78mysz 22.05.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 ze 3 setki to ja dzisiaj chyba strzele tak czy siak. Jeszcze tylko tynki i wylewki. Ale teraz tydzień prawie przerwy, bo swir na miejscu mnie czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.05.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Nefcia - wpadłam na króciutko ale doczytałam się że twoj małż ma problemy z kregosłupem, nie wiem czy nadal szukasz pomocy lekarzy czy już zweryfikowałaś wszystkie diagnozy ale ja poklecam kosultację w klinice Sorno w Grodzisk Mazowieckim - Mościska dr Górski, z-ca ordynatora szpitala Brudnowskiego - kilku moich znajomych uratował przed wózkiem. http://www.sorno.pl/index.php?a=kontakt jak cos to dzwoń !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Właśnie u niego byliśmy .. i mówi, że na stół .... Wiem, że to świetny fachowiec, ale muszę sprawdzić jeszcze w Piekarach Śląskich (tu WIELKI UKŁON RASI i JEJ MAŁZOWI). Wizyta umówiona na wtorek. Zobaczymy, Trzymam kciuki. Oby wszystko było OK To koło nas będziesz przejeżdżać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.05.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 No nie kolejny kręgosłup do naprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.05.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 witam się Nefcia, trzymajcie się, na pewno wszystko będzie dobrze. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.05.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Nefcia, czytam i dochodze do wniosky, że chyba humor Ci się z lekka polepszył, ale z całym szacunkiem, na berneńczyka to Ty mi nie bardzo wyglądasz:roll: Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.05.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 witam się Nefcia, trzymajcie się, na pewno wszystko będzie dobrze. Buziaki Liduś - pokaż swoją dziurę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.05.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Nefcia, czytam i dochodze do wniosky, że chyba humor Ci się z lekka polepszył, ale z całym szacunkiem, na berneńczyka to Ty mi nie bardzo wyglądasz:roll: Buziaki zostawiam Będziesz musiała to zobaczyć :) Dodatkowo nie pamniętam, kiedy byłam u fryzjera, więc podobieństwo jest Ale w środę mam konferencję, więc muszę iść się doporowadzić do stanu używalności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.05.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Arnika, Gosiek , jakoś musi się wszystko zakończyć ... Nie mam na to wpływu, więc zakładam, że musi być dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.05.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 ze 3 setki to ja dzisiaj chyba strzele tak czy siak. Jeszcze tylko tynki i wylewki. Ale teraz tydzień prawie przerwy, bo swir na miejscu mnie czekaMycha, coś mi się wydaje, że koszty mamy podobne - Ty chyba troche dalej za tę kaskę zajechałaś , ale nie za bardzo Aaaaa Ty jeszcze elektrykę w to włożyłaś,...eee to się nie liczy :) Zdecydowanie zajechałaś dalej... No i bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.05.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Nefercia i ja trzymam kcjuki za małża Twojego plecy Jak widzę jest pod dobrą opieką Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.05.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 ze 3 setki to ja dzisiaj chyba strzele tak czy siak. Jeszcze tylko tynki i wylewki. Ale teraz tydzień prawie przerwy, bo swir na miejscu mnie czekaMycha, coś mi się wydaje, że koszty mamy podobne - Ty chyba troche dalej za tę kaskę zajechałaś , ale nie za bardzo Aaaaa Ty jeszcze elektrykę w to włożyłaś,...eee to się nie liczy :) Zdecydowanie zajechałaś dalej... No i bardzo dobrze Nefcia ja mówilam o wódce nie o kasie A tak a propos Małża, to jak on sie tyle nachetał na tym betonie z kręgosłupem chorym A) poszaleli? B)skąd ja to znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.05.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Gratuluje 300 strony!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.05.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Mysza 3 stówki będzie malo za 300 stronkę to musisz forum zalać wodą ognistą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.05.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 ze 3 setki to ja dzisiaj chyba strzele tak czy siak. Jeszcze tylko tynki i wylewki. Ale teraz tydzień prawie przerwy, bo swir na miejscu mnie czekaMycha, coś mi się wydaje, że koszty mamy podobne - Ty chyba troche dalej za tę kaskę zajechałaś , ale nie za bardzo Aaaaa Ty jeszcze elektrykę w to włożyłaś,...eee to się nie liczy :) Zdecydowanie zajechałaś dalej... No i bardzo dobrze Nefcia ja mówilam o wódce nie o kasie A tak a propos Małża, to jak on sie tyle nachetał na tym betonie z kręgosłupem chorym A) poszaleli? B)skąd ja to znam Aaaaa o wódce.... Ja to już tylko o kasie czy co .. Gdyby mu lekarz nie powiedział, że ma zakaz to zaraz pojechałby łopatą machać - on to strasznie lubi. I jak pracuje to go nie boli.. I Gratuluję Mycha ustrzelenia stronki - to epokowe wydarzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.05.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Taka ładna liczba, że może być w kiczowatym złocie skąpana żeby głowa nie bolała jutro : i dla koneserów - stary dobry wuj Chivas : A dla Wszystkich - moje ukochane winko na Wielkie Okazje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.05.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 GRATULACJE TO CO , NA CZWARTĄ STÓWKĘ PRZEPROWADZKA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.05.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 o w mordkę, trafiło się ślepej kurze ziarno, nio. Nefcia wszystkiego najlepszego z okazji trzychsetstronicy. Moze na 365 stronkę tobołek na plecki? To tak byś siem zamkneła w czterech porach roku. Na okrągło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.05.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Ojjjjeeeejjjj ale nie piszcie szybko doobra ???? Ja - w przeciwieństwie do Rasi - nie mam ciśnienia na przeprowadzkę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.05.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Nefcia gratulacje wielkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.05.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Ojjjjeeeejjjj ale nie piszcie szybko doobra ???? Ja - w przeciwieństwie do Rasi - nie mam ciśnienia na przeprowadzkę :) To My Ci pomożemy je podnieść...Będzie Pani zadowolonaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts