pasie 24.05.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Dobroś mi się zmieniło, przeszło z alergii na psy na alergie na koty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.05.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Może wyrośnie ? Kiedy właśnie mu z wiekiem przyszło cholibka.marne szanse. Aaaaa szkoda gadac Ale możecie mieć węża! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.05.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Może wyrośnie ? Kiedy właśnie mu z wiekiem przyszło cholibka.marne szanse. Aaaaa szkoda gadac Ale możecie mieć węża! Taaaak węże są zajebiste Przy okazji : pozrowienia dla Stefana - bardzo wczoraj był grzeczny i cierpliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 24.05.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Dobroś mi się zmieniło, przeszło z alergii na psy na alergie na koty Ale on ma na wszystko co ma jakąś sierść na sobie. Od myszki po konia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 24.05.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Zadnych węży , żadnych tarantul i innego takiego zwierzyńca terrariowego brrrrrrrr A rybki już przećwiczyłam i nie zamierzam się w to bawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.05.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Dobroś mi się zmieniło, przeszło z alergii na psy na alergie na koty Ale on ma na wszystko co ma jakąś sierść na sobie. Od myszki po konia Yorki maja siersc niealergizujaca i jeszcze pare innych psow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 24.05.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Dobroś mi się zmieniło, przeszło z alergii na psy na alergie na koty Ale on ma na wszystko co ma jakąś sierść na sobie. Od myszki po konia Ale konia nie musisz w domu trzymać ... cyba, ze jesteś Pipi ' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 24.05.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Dobroś mi się zmieniło, przeszło z alergii na psy na alergie na koty Ale on ma na wszystko co ma jakąś sierść na sobie. Od myszki po konia Yorki maja siersc niealergizujaca i jeszcze pare innych psow. Yorki są dla mnie za małe - wolę konkretniejsze psy.Ale nawet gdyby nie to , to przy tych niealergizujących i tak miał kichanie , łzawienie i katar.tylko troszku wolniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 24.05.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Dobroś mi się zmieniło, przeszło z alergii na psy na alergie na koty Ale on ma na wszystko co ma jakąś sierść na sobie. Od myszki po konia Ale konia nie musisz w domu trzymać ... cyba, ze jesteś Pipi ' Taaaa , te krzywe kolanka i cienkie warkoczyki..... A koń by mi się w moim leju jak znalazł zmieścił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 24.05.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Dobroś mi się zmieniło, przeszło z alergii na psy na alergie na koty Ale on ma na wszystko co ma jakąś sierść na sobie. Od myszki po konia Ale konia nie musisz w domu trzymać ... cyba, ze jesteś Pipi ' Taaaa , te krzywe kolanka i cienkie warkoczyki..... A koń by mi się w moim leju jak znalazł zmieścił A widzisz A jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.05.2009 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 BRAWOOOOOO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.05.2009 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.05.2009 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Ostatnio same Okrągłe Powody do picia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.05.2009 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 W końcu musze przenieść z netu do reala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.05.2009 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 A u mnie ta wodka juz byla kiedys pita... W komentach. Gratulacje Nefcia, jak dojdziesz do miliona to moze faktycznie trzeba bedzie jakis taki skromny koniaczek kupic czy cos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.05.2009 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Dobroś mi się zmieniło, przeszło z alergii na psy na alergie na koty Ale on ma na wszystko co ma jakąś sierść na sobie. Od myszki po konia A przetestowane masz psy ,,nieuczulające" czyli takie nie liniejące Moje dziecię na konia jest bardzo uczulone i na koty tyż ale yorki były wcześniej przetestowane i sa ok, ale to nie jedyna rasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 25.05.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Nefcia gratulejszyns Gosiek przetestowane - mamy znajomych alergików , u których psy bez podszerstka ( tak to się chyba nazywa) się sprawdzają. U mojego M to w dalszym ciągu bomba - tylko z letka opóźnionym zapłonem. Przywykłam i nie mam takiego cisnienia na zwierza już ..tylko czasem mnie takie kluski rozczulą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 25.05.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Nefcia - gratuluję i 300-stronki i ilości odwiedzin :D Będziesz może w tym tygodniu w chałupce? Może bym podjechała po prezencik od Żelki? Dobriosiu - jak masz ochotę pomiziać psa to zapraszam do siebie Mam dwie sztuki Co prawda nie są już takie kluski tylko duże - ale da się je miziać Misiek to błyły przeszczęśliwy Pasie - fajnie, że wzięłaś jedną z klusek Mam nadzieję, że wyrośnie z niej piękna sunia wiolasz - dzięi Misiek zawsze tak się uśmiecha No i gada straszliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.05.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Kluski rozdajom? Ladniutkie te Wasze psiaki male i duże. Nefcia jak mąż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.05.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 dzień dobry Nefercia gratulacje kolejnej okrągłej cyferki ale jak poczytałam te ceny to mi się pić odechciało oby trafiały Ci się same takie wspaniałe weekendy a jutro zobaczysz będa same dobre wieści musi tak być o której jedziecie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts