malgos2 22.05.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 22.05.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 To się załapałam u Ciebie Nefciu na imprezkę Byłam u OK, bo ona 200 świętuje, ale tam cisza.... Tak się cieszę, że jesteś...tutaj http://www.101win.pl/data/gfx/pictures/large/4/1/1150224914_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.05.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Dzięki Amtluś, Małgoś , Dobrosia, Mycha., Maylandzik .. też sie strasznie cieszę, że tu jestem i mam takich fajnych znajomych wokół :) W końcu w życiu najważniejsi są ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.05.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 W zasadzie dopisuję wszystkich Dobrych Ludzi .... nieeee....bo kogoś pominę i dopiero będzie Nasza grupa warszawska, i Śląsk i morze i góry i Podlasie Piękne i zachodnia ściana ...kurde - to niesamowite, nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 22.05.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 I pewnie środek tego kraju też się załapuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.05.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 I pewnie środek tego kraju też się załapuje JAAAAAAAAAASNE Założyłam, że środek jest oczywisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.05.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 GRATULKI WIELKIE !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.05.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 W zasadzie dopisuję wszystkich Dobrych Ludzi .... nieeee....bo kogoś pominę i dopiero będzie Nasza grupa warszawska, i Śląsk i morze i góry i Podlasie Piękne i zachodnia ściana ...kurde - to niesamowite, nie ? nooo, niesamowite Gratulacje kochana i byle do przodu Czerwiec na Śląsku nadal aktualny??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.05.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 W zasadzie dopisuję wszystkich Dobrych Ludzi .... nieeee....bo kogoś pominę i dopiero będzie Nasza grupa warszawska, i Śląsk i morze i góry i Podlasie Piękne i zachodnia ściana ...kurde - to niesamowite, nie ? nooo, niesamowite Gratulacje kochana i byle do przodu Czerwiec na Śląsku nadal aktualny??? Nadal, nadal, choć śpię z kalendarzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.05.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 W zasadzie dopisuję wszystkich Dobrych Ludzi .... nieeee....bo kogoś pominę i dopiero będzie Nasza grupa warszawska, i Śląsk i morze i góry i Podlasie Piękne i zachodnia ściana ...kurde - to niesamowite, nie ? A Zagłębie? Mogę nieśmiało zapytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.05.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 GRATULKI WIELKIE !!!! Zaraz u Ciebie będziemy świętować 300 :) Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.05.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 W zasadzie dopisuję wszystkich Dobrych Ludzi .... nieeee....bo kogoś pominę i dopiero będzie Nasza grupa warszawska, i Śląsk i morze i góry i Podlasie Piękne i zachodnia ściana ...kurde - to niesamowite, nie ? Ty kuzwa, a o Malopolsce to se zapomnialas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.05.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Nefer GRATULACJE http://img42.imageshack.us/img42/1572/dzialka21052009127.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.05.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 W zasadzie dopisuję wszystkich Dobrych Ludzi .... nieeee....bo kogoś pominę i dopiero będzie Nasza grupa warszawska, i Śląsk i morze i góry i Podlasie Piękne i zachodnia ściana ...kurde - to niesamowite, nie ? Ty kuzwa, a o Malopolsce to se zapomnialas? Wiedziałam, kuźwa wiedziałam :) Na pewno zapomniałam o innych krainach geograficznych - za co uprzejmie przepraszam -ale ja humanistka jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.05.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 W zasadzie dopisuję wszystkich Dobrych Ludzi .... nieeee....bo kogoś pominę i dopiero będzie Nasza grupa warszawska, i Śląsk i morze i góry i Podlasie Piękne i zachodnia ściana ...kurde - to niesamowite, nie ? Ty kuzwa, a o Malopolsce to se zapomnialas? Wiedziałam, kuźwa wiedziałam :) Na pewno zapomniałam o innych krainach geograficznych - za co uprzejmie przepraszam -ale ja humanistka jestem Podkarpackie sie zaraz odezwie i masz prze... Dobra, masz wybaczone, ale psa chce widziec nastepnym razem. Bernenczyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.05.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Ty się nie śmiej z berneńczyka, bo on już niejedną dupę uratował przez nieautoryzowanym przetrzepaniem przez obcych sprawców :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.05.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Ty się nie śmiej z berneńczyka, bo on już niejedną dupę uratował przez nieautoryzowanym przetrzepaniem przez obcych sprawców :) Nie smieje sie. Mam nadzieje sie w koncu napijemy w realu, a nie zebym to ja ciagle na lufie chodzila tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.05.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 dobry wieczór Nefercia tylko wiara w to że wszystko się ułoży jest w stanie doprowadzić do szczęśliwego finału a jak już będziesz to nie zapomnij i o mnie a we wtorek będę trzymać kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.05.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 aaaaaaaa i zapomniałam GRATULACJE 300 STRONKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.05.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Ty się nie śmiej z berneńczyka, bo on już niejedną dupę uratował przez nieautoryzowanym przetrzepaniem przez obcych sprawców :) Nie smieje sie. Mam nadzieje sie w koncu napijemy w realu, a nie zebym to ja ciagle na lufie chodzila tylko. Mam nadzieje niedługo do Ciebie dołączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts