Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

Nefcia, współczuję wam problemów i wierzę, że wszystko się dobrze poukłada :D :D :D

Trzymam kciuki za twojego męża

Jeśli chcesz, to mogę się dowiedzieć od koleżanki o namiar na lekarza, który ją prowadził jak miała operację na kręgosłup. Bardzo dobry i koleżanka była z niego bardzo zadowolona

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Neficia - będzie dobrze zobaczysz :D

Może teraz wydaje się, że operacja jest wskazana, ale to może się zmienć.

Mój tata też ostatnio miał mieć operację kręgosłupa (chodziło o przepuklinę) bo było naprawdę źle, ale na miesiąc przed operacją poczuł się dobrze i profesor, który miał tę operację zrobić stwierdził, że lepiej z nią poczekać. Jeśli organizm sam to zwalczył to lepiej kręgosłupa nie ruszać. Teraz czekamy czy przepuklina wróci czy nie.

Ucałuj Tomka :D

Bardz, bardzo , bardzo dziękuję :):) Z takim wsparciem musi być dobrze.

Dziś się wyspałam. Poszłam spać przez 23.00 i wstałam o 9.00 :):) Dałam ognia :)

Kasiu - jak skończą mi się pomysły -dam znac :)

Dzięki za wszystkie telefony :):)

Nefcia, to u Was w domu tez operacja kregoslupa strasza?! :(

Rany co to sie dzieje na tym swiecie. :(

Mam nadzieje, ze da sie tej operacji uniknac. No teraz juz mam nastepna osobe co to do modlitwy mam dolaczyc.

Nie wiem co mam gadac, nie wolno nam sie poddawac i tyle. Sciskam mocno.

Oooooooo, widze, ze nastepna impreza tu nie niedlugo bedzie. :D

Neferko, od kregoslupow byl jeden taki znany prof. w Lublinie, pisali o nim w Lancecie nawet, ale nie wiem, czy on byl od tych rzeczy, ktorych by Ci potrzeba bylo. Juz nie zyje, ale ma swoich uczniow i wiem, ze w Lublinie maja jakas inna szkole kregoslupowa niz wszedzie. :roll: :roll: :roll:

Informuję, że rury do zsypu przyszły.

Również lustro przyszło (zamiast tego co to je miesiąc temu odesłałam, bo było fabrycznie uszkodzone.

I stelaż do wanny przyszedł - tej co już jest marmurem obłożona :):)

Czyli wszystko jest na swoim miejscu :)

Małgoś - już się poobstawialiśmy, ale jakby co to się zgłoszę :):)

Kiedy przyjedziesz na dłużej ?

Nawet Ci nie podziękowałam - chamica - było super. I bardzo się cieszę, że przelaciałaś przez W-wę - choć to było za krótko :)

Jak by co, to odgrzebie goscia w archiwum. :wink:

Nie wiem za bardzo, kiedy bede mogla przyjechac na dluzej, zobacze jak sie ulozy z tym Bozym Cialem, a jak nie to przed zlotem jakos dotre wczesniej czy cos... :roll: :roll: :roll: Zreszta zlot sie konczy wczesnie, wiec na pewno impreza gdzies sie przeniesie potem, co nie? :roll: :roll: :roll: