Nefer 25.05.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Maluszku - dziś będę ok. 17.30 , bo sie z Kreulcią umówiłam Zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 25.05.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Maluszku - dziś będę ok. 17.30 , bo sie z Kreulcią umówiłam Zapraszam. to przyjadę miło będzie się z Wami spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.05.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 dzień dobry Nefercia gratulacje kolejnej okrągłej cyferki ale jak poczytałam te ceny to mi się pić odechciało oby trafiały Ci się same takie wspaniałe weekendy a jutro zobaczysz będa same dobre wieści musi tak być o której jedziecie?? Rano potwierdziliśmy wizytę. Małż jedzie sam (okkkkkkkkk ) rusza dziś koło 16.00. Wizytę ma jutro o 11.00 w Piekarach. Pewnie coś dziś wieczorem z Duchem zarządzą (że niby jakaś wódka, dziwki, reklax ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.05.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Maluszku - dziś będę ok. 17.30 , bo sie z Kreulcią umówiłam Zapraszam. to przyjadę miło będzie się z Wami spotkać To fajnie - do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 25.05.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 dzień dobry Nefercia gratulacje kolejnej okrągłej cyferki ale jak poczytałam te ceny to mi się pić odechciało oby trafiały Ci się same takie wspaniałe weekendy a jutro zobaczysz będa same dobre wieści musi tak być o której jedziecie?? Rano potwierdziliśmy wizytę. Małż jedzie sam (okkkkkkkkk ) rusza dziś koło 16.00. Wizytę ma jutro o 11.00 w Piekarach. Pewnie coś dziś wieczorem z Duchem zarządzą (że niby jakaś wódka, dziwki, reklax ) Taki zestaw od razu go wyleczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.05.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Cześć Nefer Ponowne gratulacje A nie mogłabyś dać czegoś pijalnego? Się zastanawiam, co się robi z taką flaszką po wypiciu... Przerabia na bijou? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 25.05.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Poczęstowałam się Tylko jak to pić,żeby żadnej kropli nie uronić ,a ręce by mi drżały jak nic Pozdrawiam i dziś puszczę totka, zapłacę podatek od głupoty ,może spróbuję kiedyś,nie szkoda by mi było. pomyśleć ile to można za jedną butelczynę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.05.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 ło matko Nefcia albo Go to zabije albo wzmocni a jak tylko coś bedziesz wiedzieć dawaj znać a proszę Ducha niech Duch słucha i oszczędnie ekspolatuje małża Nefci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.05.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Cześć Nefer Ponowne gratulacje A nie mogłabyś dać czegoś pijalnego? Się zastanawiam, co się robi z taką flaszką po wypiciu... Przerabia na bijou? Tequilka jest niczego sobie - głowa po niej nie boli A potem się oprawia butelkę w ramkę i nad kominek (za szkłem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.05.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Poczęstowałam się Tylko jak to pić,żeby żadnej kropli nie uronić ,a ręce by mi drżały jak nic Pozdrawiam i dziś puszczę totka, zapłacę podatek od głupoty ,może spróbuję kiedyś,nie szkoda by mi było. pomyśleć ile to można za jedną butelczynę Są pewnie tacy, co skrzynkami to kupują - zakładam się, że wcalenie jest taaaakie dobre :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.05.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 ło matko Nefcia albo Go to zabije albo wzmocni a jak tylko coś bedziesz wiedzieć dawaj znać a proszę Ducha niech Duch słucha i oszczędnie ekspolatuje małża Nefci Jutro po południu coś będę wiedzieć to dam znać. Chłopaki sobie poradzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.05.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Witanko.. Koza no nieźle - u mnie to by była normalka bo ciągle krowy, kaczki, kury, konie Kondzio ma zabawę. Wczoraj drze się niemiłosiernie bo zobaczył przez okno cielaczka że niunio idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.05.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 :) Proooszę Cię :) Mamy teorię z małżem, że zakupili ją zamiast kosiarki. Może pożyczą ? Z gruzem sobie nie poradzi, ale na śmieci jak znalazł Dziś byłam zbyt zszokowana, ale jutro puknę jej fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.05.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Nefercia to czekam na dobre wieści koza noooooooooo nieźle a mleczko też będzie w sumie koza wszystkożerna jest to i za gruz mogłaby sie wziaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 25.05.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 witam dopiero zaczolem rozpoznawac niektore dziweki ..4 strony nabazgraly nie dom rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.05.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 jestem aleście nastukali przez weekend Nefcia trzymam kciukasy - Ty wiesz, nie ? Pasie ma pieska? ooooooo super.... a są jeszcze? może mojny jakby pomacał... to by się złamał... on chce, ale za rok, dwa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.05.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Pieski są zajebiście całuśne i bardzo grzeczne oraz zrównoważone psychicznie. bardziej od oglądających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.05.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Mam zsypy , ale nie mam aparatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 25.05.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 cos za cos tomek poozna przyjedzie a jutro wraca wiec z impry nici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.05.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Strasznie stetryczał ostatnio Ano wraca jutro to prawda. A powinien przyjechac normalnie - na czas czyli na imprezę Chyba, ze mu jakegoś call'a przywalili ... to się zdarza... następnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts