malgos2 06.06.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Odbije sobie we wtorek mam nadzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.06.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 życzę z całego serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.06.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Nefcia chciałam się tylko pochwalić, że Kluseczkę mam w domku sorki Dziewczyny, że się tak wtrącam w rozmowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.06.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Pasie pokaż Kluseczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.06.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Kluseczka w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.06.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 dzieki Małgoś lapcie są strasznie pocieszne brachol ma takiego czekoladowego normalnie można się kulać ze śmiechu patrząc jak biega rozpędza się powoli i tak fajnie podskakują mu te zwisające usiska a potem uszy machają coraz szybciej i psiak nabiera rozpędu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.06.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 przy problemach z migreną nawet nie próbuj ja już nawet w stronę czerwonego wina nie patrzę jakakolwiek ilość nawet minimalna gwarantowany ból łba na drugi dzień Dementuję te plotki. Zyję na czekoladzie a pijam głownie wino. A mgrenę fundują mi prawdopodobnie hormony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.06.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Nefcia chciałam się tylko pochwalić, że Kluseczkę mam w domku sorki Dziewczyny, że się tak wtrącam w rozmowę łaaa fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.06.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Nefcia no lepiej na hormony zwalić jak odstawić czekoladę i wino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.06.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 przy problemach z migreną nawet nie próbuj ja już nawet w stronę czerwonego wina nie patrzę jakakolwiek ilość nawet minimalna gwarantowany ból łba na drugi dzień Dementuję te plotki. Zyję na czekoladzie a pijam głownie wino. A mgrenę fundują mi prawdopodobnie hormony. Ja tez mam takie podejrzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.06.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Bardzo dziękuję :) Zeljce i Stefkowi - za fajny początek popołudnia Lidszu - za przypilnowanie domostwa i wyrozumiałość Maluszkowi - za analizę męskiej psychiki Nitu za rumieńce po drinku i przywiezienie dzieci i małża, ktorzy niezmiennie poprawiają mi humor Rasi - że w końcu podjechała i przywiozła Filipka I rodzince Rasi za przetrwanie najazdu Stada :) I Duszkowi - za mentalną obecność Dzięki za przemiły dzień :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.06.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 A foty where? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.06.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 A foty where? Wiesz, że nie trawię :) Może Rasia wklei kozę stojącą na parapecie okna albo zabawy z bańkami mydlanymi ... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.06.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 A foty where? Wiesz, że nie trawię :) Może Rasia wklei kozę stojącą na parapecie okna albo zabawy z bańkami mydlanymi ... :) Jak pijane zajace rozrabiacie. Juz sie boje, co na zlocie bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.06.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 PIjanych zająców nie było... co za niedopatrzenie - trzeba będzie nad tym popracować Na zlocie - będzie fajnie ... :) Coś słyszłam,że mój mąż zabiera dzieci na spływ kajakowy .. może w piątek przed zlotem... to oznacza , żeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee starych nie ma, chata wolna łojesooo chyba urlop wezmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.06.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Nie kus Nefcia, bo ja jestem coraz blizsza decyzji, zeby juz w piatek przyjechac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.06.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Nie kus Nefcia, bo ja jestem coraz blizsza decyzji, zeby juz w piatek przyjechac... Kuźwa - nawet nie mów :) Sprawdzę co i jak i dam znać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.06.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Lidszu - za przypilnowanie domostwa i wyrozumiałość jak miałam nie przypilnować, skoro łańcuchem mnie skułaś Ja również dziękuję za przemiłe popołudnie i wieczór (mąż trochę na mnie obrażony, że tak późno wróciłam ) Nefci - za to, że znowu chciała nas u siebie ugościć Zlejce i Stefdkowi - za to, że mogłam ich poznać w realu Nitusi z rodzinką i Maluszkowi - za przemiłe towarzystwo w oczekiwaniu na gospodynię Rasi i Filipowi - za humorek i pokazanie małych kluseczek, w których się zakochałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.06.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Nie kus Nefcia, bo ja jestem coraz blizsza decyzji, zeby juz w piatek przyjechac... Kuźwa - nawet nie mów :) Sprawdzę co i jak i dam znać :) Nawet nie mowie, zeby nie zapeszyc. U mnie jak u Ciebie czasami - jak na wojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 06.06.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 A mnie się znowu nie udało dotrzeć W domu wylądowaliśmy koło 21 i już nie miałam nawet siły sprawdzać,czy jeszcze plotkujecie czy nie Ale za to nawiedziliśmy nasz fjuczerdomek i lataliśmy z miarką po chudziaku maziając kredą gdzie będą przyszłe ściany I mamy już pierwszy rząd bloczków wymurowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts