tabaluga1 09.03.2006 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 to mnie chyba weźmie rybia grypa, wszak dzisiaj podobno głośno o tym, jakoby ryby szkodziły zdrowiu. Tak usłyszałam od pana ze sklepu drobiarskiego, kiedy to kupowałam ogromne ilości drobiowego mięsiwa (mam gości w weekend) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.03.2006 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 A, ja wiem. Nie chce sie wyslac bo Nefer ja musi odebrac... aaa... to w taki sposob dziala? ehhh znow sie czegos nowego w zyciu nauczylam - min jak dziala skrzynka w Muratorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 10.03.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Nooo Nefer to Ty Dziewczyno prawdziwy chszest bojowy w tych urzędach przechodzisz?! Ale jak już papierologia będzie załatwiona to tak zaprawiona będziesz, że cała reszta to pikuś będzie iiiii....nim się oglądniemy u siebie w domku zamieszkasz Swoją drogą to nie ma jak "pomocna" Teściowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 13.03.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 co do łazienki -mi osobiscie bardziej podoba mi sie opcja nr 2 (czyli wejscie z przedpokoju) pytanie : czy bedzie na podlodze taki ułkad kafelkow? taki wlasnie "koncentryczny"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 13.03.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Mnie też wersja numer II bardziej się podoba, a szczególnie ten układ kafelek (czy co to tam będzie) na podłodze. Jakoś tak miękko prowadzą przez łazienkę i dość oryginalnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.03.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 I wersja II będzie realizowana. Bedzie właśnie taki koncentryczny układ kafelków. Naprzemiennie z drewnem. Pierwsza linia ( w wejściu) drewno ( takie samo jak w przedpokoju) potem kafelki (podgrzewane) potem drewno i potem kafelki (juz przy wannie) Projekt nie jest prosty, ale myślę, że sobie robotnicy poradzą ( robili już "kółka" dla tej pani architekt - ona to lubi. Jak sama powiedziała: "Lubię jak coś jest nieduże, niebieskie i okrągłe":)) Jest jeszcze koncepcja, żeby te linie ( promyczki) zrobić z maciupeńkich kwadracików ( może niebieskich ? Ukłon w stronę pani architekt :)) ZObaczymy. Jeszcze nie siedzimy w kolorach, więc jest czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 13.03.2006 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 jak beda z malych kwadracikow i jeszcze w kolorze niebieskim (lub indygo) to taki grecki troche styl bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 13.03.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Ach - mi tez sie podoba II wersja lazienki rodzicow. Swietny pomysl na kafaelki, choc faktycznie - taka realizacja wymaga swietnych fachowcow I bardzo mi sie zawsze podobalo polaczenie brazu (drewno) z turkusem lub zywym niebieskim. Łazienka bedzie super! A w lazience dzieci widze jeszcze duzo wolnej przestrzeni z tylu - jest tam duzy skos, czy macie pomysl jak to zagospodarowac? Jesli nie - zawsze mozecie tam przestawic toalete Czekam na kolejne relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 13.03.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 z ta lazienka ver 2 mysle ze to praktyczniejsze tez - wejscie z przedpokoju - a nie od sypialni - nawet taki "drobizag" ze ktos wstaje w nocy i np nie budzi swiatłem drugiej osoby:) pozatym zdec lepiej zagosp wnetrze;)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.03.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 z ta lazienka ver 2 mysle ze to praktyczniejsze tez - wejscie z przedpokoju - a nie od sypialni - nawet taki "drobizag" ze ktos wstaje w nocy i np nie budzi swiatłem drugiej osoby:) pozatym zdec lepiej zagosp wnetrze;) pozdrawiam Mnie się zawsze marzyła łazeinka z wejściem z sypialni, ale ten projekt nie będzie taki ładny jak się go zrobi z wejściem od sypialni, bo te koncentryczne pasy nie będą tak widoczne. Rzeczywiście nie pomyślałam o świetle w nocy świecącym komuś w oczki. Masz rację Zielonooka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.03.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Tak będzie wyglądała ściana w łazience u chłopców (ta po prawej) - specjalnie dla igi :) http://images1.fotosik.pl/35/nlr8y3a11lquiyip.jpg Jedno duże lustro. Kibelek będzie zasłonięty ścianką z półeczkami, żeby mieć łądniejszy widok z wejścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 14.03.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Fiu fiu! Przez chwilkę nie mogłam się połapać co to po lewo od kibelka ale wróciłam do rzutu i już wsio wiem. Mnie się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 14.03.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Dzieki Dla mnie bomba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.03.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Dzięki dziewczyny za wsparcie moralne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.03.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Fiu fiu! Przez chwilkę nie mogłam się połapać co to po lewo od kibelka ale wróciłam do rzutu i już wsio wiem. Mnie się podoba Tak, ja też musiałam się nauczyć patrzeć na te rysunki nie jest to takie oczywiste ale po pewnym czasie i kilku (nastu) godzinach z architektem - umiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 14.03.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.03.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Nefer, ja juz sie tego Twojego domu doczekac nie moge...Ladnie to wszystko planujecie z ta pania od urzadzania wnetrz. Jednak dobrze miec kogos kto te nasze pomysly troche dopiesci i uporzadkuje. Zaluje, ze mnie nie stac na takiego kogos. Ale, dlatego u Ciebie bede mogla oczki nacieszyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.03.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Nefer, ja juz sie tego Twojego domu doczekac nie moge...Ladnie to wszystko planujecie z ta pania od urzadzania wnetrz. Jednak dobrze miec kogos kto te nasze pomysly troche dopiesci i uporzadkuje. Zaluje, ze mnie nie stac na takiego kogos. Ale, dlatego u Ciebie bede mogla oczki nacieszyc. Zeljko, na pewno można zamówić tylko projektowanie samej wizualizacji - i to nie kosztuje 100 pln za metr. Ja mam w cenie nadzór wykonania, wyszukiwanie materiałów i wiele innych rzeczy. Na pewno warto z kimś przegadać - można nawet ze studentem architektury - chodzi o kogoś z wiedzą bazową. Było na forum ogłoszenie z ceną 30 pln za metr. Nie projektujesz też garaży, pom. gosp itd. Może warto się zastanowić i przymierzyć ? Bardzo się cieszę, że Ci się podoba to co wymyślamy Mogę zapytać ile kosztowałoby samo zaplanowanie powierzchni - nawet funkcjonalnie. Ja za pierwszy etap zapłacę ok. 6000 - za 209 metrów zaplanowania funkcjonalności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.03.2006 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Zapomniałam zapytać : Zeljko, przy Twoich zdolnościach do czego Ci architekt wnętrz ??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 14.03.2006 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 gratuluję pani architekt. Bardzo mi sie podobają te wizualizacje, no i świetne pomysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts