wu 26.05.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 dzień dobry Nefercia masz juz wieści jakieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 26.05.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Trzymam te kciuki i trzymam , zaraz mi zdrętwieją. Czekam na niusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.05.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Dzień dybry, na chwilkę wpadam, a w temacie kozy to i tak może być http://www.pies.pl/cms_a/upload/image/aktualnosci3/koza.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.05.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Gosiek, a ja właśnie u Ciebie byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.05.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Małż już po konsulacji. Szału nie ma - operację robić trzeba, ale nie natychmiast. Tak więc jest czas na zaszczepienie się na żółtaczkę i poczekanie w kolejce do szpitala. NIe poleca się żadnych gwałtownych ruchów, przeciążeń, pracy fizycznej. Ale termin to nie kwestia tygodni, ale raczej miesięcy (ale na pewno trzeba to zrobić, bo potem bedzie gorzej). Z badań odruchów neurologicznych wynika, że paniki nie ma , bo odruchy są prawidłowe. Czyli na razie nie daje sygnałów rdzeń kręgowy, ale jedynie korzenie. Pikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 26.05.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 uuuuufffffffffffffffffff wiec mnie ulszyło troszkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.05.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Groźba wciąż nad łbem, ale paniki nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 26.05.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 tomek jezd twardziel nie da sie ..bydsie dopsie łobocyss.. byle nie przegioł i sie z kims nie zderzył..bo nature ma wojownicza tlosskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.05.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 no musi się kontrolować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.05.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Poczęstowałam się trunkami, pyszota Czekam na Cię, wiesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.05.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Poczęstowałam się trunkami, pyszota Czekam na Cię, wiesz??? A ja sie nie mogę doczekać, żeby do Cię zajechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.05.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Poczęstowałam się trunkami, pyszota Czekam na Cię, wiesz??? A ja sie nie mogę doczekać, żeby do Cię zajechać to dopsze, kiedy mniej więcej to nastąpi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.05.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 3 czerwca mam brief z amerykanami, więc pewnie piątek albo poniedziałek - a jak Tobie pasuje ?W zasadzie chcę obskoczyć szkolenia do Bożego Ciała. Czyliw grę wchodzi piątek i pon-śr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.05.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 3 czerwca mam brief z amerykanami, więc pewnie piątek albo poniedziałek - a jak Tobie pasuje ? W zasadzie chcę obskoczyć szkolenia do Bożego Ciała. Czyliw grę wchodzi piątek i pon-śrmnie nie pasuje jedynie 4 czerwca, bo Zuzka ma wtedy jakiś festyn popołudniowy w przedszkolu W inne dni jestem normalnie do dyspozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.05.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 no to spoko - dam znać. Na pewno 4 czerwca nie będę miała jeszcze materiałów do badania ze Stanów, więc luz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.05.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Nefcia, a Ty sie piszesz na afterparty jako i my sie piszemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.05.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Jeszcze nie wiem jak to wszystko sie odbędzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.05.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Małż już po konsulacji. Szału nie ma - operację robić trzeba, ale nie natychmiast. Tak więc jest czas na zaszczepienie się na żółtaczkę i poczekanie w kolejce do szpitala. NIe poleca się żadnych gwałtownych ruchów, przeciążeń, pracy fizycznej. Ale termin to nie kwestia tygodni, ale raczej miesięcy (ale na pewno trzeba to zrobić, bo potem bedzie gorzej). Z badań odruchów neurologicznych wynika, że paniki nie ma , bo odruchy są prawidłowe. Czyli na razie nie daje sygnałów rdzeń kręgowy, ale jedynie korzenie. Pikuś To nieźle chyba, no nie tylko niech betonu już nie grabi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.05.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Małż już po konsulacji. Szału nie ma - operację robić trzeba, ale nie natychmiast. Tak więc jest czas na zaszczepienie się na żółtaczkę i poczekanie w kolejce do szpitala. NIe poleca się żadnych gwałtownych ruchów, przeciążeń, pracy fizycznej. Ale termin to nie kwestia tygodni, ale raczej miesięcy (ale na pewno trzeba to zrobić, bo potem bedzie gorzej). Z badań odruchów neurologicznych wynika, że paniki nie ma , bo odruchy są prawidłowe. Czyli na razie nie daje sygnałów rdzeń kręgowy, ale jedynie korzenie. Pikuś dobrze, że nie musicie niczego załatwiać na gwałt i że z operacją można poczekać Cieszę się, że wiadomości są dość dobre. Teraz musisz dbać o małża, coby się nie przemęczał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.05.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Gosiek - no chyba lepiej niż było Lepiej to niż skierowanie natychmiast na operację :) Najgorzej, że on się bardzo kiepsko czuje jak się nie skatuje fizycznie - albo na macie, albo na siłowni, albo przy łopacie Marudny będzie jak cholera... Liduś - że niby od dziś ma leżeć jak kłoda ? NIedoczekanie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts