Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lidszu - za przypilnowanie domostwa i wyrozumiałość :)

jak miałam nie przypilnować, skoro łańcuchem mnie skułaś :wink: :lol: :lol:

Ja również dziękuję za przemiłe popołudnie i wieczór (mąż trochę na mnie obrażony, że tak późno wróciłam :lol: )

I tego się będziemy trzymać - jak mogłaś wcześniej wrócić jak byłaś przykuta ? No way :)

Dobrosia - szkoda, ze Cię nie było, ale nadrobimy :) Gratuluję pierwszej ściany :):) Szkoda, że deszcz mywa właśnie waszą pracę :)

Może i lepiej ,że zmywa - miałaby ekipa ubaw po powrocie na plac boju :wink: :oops:

A że nadrobimy to przecież oczywista oczywistość :D

NOooooo niezły inwestor im sie trafił to prawda :)

Dobroś, gratuluję zalążków ścian :D :D :D

I tego się będziemy trzymać - jak mogłaś wcześniej wrócić jak byłaś przykuta ? No way :)

toż ja mu mówię, ale on nie wierzy :lol: :lol:

Daj mu numer do mnie - wezmę wszystko na klatę :)

Dobrosia - szkoda, ze Cię nie było, ale nadrobimy :) Gratuluję pierwszej ściany :):) Szkoda, że deszcz mywa właśnie waszą pracę :)

Może i lepiej ,że zmywa - miałaby ekipa ubaw po powrocie na plac boju :wink: :oops:

A że nadrobimy to przecież oczywista oczywistość :D

NOooooo niezły inwestor im sie trafił to prawda :)

hmmmmmm , a w jakim sensie niezły??? :roll:

Dobroś, gratuluję zalążków ścian :D :D :D

toż ja mu mówię, ale on nie wierzy :lol: :lol:

Daj mu numer do mnie - wezmę wszystko na klatę :)

już się dał udobruchać lodami, więc spoko :lol:

To niezła ekipa na spotkaniu była :) ... mam nadzieję, że nie było ostatnie ;)

ekipa była jak zawsze wspaniała i szkoda, że ciebie i Moniki nie było. Ominęła was atrakcja w postaci klusek :lol:

a spotkanie na pewno nie było ostatnie, więc następnym razem dacie radę :D

A my to się nawet nie będziemy tłumaczyć, bo tak się wybieramy do ciem jak sójki za ołszyn i tyle tego :-?. Fakt, że jak z Dobrosią - o 21.40 dopiero mogliśmy odetchnąć i po morderczym tygodniu to nam się tylko chciało flaszkę wina (wielce mniamniuśne primitivo z Salento) i trafił się film o tym, co nas może czekać jakby co (Juno, absolutnie znakomity i pouczający zarazem, baaardzo pouczający).

Do siedmiu razy sztuka, no nie?

Z murarskim pozdrowieniem

barranek1/2 ja :D

A my to się nawet nie będziemy tłumaczyć, bo tak się wybieramy do ciem jak sójki za ołszyn i tyle tego :-?. Fakt, że jak z Dobrosią - o 21.40 dopiero mogliśmy odetchnąć i po morderczym tygodniu to nam się tylko chciało flaszkę wina (wielce mniamniuśne primitivo z Salento) i trafił się film o tym, co nas może czekać jakby co (Juno, absolutnie znakomity i pouczający zarazem, baaardzo pouczający).

Do siedmiu razy sztuka, no nie?

Z murarskim pozdrowieniem

barranek1/2 ja :D

My się do dom zwaliliśmy o 22,30 :roll: i nawet już na flaszkę wina nie mieliśmy siły :-? ... a Juno oglądałyśmy z Gabi ;) czas jakiś temu i też nam sie bardzo podobał :)