Nefer 09.05.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Zrozumiałam po to był Ja zalałam z mym starym pierwszą wylewkę i idę spać. Bo jakoś tak się dziś narobiłam od 6.00 A obiadu nie zrobiłam Pozdrawiam Ja nigdy tego nie pojmę jak tak można :) Idę zobaczyć Twoją wylewke - gratualcje przy okazji :) Od 6:00 - to nieźle.. no szkoda, żebyś jeszcze gotowała Odpoczywaj a ja pooglądam. Pozdrówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.05.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 dobry wieczór Nefcia ale za to jak małż z betonem skończy to Ty zdążysz kasę skołować i bedzie wsio na raz pięknie w środku i na zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.05.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 NIeeee wiemmmm jakiś mnie leń dopadł - wolę sobie poleżec na słoneczku, grilla odpalić, poczytać ... to chyba znudzenie wykończeniówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.05.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 a skąd Kochana po to się właśnie domki buduje żeby "sobie poleżec na słoneczku, grilla odpalić, poczytać " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.05.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Ale to chyba powinno być PO przeprowadzce nie PRZED Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.05.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Za ten papieros tuż po I ten szampan tuż przed Za pocałunek w tę noc I za stosunek w dzień... Ze mi sie tak z klasykiem skojarzylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.05.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Piękne To ja się na razie napiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.05.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 domek wybudowany?? wybudowany to już pora na odpoczynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.05.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Piękne To ja się na razie napiję Sluszna decyzja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.05.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 domek wybudowany?? wybudowany to już pora na odpoczynek Noooooooo pocieszam się , że prawie skończony, bo jest prąd, woda, gaz i kible Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.05.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Odpoczywaj sobie miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.05.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Nefcia jak dla mnie to jak coś na podłodze jest poza wylewką, łazienka jest, meble w kuchni żeby można papu zrobić i ściany pomalowane to się można wprowadzać a reszta mebli i inne pierdoły to można w międzyczasie załatwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.05.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 NO właaaaaaaaaaa ta kuchnia.......... nie wiem czy nie wstawię już... ale przed malowaniem to chyba bez sensu nieeee ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.05.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Odpoczywaj sobie miło Miałam wyrzuty sumienia, ale jak mówisz, że można to jutro też sobie poleżę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.05.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 No chyba, ze lubisz drapac farbe z mebli, bo te nasze malorze to artysci przeciez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.05.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Odpoczywaj sobie miło Miałam wyrzuty sumienia, ale jak mówisz, że można to jutro też sobie poleżę Leż na zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.05.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 No chyba, ze lubisz drapac farbe z mebli, bo te nasze malorze to artysci przeciez. Chyba szkoda kuchni ... Poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.05.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 No chyba, ze lubisz drapac farbe z mebli, bo te nasze malorze to artysci przeciez. Chyba szkoda kuchni ... Poczekam A kuchnia taka czerwona jak kiedys pokazywalas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.05.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 No chyba, ze lubisz drapac farbe z mebli, bo te nasze malorze to artysci przeciez. Chyba szkoda kuchni ... Poczekam A kuchnia taka czerwona jak kiedys pokazywalas? Dalej ta sama. A moja teściowa chce wiśniową :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.05.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 No chyba, ze lubisz drapac farbe z mebli, bo te nasze malorze to artysci przeciez. Chyba szkoda kuchni ... Poczekam A kuchnia taka czerwona jak kiedys pokazywalas? Dalej ta sama. A moja teściowa chce wiśniową :) Fajnie, ta czerwona byla sliczna, a wisniowa tez fajna, why not? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts