Nefer 02.06.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Nefcia dzieki, wiesz za co. Jestem tak wypruta, ze chyba walne banie i pojde spac. Wcale się nie dziwię. Najważniejsze, że już po sprawie A wiesz, różnie mogło być... Odpoczywaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.06.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 to może wpadnę będzie co oblewać, bo jutro chyba odbieram w końcu mój papierek wyczekany No to super !!! Nareszcie Wpadaj, wpadaj - będzie Żela (mam nadzieję ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.06.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 A Ty nie na dzamprezie z Duchem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.06.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 A Ty nie na dzamprezie z Duchem? Rasia sie kokosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.06.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 A Ty nie na dzamprezie z Duchem? Rasia sie kokosi O kurde, to co bedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.06.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Dzień doberek To ja z kawą bo jakaś taka śpiąca jestem http://www.gotujmy.pl/ri/31450_kawa-po-wlosku_0_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.06.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 witanko jak to co... cudne podłogi hej Nefcia... co słychać... bo u mnie było fajnie, ale znów mam puchy w domu i marazm taki, że jak się ta pogoda nie poprawi to będzie zabójstwo... na bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.06.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 witanko jak się ta pogoda nie poprawi to będzie zabójstwo... na bank Widzę że pogoda na nas wpływa podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.06.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 dzień dobry a Nefcia to gdzie ałaaaaaaaaaa jak mnie łeb boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 03.06.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 I ja się witam i z prośbą przychodzę MAM OGROMNĄ PROŚBĘ: U mojej siostry w pracy jest zbiórka plastikowych nakrętek. Zbierajcie do siateczki koreczki z buteleczki i oddajcie do rąk Kruelki ... uzbierać trzeba 7 ton a to wszystko będzie przeznaczone na operację dziecka Wesprzyjcie kochani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.06.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Krueeelcia - kurde, dopiero parę dni temu wyrzuciłam wór ... - ale będę zbierać Moniczka - kawa cudnie zapachniała Wusia - front sie zmienia - będzie bolało ale u mnie już nie wieje - idzie ku dobremu Nitu - uśmiechnij się Dziewczyno - mało CI atrakcji ? Odpocznij, wpadnij do mnie w sobote , pogadamy, pośmiejemy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 E laski, Wy nie wiecie co to znaczy wiatr. Jak halny wieje to kazdemu odpierdziela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.06.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 nooooooooo i się wieszają niektórzy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Dokladnie. Gorale mowia na to, ze mu babe wywialo, czytaj: oszalal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.06.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 nooooooooo i się wieszają niektórzy ... no coś w tym jest, bom się dziś z Szanownym bym o mało co nie pokłóciła... bo mi powiedział, że "coś nadpobudliwa jestem" dobrze, że wyszedł, bo ściera już w jego strone leciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 nooooooooo i się wieszają niektórzy ... no coś w tym jest, bom się dziś z Szanownym bym o mało co nie pokłóciła... bo mi powiedział, że "coś nadpobudliwa jestem" dobrze, że wyszedł, bo ściera już w jego strone leciała Halny w Warszawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.06.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 nooooooooo i się wieszają niektórzy ... no coś w tym jest, bom się dziś z Szanownym bym o mało co nie pokłóciła... bo mi powiedział, że "coś nadpobudliwa jestem" dobrze, że wyszedł, bo ściera już w jego strone leciała Halny w Warszawie? a cholera go wie ale wieje, ze łba nie urwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.06.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Oj, ja dziś też jakaś nerwowa... ale się wyżyłam via e-mail Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 A u mnie tez wieje, ale to na pewno nie halny, bo zimno jest. I jakos dziwnie malo nerwowa dzisiaj jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 03.06.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Proponuję na nerwy Nervosol wziąć ... ja się mogę denerwować, bo kocica mrauczy, mrauczy i zamrauczy nas na amen ... też chyba muszę coś na uspokojenie wziąć w winnym kolorze Nefcia zbieraj w takim razie od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts