Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nefer moja matula jest po dwóch operacjach kręgosłupa - jest lepiej ale powinna mieć jeszcze jedną :roll: tylko że jej operować nie chcą bo w szpitalu dostała gratis gronkowca złocistego :evil: . Zdrówka dla męża.

Nie ma jak pocieszyć koleżanke :):):) :wink:

na pewne rzeczy człowiek wpływu nie ma - więc przyjmę co los przyniesie z dobrodziejstwem inwentarza.

Nic się nie martw będzie dobrze. Z reguły na drugi dzień już się chodzi. Jak mus to mus. Przecież jeszcze troszkę ten kręgosłuik będzie mu służył nie??? A kto meble do domu pownosi - w sumie to wiesz zawsze możesz na mnie i Kondzia liczyć. A z tym gronkowcem to typowy pech :/

Nic się nie martw będzie dobrze. Z reguły na drugi dzień już się chodzi. Jak mus to mus. Przecież jeszcze troszkę ten kręgosłuik będzie mu służył nie??? A kto meble do domu pownosi - w sumie to wiesz zawsze możesz na mnie i Kondzia liczyć. A z tym gronkowcem to typowy pech :/

Dzieki Kochana :) Kondzio i tak się przyda :):) A Ty możesz piwo otwierać :)

Nefcia kochana.... trzymam kciuki by się to wszystko Wam jakoś poukładało :) jakby jakoś trzeba było pomóc... to wiesz... jeden call :) i jestem :)

i dzięki za krótką terapię.... podziałało.... :) Ty zawsze wiesz co mi powiedzieć :)

buziaki zostawiam :)

Nefcia kochana.... trzymam kciuki by się to wszystko Wam jakoś poukładało :) jakby jakoś trzeba było pomóc... to wiesz... jeden call :) i jestem :)

i dzięki za krótką terapię.... podziałało.... :) Ty zawsze wiesz co mi powiedzieć :)

buziaki zostawiam :)

Dzięki - mi też lepiej po Twoim telefonie - tak mi sie dobrze dzień zaczął - choć był dość ciężki :roll: Ale z powodu fajnego Klienta :roll: Więc chyba się na nim wyżyłam :)

Maylandzik , Moniś - dzięki :) Najbardziej nie lubię czekania. Jak już coś jest zorganizowane, zaplanowane, zrobiony plan gry ... ale musze jeszcze poczekać z tym planowaniem. Na razie się organizujemy..

Troszkę mi lepiej , tylko wyspać się muszę :)