Nefer 24.05.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Kluchy boskie Zdjęc nie robiłam, bo chyba nie chciałabym im trzaskać fleszem w ryjki. Ale Pasie ma jedno na komórce Łomatkobosko - jakie te kluchy śliczniaste ... brak słów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.05.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 To kto je bierze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 24.05.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Przywitam się choć wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.05.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Kruelcia - jutro ? Po 17.30 ? tak czy nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.05.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Aaaaaaaaaaacze :) Właśnie zbieram dupę po samochód spod Twojego domu Za wcześnie... przyjadę po Ciebie za dwie godzinki. Pogadamy, pomacamy kluchy... A pokazecie zdjatka z macania kluch? Nie wzięłam aparatu, ale dopiero co od kluch wróciłam i j JESTEM CHORA NA LABLADORA! Robiłam za manikiurzystkę i wszystkie 9 kluch ma pięknie obcięte pazurki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.05.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Nie wzięłam aparatu, ale dopiero co od kluch wróciłam i j JESTEM CHORA NA LABLADORA! Robiłam za manikiurzystkę i wszystkie 9 kluch ma pięknie obcięte pazurki. 1. nie mówi Filipowi 2. niezłą fuchę dorwałaś 3. chyba się trochę wyluzowałaś, co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.05.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 dobry wieczór mówicie o tych ślicznych bniszkoptowych szczeniaczkach co to je gdzieś na zdjeciu widziałam Labradory są śliczne brachol ma czekoladowego ale te paskudy to tylko o własnych brzuszkach myślą jak jest głodny to tak żałośnie płacze i robi pocieszną minkę a ulotny zapach jedzenia potrafi potwora z najgłębszego snu wyrwać i lata z nosem przy ziemi robiąc za odkurzacz celem wytropienia żarełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.05.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Nefcia wpadłam podziękować za towarzystwo u Kluchów ogromniaste całusy i szkoda, że tak króciutko się widziałyśmy [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.05.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Nie wzięłam aparatu, ale dopiero co od kluch wróciłam i j JESTEM CHORA NA LABLADORA! Robiłam za manikiurzystkę i wszystkie 9 kluch ma pięknie obcięte pazurki. 1. nie mówi Filipowi 2. niezłą fuchę dorwałaś 3. chyba się trochę wyluzowałaś, co ? Zwłaszcza, że dobre piwo dawali... Jak się nie wyluzować przy takich kluchach cuudnych. A młode jak aniołki... normalnie nie poznaję ... cały czas dzięciolą i jeszcze kawka?, herbatka?, placki ziemniaczane? - usłyszałam od razu po wejściu do domu... Ps. Filip cały czas mnie wącha... czyżby coś wywąchał... upss... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.05.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Nefcia wpadłam podziękować za towarzystwo u Kluchów ogromniaste całusy i szkoda, że tak króciutko się widziałyśmy [/b] Śpieszę donieść, że z całej 9 kluch Wasza Maja zaprezentowała najdostojniejszy tumiwisizm podczas obcinania pazurków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 24.05.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Kruelcia - jutro ? Po 17.30 ? tak czy nie ? Jutro? ... mówisz i masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.05.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Nefcia wpadłam podziękować za towarzystwo u Kluchów ogromniaste całusy i szkoda, że tak króciutko się widziałyśmy [/b] To ja serdecznie dziękuję Było krótko ale fajnie następnym razem sobie odbijemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.05.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Kruelcia - jutro ? Po 17.30 ? tak czy nie ? Jutro? ... mówisz i masz To się widzimy. Rasia Wpadasz do nas na kawke budowlaną przy kominku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 24.05.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Nefcia wpadłam podziękować za towarzystwo u Kluchów ogromniaste całusy i szkoda, że tak króciutko się widziałyśmy [/b] Pasie czyżbyście jedną z kluch przygarnęli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.05.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Zwłaszcza, że dobre piwo dawali... Jak się nie wyluzować przy takich kluchach cuudnych. A młode jak aniołki... normalnie nie poznaję ... cały czas dzięciolą i jeszcze kawka?, herbatka?, placki ziemniaczane? - usłyszałam od razu po wejściu do domu... Ps. Filip cały czas mnie wącha... czyżby coś wywąchał... upss... A widzisz - nie ma jak małe zwierzaki - one łagodzą każde nastroje A młode anioki głupie nie są niektóre i doskonale wiedzą, kiedy pałka przegięta A Filip jest mądry - i pachniałaś 10 sztukami Kluseczek Nie ma dziwne, że wącha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.05.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Nefcia wpadłam podziękować za towarzystwo u Kluchów ogromniaste całusy i szkoda, że tak króciutko się widziałyśmy [/b] Pasie czyżbyście jedną z kluch przygarnęli?NOooooooooooo tę chrumkającą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.05.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Nefcia wpadłam podziękować za towarzystwo u Kluchów ogromniaste całusy i szkoda, że tak króciutko się widziałyśmy Pasie czyżbyście jedną z kluch przygarnęli? NOooooooooooo tę chrumkającą Taaaaaaaak taką małą słodzinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 24.05.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Dlaczego Mój M ma alergie ... NO łaaaaaaaaaaaj Kluski takie cudne są , Pasiulka zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.05.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Może wyrośnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 24.05.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Może wyrośnie ? Kiedy właśnie mu z wiekiem przyszło cholibka.marne szanse. Aaaaa szkoda gadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts