Nefer 21.05.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Różnie to bywa, ale zapewne się przeniesie O 8 to tylko Duch juz bedzie dopity. Ja na pewno nie. Ja będe samochodem więc będę trzeźwa jak świnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.05.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Różnie to bywa, ale zapewne się przeniesie O 8 to tylko Duch juz bedzie dopity. Ja na pewno nie. Ja będe samochodem więc będę trzeźwa jak świnia I mam nadzieje, ze po imprezie bedzie mozna to zmienic wreszcie. Musze kiedys zobaczyc Neferke na lufie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.05.2009 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Oooooooooo zamieniam sie w anioła, cichego i grzecznego anioła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.05.2009 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Oooooooooo zamieniam sie w anioła, cichego i grzecznego anioła Taaaaaaa, a swistak siedzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.05.2009 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Noooo serio, serio - włącza mi sie tryb "pilnowanie stada" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.05.2009 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Noooo serio, serio - włącza mi sie tryb "pilnowanie stada" Oj, to mozesz byc troszku upierdliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.05.2009 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Nienienie - jak pies pasterski. Siedze z boku, od czasu do czasu robię obchód i sprawadzam czy wszyscy są bezpieczni. Zero upierdliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.05.2009 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Nienienie - jak pies pasterski. Siedze z boku, od czasu do czasu robię obchód i sprawadzam czy wszyscy są bezpieczni. Zero upierdliwości. A to spoko. Ale szczekasz czasami tez? Czy sie w ogole nie odzywasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.05.2009 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Nienienie - jak pies pasterski. Siedze z boku, od czasu do czasu robię obchód i sprawadzam czy wszyscy są bezpieczni. Zero upierdliwości. A to spoko. Ale szczekasz czasami tez? Czy sie w ogole nie odzywasz? Odzywaaaam się Ale lepiej żeby nikt obcy nie zaczepiał mojego towarzystwa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.05.2009 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Nienienie - jak pies pasterski. Siedze z boku, od czasu do czasu robię obchód i sprawadzam czy wszyscy są bezpieczni. Zero upierdliwości. A to spoko. Ale szczekasz czasami tez? Czy sie w ogole nie odzywasz? Odzywaaaam się Ale lepiej żeby nikt obcy nie zaczepiał mojego towarzystwa :) Nefcia, ale sie zmienilas... http://img40.imageshack.us/img40/8700/pitek27227010.jpg Sliczny, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.05.2009 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 nooo właśnie Czy mi sie wydaje, czy Maluszek posiada coś takiegow swojej trzodzie ? jesli nie trafiłam to przepraszam, ale ja się znam na psach jak na fizyce nuklearnej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.05.2009 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Nie wiem, co ma Maluszek, ale to jest bernenski pies pasterski. Znaczy sie Nefcia po kielichu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.05.2009 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Tak mi się wydaje, że to to mi siedziało na kolanie u Maluszka. Prawda - wyglądam podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.05.2009 01:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Bardzo mi się wszystko podoba, zwłaszcza miejsce stelaża pod wanną... A gdzie zdjęcie rur - dorurne? oraz przekrojowe; z poddasza na parter... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.05.2009 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Nefcia a strzel sobie jeszcze wanienkę na dworze - przecie szkoda stelarza Dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.05.2009 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Nefcia a może jakaś rzeźba nowoczesna z tego stelaża? powyginasz trochę doczepisz dolnopłuk mosiężną płytkę z napisem 'marzenie Parysa' i wszyscy będą z udawaną zadumą kiwać głową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.05.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Tak mi się wydaje, że to to mi siedziało na kolanie u Maluszka. Prawda - wyglądam podobnie Dokładnie to Ci siedziało na kolankach znaczy się swój ciągnie do swojego wiesz chciałabym Cię w akcji zobaczyć znaczy się jak zaganiasz na poprawę humoru - Misiek http://i236.photobucket.com/albums/ff4/Maluszek_album/Hero.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.05.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 znaczy się swój ciągnie do swojego wiesz chciałabym Cię w akcji zobaczyć znaczy się jak zaganiasz No nie padam ześmiechu - normalnie humor mi się poprawił Nefer to kiedy się sprawdzasz?? Maluszku - śłiczna psinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.05.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Nefcia - wpadłam na króciutko ale doczytałam się że twoj małż ma problemy z kregosłupem, nie wiem czy nadal szukasz pomocy lekarzy czy już zweryfikowałaś wszystkie diagnozy ale ja poklecam kosultację w klinice Sorno w Grodzisk Mazowieckim - Mościska dr Górski, z-ca ordynatora szpitala Brudnowskiego - kilku moich znajomych uratował przed wózkiem. http://www.sorno.pl/index.php?a=kontakt jak cos to dzwoń !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.05.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 znaczy się swój ciągnie do swojego wiesz chciałabym Cię w akcji zobaczyć znaczy się jak zaganiasz No nie padam ześmiechu - normalnie humor mi się poprawił Nefer to kiedy się sprawdzasz?? Maluszku - śłiczna psinka Moniko - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts