsparcia , bo to nie moja bajka :) Ale dziś zrobiłam salatkę pomidorową :)

Zrozumiałam po to był :wink:

Ja zalałam z mym starym pierwszą wylewkę i idę spać. Bo jakoś tak się dziś narobiłam od 6.00 :) A obiadu nie zrobiłam :(

Pozdrawiam