lidszu 20.05.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Nefcia, współczuję wam problemów i wierzę, że wszystko się dobrze poukłada Trzymam kciuki za twojego męża Jeśli chcesz, to mogę się dowiedzieć od koleżanki o namiar na lekarza, który ją prowadził jak miała operację na kręgosłup. Bardzo dobry i koleżanka była z niego bardzo zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.05.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Nefcia moze sie przyda: http://www.forumneurologiczne.pl/forum/vt,33,102,27681 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.05.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Neff, jakby co to dysponuję numerem do genialnego ortopedy Moich staruszków postawił na nogi Jeżdżą do niego raz na dwa miesiące i są bardzo zawdowoleni. Z tym, że łon W Dąbrowie Górniczej przyjmuje, ale co to za problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.05.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Nefusia śpij słodko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.05.2009 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Nefcia, dzieki za spotkanko i na smutki przynosze... http://img40.imageshack.us/img40/6893/chocolatemousse38716413.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 21.05.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Neficia - będzie dobrze zobaczysz Może teraz wydaje się, że operacja jest wskazana, ale to może się zmienć. Mój tata też ostatnio miał mieć operację kręgosłupa (chodziło o przepuklinę) bo było naprawdę źle, ale na miesiąc przed operacją poczuł się dobrze i profesor, który miał tę operację zrobić stwierdził, że lepiej z nią poczekać. Jeśli organizm sam to zwalczył to lepiej kręgosłupa nie ruszać. Teraz czekamy czy przepuklina wróci czy nie. Ucałuj Tomka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.05.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Nefcia, pozdrówka zostawiam dla Was obojga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.05.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Nefcia same pozytywne myśli zostawiam, buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.05.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 dzień dobry Neficia zdrówka dla Męża siły dla Ciebie i dużo słońca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.05.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Cześć Neferko Trzymaj się kochana, buziaki przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.05.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Bardz, bardzo , bardzo dziękuję :) Z takim wsparciem musi być dobrze. Dziś się wyspałam. Poszłam spać przez 23.00 i wstałam o 9.00 :) Dałam ognia Kasiu - jak skończą mi się pomysły -dam znac Dzięki za wszystkie telefony :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.05.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Nefcia, to u Was w domu tez operacja kregoslupa strasza?! Rany co to sie dzieje na tym swiecie. Mam nadzieje, ze da sie tej operacji uniknac. No teraz juz mam nastepna osobe co to do modlitwy mam dolaczyc. Nie wiem co mam gadac, nie wolno nam sie poddawac i tyle. Sciskam mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.05.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Nefercia dobre myśli podsyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.05.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Dobre Pocieszycielki Wszelakie :) Kochane jesteście Już mi zdecydowanie lepiej - będzie co będzie. Zamartwianie się niczego nie zmieni, nie poprawi, nie wyprostuje. Trzeba iść do przodu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.05.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Oooooooo, widze, ze nastepna impreza tu nie niedlugo bedzie. Neferko, od kregoslupow byl jeden taki znany prof. w Lublinie, pisali o nim w Lancecie nawet, ale nie wiem, czy on byl od tych rzeczy, ktorych by Ci potrzeba bylo. Juz nie zyje, ale ma swoich uczniow i wiem, ze w Lublinie maja jakas inna szkole kregoslupowa niz wszedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.05.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Informuję, że rury do zsypu przyszły. Również lustro przyszło (zamiast tego co to je miesiąc temu odesłałam, bo było fabrycznie uszkodzone. I stelaż do wanny przyszedł - tej co już jest marmurem obłożona :) Czyli wszystko jest na swoim miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.05.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Małgoś - już się poobstawialiśmy, ale jakby co to się zgłoszę :) Kiedy przyjedziesz na dłużej ? Nawet Ci nie podziękowałam - chamica - było super. I bardzo się cieszę, że przelaciałaś przez W-wę - choć to było za krótko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.05.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Jak by co, to odgrzebie goscia w archiwum. Nie wiem za bardzo, kiedy bede mogla przyjechac na dluzej, zobacze jak sie ulozy z tym Bozym Cialem, a jak nie to przed zlotem jakos dotre wczesniej czy cos... Zreszta zlot sie konczy wczesnie, wiec na pewno impreza gdzies sie przeniesie potem, co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.05.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Różnie to bywa, ale zapewne się przeniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.05.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Różnie to bywa, ale zapewne się przeniesie O 8 to tylko Duch juz bedzie dopity. Ja na pewno nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts