Nefer 11.06.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Kawa inaczej smakuje na tarasie przy akompaniamencie meczenia kozy a przed wiejską chatą patrząc na bociany chodzące po łące blisko stawu.... mam nadzieję że kiedyś podzilę się z Tobą takim widokiem Bardzo chętnie Wolę bociany niż opętańczo meczącą kozę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 11.06.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Kawa inaczej smakuje na tarasie przy akompaniamencie meczenia kozy a przed wiejską chatą patrząc na bociany chodzące po łące blisko stawu.... mam nadzieję że kiedyś podzilę się z Tobą takim widokiem Bardzo chętnie Wolę bociany niż opętańczo meczącą kozę a co powiesz na młode sarenki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia22 11.06.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Też mi tak wyszło z własnych przemyśleń. A dostępne rzeczy znajde w wentylacjach, mają wszystkie potrzebne akcesoria. Tak mi wychodzi z przeglądu netu. Nerw mnie tylko bierze że Ci super sprzedawcy-specjaliści tego nie powiedzą tylko ja musze pisać, czytać, kupe czasu zmarnować. A ci moi wykonawcy też nie lepsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.06.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Też mi tak wyszło z własnych przemyśleń. A dostępne rzeczy znajde w wentylacjach, mają wszystkie potrzebne akcesoria. Tak mi wychodzi z przeglądu netu. Nerw mnie tylko bierze że Ci super sprzedawcy-specjaliści tego nie powiedzą tylko ja musze pisać, czytać, kupe czasu zmarnować. A ci moi wykonawcy też nie lepsi Ja trafiłam na rozgarniętych wykonawców, ktorzy takie rzeczy załatwiali za mnie A sprzedawcy to rzeczywiście na palcach jednej ręki - choć w moim najbliższym LeroyMerlin - pełny ukłon Super ekipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 11.06.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 To siem łez tam polało Czasami trzeba odreagować Pozdrawiam serdecznie!!!! Łez ???????????// Raczej sąsiadów budziłyśmy naszymi śmiechawami Moje ciotki to zawsze bierze na śpiewy. Nawet śpiewnik sobie na impezki kupiły Hejka ps. Zawsze możecie pośpiewać z kozą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.06.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Ja dostanę szału z tą kozą... Dziś dała taki koncert, że leśna gazeta.. Na szczęście mam sypilanię po przeciwnej (do kozy) stronie domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.06.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Alez jaja... A pomysl, ze bedzie coraz gorzej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.06.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Alez jaja... A pomysl, ze bedzie coraz gorzej... Nawet mi nie mów. A co jak się rozmnoży ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.06.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Alez jaja... A pomysl, ze bedzie coraz gorzej... Nawet mi nie mów. A co jak się rozmnoży ? No ale do tego to chyba musi miec jeszcze koziolka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.06.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Alez jaja... A pomysl, ze bedzie coraz gorzej... Nawet mi nie mów. A co jak się rozmnoży ? No ale do tego to chyba musi miec jeszcze koziolka? A cholera wie co o na tam robi - w nocy siedziała cicho to nie wiem czy nie przygruchała jakiegoś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.06.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Alez jaja... A pomysl, ze bedzie coraz gorzej... Nawet mi nie mów. A co jak się rozmnoży ? No ale do tego to chyba musi miec jeszcze koziolka? A cholera wie co o na tam robi - w nocy siedziała cicho to nie wiem czy nie przygruchała jakiegoś ... A ona nie za mloda jest na te rzeczy? Ty wez z nia powaznie porozmawiaj o antykoncepcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 11.06.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Koza ma branie na FM jak nic Chciałam donieść, że wczoraj u Nefki najadłam się pysznych rzeczy ale przede wszystkim do białego rana świetnie się bawiłam Jak wracałam do domu to już widno było, pusto na ulicach tylko ptaki śpiewały ... a dzisiaj z rana poleciałam na swoją wieś i teraz padam na dziób ... chyba za krótko spałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.06.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Kurna, ghosta sie znowu pokazala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 11.06.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Kurna, ghosta sie znowu pokazala. a może to nasz Duszek czasem płeć zmienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.06.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Kurna, ghosta sie znowu pokazala. a może to nasz Duszek czasem płeć zmienia Nieeeeeeee. To odpada. Jakas cicha wielbicielka guza szuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 11.06.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Kurna, ghosta sie znowu pokazala. a może to nasz Duszek czasem płeć zmienia Nieeeeeeee. To odpada. Jakas cicha wielbicielka guza szuka. To trzeba jej guza sprezentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.06.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Małgoś - ja pierdziu - ale Ty czujna jesteś jak ważka .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.06.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Kurna, ghosta sie znowu pokazala. a może to nasz Duszek czasem płeć zmienia Nieeeeeeee. To odpada. Jakas cicha wielbicielka guza szuka. To trzeba jej guza sprezentować Juz poszla. Zmyly robi. Ale od 3 czerwca zadnego postu nie napisala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.06.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Dobry wieczów Nefercia jak tam samopoczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.06.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Dobry wieczów Nefercia jak tam samopoczucie Cześć Wusia- fajnego masz Zygmunta Ja się popołudniu przespałam - ciśnienie spadło... Podelciałam na budowę przywieźć Rasi odkurzacz - ptaszki śpiewały, koza milczała, bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts