Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzieki Małgoś lapcie są strasznie pocieszne brachol ma takiego czekoladowego normalnie można się kulać ze śmiechu patrząc jak biega :lol: :lol: :lol: rozpędza się powoli i tak fajnie podskakują mu te zwisające usiska a potem uszy machają coraz szybciej i psiak nabiera rozpędu :lol: :lol: :lol:

przy problemach z migreną nawet nie próbuj :lol: ja już nawet w stronę czerwonego wina nie patrzę jakakolwiek ilość nawet minimalna gwarantowany ból łba na drugi dzień :-?

Dementuję te plotki. Zyję na czekoladzie a pijam głownie wino. A mgrenę fundują mi prawdopodobnie hormony.

przy problemach z migreną nawet nie próbuj :lol: ja już nawet w stronę czerwonego wina nie patrzę jakakolwiek ilość nawet minimalna gwarantowany ból łba na drugi dzień :-?

Dementuję te plotki. Zyję na czekoladzie a pijam głownie wino. A mgrenę fundują mi prawdopodobnie hormony.

Ja tez mam takie podejrzenia... :roll: :roll: :roll:

Bardzo dziękuję :):)

Zeljce i Stefkowi - za fajny początek popołudnia :)

Lidszu - za przypilnowanie domostwa i wyrozumiałość :)

Maluszkowi - za analizę męskiej psychiki :)

Nitu za rumieńce po drinku i przywiezienie dzieci i małża, ktorzy niezmiennie poprawiają mi humor :)

Rasi - że w końcu podjechała i przywiozła Filipka :)

I rodzince Rasi za przetrwanie najazdu Stada :):)

I Duszkowi - za mentalną obecność :)

Dzięki za przemiły dzień :):)

PIjanych zająców nie było... co za niedopatrzenie - trzeba będzie nad tym popracować :)

Na zlocie - będzie fajnie ... :):) Coś słyszłam,że mój mąż zabiera dzieci na spływ kajakowy .. może w piątek przed zlotem... to oznacza , żeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee starych nie ma, chata wolna :) łojesooo chyba urlop wezmę :)

Lidszu - za przypilnowanie domostwa i wyrozumiałość :)

jak miałam nie przypilnować, skoro łańcuchem mnie skułaś :wink: :lol: :lol:

Ja również dziękuję za przemiłe popołudnie i wieczór (mąż trochę na mnie obrażony, że tak późno wróciłam :lol: )

Nefci - za to, że znowu chciała nas u siebie ugościć :D

Zlejce i Stefdkowi - za to, że mogłam ich poznać w realu :D

Nitusi z rodzinką i Maluszkowi - za przemiłe towarzystwo w oczekiwaniu na gospodynię :lol:

Rasi i Filipowi - za humorek i pokazanie małych kluseczek, w których się zakochałam

A mnie się znowu nie udało dotrzeć :( :( :cry: W domu wylądowaliśmy koło 21 i już nie miałam nawet siły sprawdzać,czy jeszcze plotkujecie czy nie :wink:

Ale za to nawiedziliśmy nasz fjuczerdomek i lataliśmy z miarką po chudziaku maziając kredą gdzie będą przyszłe ściany :D I mamy już pierwszy rząd bloczków wymurowany 8)