MonikaC 20.05.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Nefer moja matula jest po dwóch operacjach kręgosłupa - jest lepiej ale powinna mieć jeszcze jedną tylko że jej operować nie chcą bo w szpitalu dostała gratis gronkowca złocistego . Zdrówka dla męża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.05.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Nefer moja matula jest po dwóch operacjach kręgosłupa - jest lepiej ale powinna mieć jeszcze jedną tylko że jej operować nie chcą bo w szpitalu dostała gratis gronkowca złocistego . Zdrówka dla męża. Nie ma jak pocieszyć koleżanke :) na pewne rzeczy człowiek wpływu nie ma - więc przyjmę co los przyniesie z dobrodziejstwem inwentarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 20.05.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Nic się nie martw będzie dobrze. Z reguły na drugi dzień już się chodzi. Jak mus to mus. Przecież jeszcze troszkę ten kręgosłuik będzie mu służył nie??? A kto meble do domu pownosi - w sumie to wiesz zawsze możesz na mnie i Kondzia liczyć. A z tym gronkowcem to typowy pech :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.05.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Żadna rehabilitacja w rachubę nie wchodzi od razu pod nóż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.05.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Nic się nie martw będzie dobrze. Z reguły na drugi dzień już się chodzi. Jak mus to mus. Przecież jeszcze troszkę ten kręgosłuik będzie mu służył nie??? A kto meble do domu pownosi - w sumie to wiesz zawsze możesz na mnie i Kondzia liczyć. A z tym gronkowcem to typowy pech :/ Dzieki Kochana Kondzio i tak się przyda :) A Ty możesz piwo otwierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.05.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Nefcia nie wesołe wiadomości przynosisz ale czy małż miał rezonans robiony, bo moją teściową też chcieli pod nóż a po rezonansie kazali jeszcze na razie rehabilitować się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.05.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Tak, miał rezonans i trochę nei wzięliśmy go powaznie... Opis jak opis. A potem zaniósł to do lekarza i się okazało, że nieciekawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.05.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Nefcia kochana.... trzymam kciuki by się to wszystko Wam jakoś poukładało jakby jakoś trzeba było pomóc... to wiesz... jeden call i jestem i dzięki za krótką terapię.... podziałało.... Ty zawsze wiesz co mi powiedzieć buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.05.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Nefcia bardzo mi przykro będzie dobrze, zobaczysz. Takich dobrych jak Wy ludzi zło nie ruszy. Patrz, Stefek też ma kręgosłup chory. Ale sie w czasie zbiegło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 20.05.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Browarka - zawsze . Głowa do góry - będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.05.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Nefcia kochana.... trzymam kciuki by się to wszystko Wam jakoś poukładało jakby jakoś trzeba było pomóc... to wiesz... jeden call i jestem i dzięki za krótką terapię.... podziałało.... Ty zawsze wiesz co mi powiedzieć buziaki zostawiam Dzięki - mi też lepiej po Twoim telefonie - tak mi sie dobrze dzień zaczął - choć był dość ciężki Ale z powodu fajnego Klienta Więc chyba się na nim wyżyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.05.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Maylandzik , Moniś - dzięki Najbardziej nie lubię czekania. Jak już coś jest zorganizowane, zaplanowane, zrobiony plan gry ... ale musze jeszcze poczekać z tym planowaniem. Na razie się organizujemy.. Troszkę mi lepiej , tylko wyspać się muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 20.05.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Troszkę mi lepiej , tylko wyspać się muszę TO IDŹ JUŻ SPAĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.05.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 ALe życia szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 20.05.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 SIO http://www.cosgan.de/images/midi/muede/b030.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 20.05.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 http://www.cosgan.de/images/midi/muede/d025.gif http://www.cosgan.de/images/midi/muede/f030.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.05.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 No doooooobra .. Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.05.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Wyśpij się!!!! Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.05.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Nefcia M. dostał już zadanie zmolestowania brata o wszystkie namiary.Jak będę je miała to podeślę. A Ty bierz łopatkę i przyjeżdżaj , postrzelasz sobie babki dla relaxu Maluszku podeślij maila to Ci wyślę lej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 20.05.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 No grzeczna dziewczynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts