Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

..... jeee to Tonie cos się poprzestawiało :) na otro jest przy chłopcu, nie?

Moja mama ze mna w ciazy pochlaniala 5 litrowe sloiki ogorkow konserwowych, a ja na chlopca nie wygladam. Za duzy biust mam. :p

no to Twoja mama jest druga której się pokiełbasiło :p :P :p

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

..... jeee to Tonie cos się poprzestawiało :) na otro jest przy chłopcu, nie?

Moja mama ze mna w ciazy pochlaniala 5 litrowe sloiki ogorkow konserwowych, a ja na chlopca nie wygladam. Za duzy biust mam. :p

no to Twoja mama jest druga której się pokiełbasiło :p :P :p

Zrob ankiete na psychologu... :lol: :lol: :lol:

Pierwsza ciąża : 1,5 kg śliwek w czekoladzie dziennie- chłopak

Druga ciąża : śledzie, śledzie, śledzie - chłopak.

Starszy słodyczy nie jada (od wielkiego dzwonu)

Młodszy - jak mamusia - żywi się głównie słodyczami.

Kruelcia jak miło mądrego posłuchać :lol: zapraszam serdecznie na pieczonki ze szkoleniem :lol: :wink:

To ja chętnie na szkolenie o pieczonki :) się wproszę :) ... razem z Nefka i Nitu, aby te trzy kilo ziemniaków opędzić ;) :lol:

Kruelcia to sobie uzgodnijcie termin i dajcie znać kiedy będziecie :lol: :D

Nefka pytałam, ale nie doczytałam odpowiedzi ;) ... do której jutro zlot czarownic będzie?

Słoneczko - musiałam przeoczyć.

Do której ? A to się okaże, wiesz :):) Tego nigdy nie wiadomo - jak zaczniemy o 15 to pewnie do wieczorka posiedzimy :) Nie wiem ile Żelka wytrzyma (a właściwie Stefek) ale mam nadzieję, że troche posiedzą :)

Kruelcia jak miło mądrego posłuchać :lol: zapraszam serdecznie na pieczonki ze szkoleniem :lol: :wink:

To ja chętnie na szkolenie o pieczonki :) się wproszę :) ... razem z Nefka i Nitu, aby te trzy kilo ziemniaków opędzić ;) :lol:

Kruelcia to sobie uzgodnijcie termin i dajcie znać kiedy będziecie :lol: :D

Tak jest ;) :lol: :lol:

Nefka pytałam, ale nie doczytałam odpowiedzi ;) ... do której jutro zlot czarownic będzie?

Słoneczko - musiałam przeoczyć.

Do której ? A to się okaże, wiesz :):) Tego nigdy nie wiadomo - jak zaczniemy o 15 to pewnie do wieczorka posiedzimy :) Nie wiem ile Żelka wytrzyma (a właściwie Stefek) ale mam nadzieję, że troche posiedzą :)

Bo tak sobie kombinuję, że chętnie bym Wasze ryjki ;) zobaczyła :) ale mam do koszenia trawsko, które już po kolana sięga :-? Musiałabym się urwać z robót, wpaść na chwilkę i wrócić z powrotem :) ... kombinuję, kombinuję ;)