Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nefcia - wpadłam na króciutko ale doczytałam się że twoj małż ma problemy z kregosłupem, nie wiem czy nadal szukasz pomocy lekarzy czy już zweryfikowałaś wszystkie diagnozy ale ja poklecam kosultację w klinice Sorno w Grodzisk Mazowieckim - Mościska dr Górski, z-ca ordynatora szpitala Brudnowskiego - kilku moich znajomych uratował przed wózkiem.

http://www.sorno.pl/index.php?a=kontakt

jak cos to dzwoń !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Właśnie u niego byliśmy .. i mówi, że na stół ....

Wiem, że to świetny fachowiec, ale muszę sprawdzić jeszcze w Piekarach Śląskich (tu WIELKI UKŁON RASI i JEJ MAŁZOWI).

Wizyta umówiona na wtorek. Zobaczymy,

Trzymam kciuki. Oby wszystko było OK

To koło nas będziesz przejeżdżać....

Nefcia, czytam i dochodze do wniosky, że chyba humor Ci się z lekka polepszył, ale z całym szacunkiem, na berneńczyka to Ty mi nie bardzo wyglądasz:roll: :wink: :D

Buziaki zostawiam :D :D

Będziesz musiała to zobaczyć :):) Dodatkowo nie pamniętam, kiedy byłam u fryzjera, więc podobieństwo jest :)

Ale w środę mam konferencję, więc muszę iść się doporowadzić do stanu używalności

ze 3 setki to ja dzisiaj chyba strzele tak czy siak. Jeszcze tylko tynki i wylewki. Ale teraz tydzień prawie przerwy, bo swir na miejscu mnie czeka
Mycha, coś mi się wydaje, że koszty mamy podobne - Ty chyba troche dalej za tę kaskę zajechałaś , ale nie za bardzo :) Aaaaa Ty jeszcze elektrykę w to włożyłaś,...eee to się nie liczy :):)

Zdecydowanie zajechałaś dalej... No i bardzo dobrze :)

ze 3 setki to ja dzisiaj chyba strzele tak czy siak. Jeszcze tylko tynki i wylewki. Ale teraz tydzień prawie przerwy, bo swir na miejscu mnie czeka
Mycha, coś mi się wydaje, że koszty mamy podobne - Ty chyba troche dalej za tę kaskę zajechałaś , ale nie za bardzo :) Aaaaa Ty jeszcze elektrykę w to włożyłaś,...eee to się nie liczy :):)

Nefcia ja mówilam o wódce nie o kasie ;)

A tak a propos Małża, to jak on sie tyle nachetał na tym betonie z kręgosłupem chorym

A) poszaleli?

B)skąd ja to znam

Nefcia ja mówilam o wódce nie o kasie ;)

A tak a propos Małża, to jak on sie tyle nachetał na tym betonie z kręgosłupem chorym

A) poszaleli?

B)skąd ja to znam

Aaaaa o wódce.... Ja to już tylko o kasie czy co .. :roll:

Gdyby mu lekarz nie powiedział, że ma zakaz to zaraz pojechałby łopatą machać - on to strasznie lubi.

I jak pracuje to go nie boli..

I Gratuluję Mycha ustrzelenia stronki - to epokowe wydarzenie