Nefer 13.06.2009 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Też tak mam . Z drugiej strony - nie wiem jak mnie inni widzą, więc się nie cieszę z góry :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.06.2009 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Tez nie wiem, ale tamta wazy ze 150 kg. No i.... w Londynie pani zapytala mnie w sklepie o ID jak wino kupowalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.06.2009 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Te czasy to już u mnie minęły jakieś 10 lat temu - już mnie o dowód nie pytają jak kupuję fajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.06.2009 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 To jedz do Stanow, w Polsce mnie nie pytali nawet jak mialam 15 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.06.2009 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 To jedz do Stanow, w Polsce mnie nie pytali nawet jak mialam 15 lat. Mam taki plan - musze zobaczyć NY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.06.2009 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 To jedz do Stanow, w Polsce mnie nie pytali nawet jak mialam 15 lat. Mam taki plan - musze zobaczyć NY. To sie wstrzymaj do zimy, ja chyba w styczniu polece. Lato w NY - nie polecam. Wrzesien jest fantastyczny tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.06.2009 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Ok - mam jasność. Tak zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.06.2009 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Drzyj Manhattanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.06.2009 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Straszeni jestem ciekawa tej architektury Może między Świętami a Nowym Rokiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.06.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 dzień dobry przyszłam dać znać że jestem ale zaraz zmykam na śniadanko a NY tyż bym kiedyś chciała zobaczyć, ale to za jakieś 45 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.06.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Za 45 lat do samolotu Cie nie wpuszcza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.06.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Ja tam wole wierzyc, i tak wieku sobie nie zmienie. A mnie mój wiek generalnie wali :) Wiem, że w życiu na wszystko jest czas No dobra, ale umowmy sie, ze wiek wiekiem, a wyglad wygladem. Mam taka jedna kolezanke z podstawowki - mieszka niedaleko. Jak ja widze to mi sie od razu humor poprawia. To tak ja mi Też mam taką, uwielbiam ją za to Witanko Kochani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.06.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Nic tak nie cieszy jak ludzkie nieszczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.06.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Nic tak nie cieszy jak ludzkie nieszczęście No bez przesady. Utuczyc sie kazdy moze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 13.06.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Przepraszam,dziewczyny,że się wtrącę,ale ja z innej beczki Cały czas śledzę Wasze pisanie i wiem, że już niejedna jest po odliczeniu materiałów z budowy. Proszę podpowiedzcie,czy to prawda,że nie zwracają różnicy vat za więźbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 13.06.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Hej! Ale wy tu sobie fajnie u Neferki gadacie Ja też z tych, co za kilka tygodni drugą nogą wdepną w czas zmarszczek i ryku Nefer, a ja tak sobie ostatnio o Twoim Filipku dużo myślałam. Opowiedz o nieco co u niego słychać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.06.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Alllle było fajnie dziś u Nefci. I Jolę poznałam. I ciasta czekoladowego się objadłam. I na deser dostałam pomidorową! Dzięki Nef. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.06.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Alllle było fajnie dziś u Nefci. I Jolę poznałam. I ciasta czekoladowego się objadłam. I na deser dostałam pomidorową! Dzięki Nef. Kochana, to ja dziękuję- w ten obrzydliwy dzień u mnie świeciło słońce :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.06.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Hej! Ale wy tu sobie fajnie u Neferki gadacie Ja też z tych, co za kilka tygodni drugą nogą wdepną w czas zmarszczek i ryku Nefer, a ja tak sobie ostatnio o Twoim Filipku dużo myślałam. Opowiedz o nieco co u niego słychać! Aniu, u Filipka wszystko w porządeczku. Bardzo lubi swojego braciszka Jasia - już nie chce , żeby mu zmieniać pieluchę jak maluszkowi :) A na początku trochę był zazdrosny Zwracał uwagę na siebie, ale rodzice byli czujni Od wrzesnia idzie Fifi do przedszola. Czasem wpada do mnie do pracy, schodzi po schodach do mojej piwnicy, zagląda zza futryny ... a ja tylko rokładam ręce i on biegnie i wpada mi w objęcia :) Jest niesamowity. Mówi coraz więcej (troszkę późno jak na prawie 3 latka, ale bez paniki) . Ostatnio mi opowiadał o dziewczynach w żłobku Niezły z niego rośnie kozak :) Kochany jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.06.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Przepraszam,dziewczyny,że się wtrącę,ale ja z innej beczki Cały czas śledzę Wasze pisanie i wiem, że już niejedna jest po odliczeniu materiałów z budowy. Proszę podpowiedzcie,czy to prawda,że nie zwracają różnicy vat za więźbę Owszem, drewno na więźbę nie podlega odliczeniu Vat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts