Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witajcie wieczornie, fanie Wam i kozy i psy i goście :lol: :lol:

a ja tak nieśmiało z pytankiem, tu tyla doświadczonych budowlańców to ktoś coś może podpowie :roll:

Pytanie mam do tych co schody strychowe już mają - chcemy segmentowe ocieplane ale one są łamane, przesuwane mają gorsze parametry cieplne - czy ktoś coś wie na ten temat :roll: Mam jakieś anse do łamanych, przekonajcie mnie, że nie mam racjii

Nie posiadam i nie zamierzam posiadać schodó strychowych, więc nie pomogę. Mają być na pewno ciepłe.

Witajcie wieczornie, fanie Wam i kozy i psy i goście :lol: :lol:

a ja tak nieśmiało z pytankiem, tu tyla doświadczonych budowlańców to ktoś coś może podpowie :roll:

Pytanie mam do tych co schody strychowe już mają - chcemy segmentowe ocieplane ale one są łamane, przesuwane mają gorsze parametry cieplne - czy ktoś coś wie na ten temat :roll: Mam jakieś anse do łamanych, przekonajcie mnie, że nie mam racjii

ja jeszcze niestety się w tym względzie nie orientowałam, więc nie pomogę :(

Berek :D

Witam, Nefer zwracam się do Ciebie o pomoc, ponieważ wiem że jesteś chyba najbardziej zorientowaną osobą na tym forum, kiedyś oglądałam zdjęcie miejsca na ognisko wykładane kamieniami i nie mogę go namierzyć, może Tobie gdzieś wpadł w oko??

Z góry dziękuję za pomoc.

Pozdrawiam

Kotku, ale o jakie ognisko chodzi ? takie normalne w ogródku ? Ano mam takie... gdzieś :):) Kamienie poukładane w kółko :)

Chcę zapytać, gdzie kupiłas swoje płytki do kuchni?

Dokopłam się w dzienniku że mieszkamy w jednej okolicy i że to PAMESA VENECIA BIANCO SATIN.

Dzięki.

U Pani Ewy - na ul. Kosmatki - trudno nie trafić to bycza hurtownia mieszcząca się w hangarze :)