Nefer 20.05.2009 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Dzięki Gonia :) Może jutro będzie lepiej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.05.2009 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/157.gifhttp://www.emotka.pl/emotikony/emocje/196.gifhttp://www.emotka.pl/emotikony/emocje/199.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.05.2009 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Doberek Nefcia jest lepiej, prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 20.05.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Nef, doly to dobre dla krecików, wylaź z dola prędko,niezbyt umiem pocieszać ale ja u Ciebie laduję akumulatorki,więc pewnie moje pocieszanki na nic ,ale jestem z Tobą w dole też,pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.05.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Nefer - trzymaj się cieplutko Będzie dobrze Jakbyś czegoś potrzebowała to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.05.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Nefcia , ściskam , pitulam , pocieszam.Jakby co dzwoń , albo przyjeżdżaj oblookac mojego działkowego dola - zaraz Twój wpadnie w kompleksy i zniknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.05.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Dobroszka - chociaż na priva przyślij te foty z doła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.05.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 dzień dobry Nefercia moc buziaków i dobrych myśli wszystko będzie dobrze zobaczysz niedługo wyjdzie słoneczko zza chmurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 20.05.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Ja dziś mam chyba apogeum doła To wpadnij do mnie podołujemy się razem. Ja mam dzisiaj okropny dzień. Normalnie dół to mało powiedziane :/ Jak tak dalej pójdzie to chyba wychaczę jakąś depreche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 20.05.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 To ja najpierw wpadnę do Nefki, aby jej doła zakopać i nakopać ... a potem wpadnę do Ciebie, aby powtórkę zrobić ... mam u siebie olbrzymią górę piachu, która się do zasypania Waszych dołów świetnie nada buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 20.05.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Kruelciu kochana tu trzeba ton piachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 20.05.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Kruelciu kochana tu trzeba ton piachu Mówisz i masz ... i dól zakopany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.05.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 ALe przynajmniej się uśmiechnę jak tu wchodze :) Pisałam juz u Rasi. Wczoraj zaczęłam pracę o 10 rano i skończyłam dziś o 4 rano. Od 10.00 znów oram. Kuźwa. I jeszcze akcja z Tomkiem 1950. I jeszcze mi małża chcą operować na kręgosłup. Natychmiast. Nie podoba mi się to wszystko. Chyba za dużo na raz. Ale to minie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.05.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Nefusia minie wszystko sie ułoży a z operacją to hmmm może popytac jeszcze innego lekarza bo czasem to chcą nachmiast a mimo wszystko można się obejśc bez krojenia ale będzie dobrze zobaczysz przytulaski Dobra Duszo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.05.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Właśnie korzystamy z pomocy Dobrych Ludzi w kwestii innych lekarzy. Też uważam, że trzeba sprawę zweryfikować. Co prawda ten u którego małż był jest jednym z lepszych w W-wie, i nie to , że podważam jego kompetencje, ale jeszcze sprawdzimy. Małż najgorzej cierpi, że ma zakaz machania łopatą , siłowni i judo. Może paluszkiem pokazywać studentom co mają robić na treningach - a on niknie w oczach jak sie nie rusza i nie poszarpie na macie.. (hobbystycznie trenuje studentów na UW). Bardzo go to wkurza. A ja mam inny punkt widzenia, bo się spinam z innych trochę powodów. Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 20.05.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 ALe przynajmniej się uśmiechnę jak tu wchodze :) Pisałam juz u Rasi. Wczoraj zaczęłam pracę o 10 rano i skończyłam dziś o 4 rano. Od 10.00 znów oram. Kuźwa. I jeszcze akcja z Tomkiem 1950. I jeszcze mi małża chcą operować na kręgosłup. Natychmiast. Nie podoba mi się to wszystko. Chyba za dużo na raz. Ale to minie... Nefcia pracę swoją lubisz i za chwilę przeorasz Wiara potrzebna jest w zdrowie Tomka 1950 Z Twoim T, jak radzi wu może warto jeszcze skonsultować z innym lekarzem? Dasz radę kochana ... dla Ciebie to małe piffko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.05.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Nefcia wiem że swego czasu w Bytomiu przy ul Batorego była świetna katedra ŚLAM-u gdzie robili cuda z kręgosłupami ale nie wiem jak to teraz jest jakby co to sie można podowiadywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.05.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Sprawdzimy Wusia - generalnie sie pewnie otrzemy o Śląsk :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.05.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 cieszę sie choć wolałabym żebyście przyjechali w pełnym zdrowiu w celach czysto towarzyskich ale będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.05.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 cieszę sie choć wolałabym żebyście przyjechali w pełnym zdrowiu w celach czysto towarzyskich ale będzie dobrze Musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts