kamyk68 25.05.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Siema:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 25.05.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 My niby Katowice a owce za płotem :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.05.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 a u mnie krowy ale ja na wsi mieszkam a czyja ta koza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.05.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Nefer historia z kozą wywołała dziś u mnie usmiech No i komentarz do banderoli także Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.05.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Nefcia, ja mysle, ze wszystko przez ten chmiel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.05.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 no Nefusia w takim auteczku to strach się z Tobą spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.05.2009 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Przepraszam, ale to nie wykur...am dziś FM po 21.49 :) KOZA - jest zajebista Maluszek dziś jej puknął fotkę telefonem - chyba hałasowałyśmy przy siatce, bo sąsiad się zainteresował (sąsiad od kozy) Żebyście słyszeli jak ona meeeeczy Kuźwa, dziś nam zagłuszała rozmowę może się przyzwyczaję Koza ładna jezd - biało szara - aligancka MOże Maluszek podzieli sie zdjątkiem ( a ile ją musiałam namawiać, żeby weszła w ten cholerny busz... - Maluszka znaczy sie, nie kozę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 26.05.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 przylazłam dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 26.05.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Hejka gratuluję czworonożnej, rogatej sąsiadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.05.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Przepraszam, ale to nie wykur...am dziś FM po 21.49 :) KOZA - jest zajebista Maluszek dziś jej puknął fotkę telefonem - chyba hałasowałyśmy przy siatce, bo sąsiad się zainteresował (sąsiad od kozy) Żebyście słyszeli jak ona meeeeczy Kuźwa, dziś nam zagłuszała rozmowę może się przyzwyczaję Koza ładna jezd - biało szara - aligancka MOże Maluszek podzieli sie zdjątkiem ( a ile ją musiałam namawiać, żeby weszła w ten cholerny busz... - Maluszka znaczy sie, nie kozę) ale w końcu weszłam i przeżyłam koza żywa - potwierdzam. Paszczą chyba specjalnie skierowana była w stronę Neferkowego salonu. Meczała jak szalona. Trochę dziwne w środku miasta usłyszeć kozę Jak zgram fotkę to postaram się ją wkleić A kozie przyznać trzeba, że wyględna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.05.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Przyszłam I się wymądrzę: kozy pilnuj, jak oka w głowie i przymilaj się do sąsiadów ile wlezie, może jej pożycza!!! Od kozy lepszą kosiarką ekologiczną jest tylko owca!!! I mała rada: zanim wpuścisz kozę na trawę schowaj w miejsca niedostępne wszystko, co twardością jest mniejsze niż stal - inaczej koza pochłonie to wraz z trawą!!!!! Gratuluję 200.000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.05.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 A niech wchałania :) Jest co jeść w tym burdelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 26.05.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 withanko nefcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.05.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Cze Duchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.05.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Duchu białego dębu nie dasz pooglądać ani troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 26.05.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 nie dam bo nieskonczony:( za tydzien tydzien wytrzymacie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 26.05.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Przepraszam, ale to nie wykur...am dziś FM po 21.49 :) KOZA - jest zajebista Maluszek dziś jej puknął fotkę telefonem - chyba hałasowałyśmy przy siatce, bo sąsiad się zainteresował (sąsiad od kozy) Żebyście słyszeli jak ona meeeeczy Kuźwa, dziś nam zagłuszała rozmowę może się przyzwyczaję Koza ładna jezd - biało szara - aligancka MOże Maluszek podzieli sie zdjątkiem ( a ile ją musiałam namawiać, żeby weszła w ten cholerny busz... - Maluszka znaczy sie, nie kozę) ale w końcu weszłam i przeżyłam koza żywa - potwierdzam. Paszczą chyba specjalnie skierowana była w stronę Neferkowego salonu. Meczała jak szalona. Trochę dziwne w środku miasta usłyszeć kozę Jak zgram fotkę to postaram się ją wkleić A kozie przyznać trzeba, że wyględna jest Potwierdzam również, że fotograf Maluszek poprzez chaszcze kozę modelkę sfotografował ... ja teraz to myślę, że koza mecząc chciała na salony do Nefki się wprosić pozdrawiam Panie i Panów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.05.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 ALe fajnie było wczoraj :) Dzięki Kreulcia i Maluszek za odwiedziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.05.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Cześć Nefcia Ale masz teraz fajną sąsiadkę za siatką Koza, kto by pomyślał, że w środku stolicy będzie można ją spotkać Minę pewnie miałaś przednią, kiedy pierwszy raz usłyszałaś meee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.05.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Cześć Nefcia Ale masz teraz fajną sąsiadkę za siatką Koza, kto by pomyślał, że w środku stolicy będzie można ją spotkać Minę pewnie miałaś przednią, kiedy pierwszy raz usłyszałaś meee Musiałam wyglądać pociesznie , to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts