DarioAS 23.05.2009 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Obsikac syrenke - bezcenne. A Chopina ? jak dla mnie to przegięcie po co komu Chopin w kiblu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 23.05.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 o kurki kogutki to ci dopiero jubileusz Pozdrowionka i miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.05.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Przywitać się przyszłam, a tu taka okazja Nefciu kochana, GRATULKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.05.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 I pewnie środek tego kraju też się załapuje A kawalek Balkanu tyz?! Nefcia gratuluje strony 300!!! Znajoma nauczycielki Stefka miala okropne klopoty z kregoslupem. Rezonans pokazal przepukline w 5 miejscach. Lekarze powiedzili, ze tylko operacja. Miala juz termin. Ale ktos polecil Jej jakiegos lekarza Rosjanina, co przy rondzie ONZ przyjmuje. Jest po 30 zabiegac, chodzi, biega, bolow nie odczuwa. Lekarze mowia, ze nie jest to mozliwe aby przepuklina sie cofnela. Ma w lipcu kontrolny rezonans. Ciekawa jestem co pokaze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.05.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Myślę, że warto pojechać do Piekar i sprawdzić tego Rosjanina przy ONZ. Witam Wszystkich i Dzień Dobry mówię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 23.05.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Nefciu GRATULUJĘ 300 STRONKI Jak tam mężusia kręgosłupik i twoje samopoczucie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 23.05.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 No, jednak ma się to wyczucie czasu Gratuluję!!!! Czemu nie masz ciśnienia - jak można w ogóle nie mieć ciśnienia?!?!??! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.05.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 dobry wieczór Nefercia co tam u Ciebie Słońce słychać jak coś u mnie jakieś optymistyczne widoczki się pokazały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.05.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Ajajaj Nefer, gust to Ty masz kosztowny... Ja póki co na Chateneuf du Pape to tylko patrzę w sklepie na półce, kupić się jeszcze nie odważyłem Ale w ramach gratulacji za 300 stronę dorzucę też coś, a niech to, wykosztuję się Będzie na słodko, więc jakoweś ciasto może zorganizuj? http://www.skladwin.pl/zdjecia/2009030216236_DRS%206%20PUT..jpg Bo to butelka na baaardzo poważne okazje Mnie sie zdarza raz na rok przyznam szczerze ...Na rocznicę ślubu Ale warto - pewnie na otwarcie chałupy tez się znajdzie A Tokaje uwielbiam wszelakie Bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.05.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 dobry wieczór Nefercia co tam u Ciebie Słońce słychać jak coś u mnie jakieś optymistyczne widoczki się pokazały Widziałam - pięknie :) Bardzo porządnie CI budują - super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.05.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 No, jednak ma się to wyczucie czasu Gratuluję!!!! Czemu nie masz ciśnienia - jak można w ogóle nie mieć ciśnienia?!?!??! MOoooooooooooożna Ja mam projekt do zrealizowania - więc go realizuję. Ale przeprowdzki na liście zapomniałam dopisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.05.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 I pewnie środek tego kraju też się załapuje A kawalek Balkanu tyz?! Nefcia gratuluje strony 300!!! Znajoma nauczycielki Stefka miala okropne klopoty z kregoslupem. Rezonans pokazal przepukline w 5 miejscach. Lekarze powiedzili, ze tylko operacja. Miala juz termin. Ale ktos polecil Jej jakiegos lekarza Rosjanina, co przy rondzie ONZ przyjmuje. Jest po 30 zabiegac, chodzi, biega, bolow nie odczuwa. Lekarze mowia, ze nie jest to mozliwe aby przepuklina sie cofnela. Ma w lipcu kontrolny rezonans. Ciekawa jestem co pokaze. Noo to ciekawe Bałkany jak najbardziej są na liście (szczególnie,że kocham tę muzykę :) Dzięki Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.05.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Hej, heeej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.05.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Aaaaaaaaaaacze :) Właśnie zbieram dupę po samochód spod Twojego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.05.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Aaaaaaaaaaacze :) Właśnie zbieram dupę po samochód spod Twojego domu Za wcześnie... przyjadę po Ciebie za dwie godzinki. Pogadamy, pomacamy kluchy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.05.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Nie da rady Słońce. Biorę samochód i jadę rury przewozić. Będę u Ciebie po transporcie na budowę (ja już była w sklepie drugą hondką - luz ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.05.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Nie da rady Słońce. Biorę samochód i jadę rury przewozić. Będę u Ciebie po transporcie na budowę (ja już była w sklepie drugą hondką - luz ) To czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.05.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 robię obiad i mam dla Ciebie prezent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.05.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Aaaaaaaaaaacze :) Właśnie zbieram dupę po samochód spod Twojego domu Za wcześnie... przyjadę po Ciebie za dwie godzinki. Pogadamy, pomacamy kluchy... A pokazecie zdjatka z macania kluch? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.05.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Przywitać się przyszłam i pozdrowienia zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts