Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzień dobry

Nefercia gratulacje kolejnej okrągłej cyferki :D ale jak poczytałam te ceny to mi się pić odechciało :lol: :lol: :lol: oby trafiały Ci się same takie wspaniałe weekendy :D a jutro zobaczysz będa same dobre wieści musi tak być o której jedziecie??

Rano potwierdziliśmy wizytę.

Małż jedzie sam (okkkkkkkkk :)) rusza dziś koło 16.00. Wizytę ma jutro o 11.00 w Piekarach. Pewnie coś dziś wieczorem z Duchem zarządzą (że niby jakaś wódka, dziwki, reklax :))

dzień dobry

Nefercia gratulacje kolejnej okrągłej cyferki :D ale jak poczytałam te ceny to mi się pić odechciało :lol: :lol: :lol: oby trafiały Ci się same takie wspaniałe weekendy :D a jutro zobaczysz będa same dobre wieści musi tak być o której jedziecie??

Rano potwierdziliśmy wizytę.

Małż jedzie sam (okkkkkkkkk :)) rusza dziś koło 16.00. Wizytę ma jutro o 11.00 w Piekarach. Pewnie coś dziś wieczorem z Duchem zarządzą (że niby jakaś wódka, dziwki, reklax :))

Taki zestaw od razu go wyleczy 8) :lol: :lol:

Cześć Nefer :D

Ponowne gratulacje :D

A nie mogłabyś dać czegoś pijalnego? :roll:

Się zastanawiam, co się robi z taką flaszką po wypiciu... :roll: Przerabia na bijou? :roll:

Tequilka jest niczego sobie - głowa po niej nie boli :)

A potem się oprawia butelkę w ramkę i nad kominek (za szkłem) :)

Poczęstowałam się :o

Tylko jak to pić,żeby żadnej kropli nie uronić :roll: ,a ręce by mi drżały jak nic :wink:

Pozdrawiam i dziś puszczę totka, zapłacę podatek od głupoty :lol: ,może spróbuję kiedyś,nie szkoda by mi było.

pomyśleć ile to można za jedną butelczynę :o :lol:

Są pewnie tacy, co skrzynkami to kupują - zakładam się, że wcalenie jest taaaakie dobre :):)

ło matko Nefcia albo Go to zabije albo wzmocni :lol: a jak tylko coś bedziesz wiedzieć dawaj znać :D

a proszę Ducha niech Duch słucha i oszczędnie ekspolatuje małża Nefci :D :lol:

Jutro po południu coś będę wiedzieć to dam znać.

Chłopaki sobie poradzą :)

:):) Proooszę Cię :):)

Mamy teorię z małżem, że zakupili ją zamiast kosiarki. Może pożyczą ? Z gruzem sobie nie poradzi, ale na śmieci jak znalazł :)

Dziś byłam zbyt zszokowana, ale jutro puknę jej fotkę :)