Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja tam wole wierzyc, i tak wieku sobie nie zmienie. :roll: :roll: :roll:

A mnie mój wiek generalnie wali :):) Wiem, że w życiu na wszystko jest czas :)

No dobra, ale umowmy sie, ze wiek wiekiem, a wyglad wygladem. Mam taka jedna kolezanke z podstawowki - mieszka niedaleko. Jak ja widze to mi sie od razu humor poprawia. :lol: :lol: :lol:

To tak ja mi :D Też mam taką, uwielbiam ją za to :D

Witanko Kochani :D

Alllle było fajnie dziś u Nefci. 8) I Jolę poznałam. 8) :D :D I ciasta czekoladowego się objadłam. 8) I na deser dostałam pomidorową! :wink: 8)

Dzięki Nef. 8) :D :D

Kochana, to ja dziękuję- w ten obrzydliwy dzień u mnie świeciło słońce :):)

Hej!

Ale wy tu sobie fajnie u Neferki gadacie :lol:

Ja też z tych, co za kilka tygodni drugą nogą wdepną w czas zmarszczek i ryku :wink:

Nefer, a ja tak sobie ostatnio o Twoim Filipku dużo myślałam. Opowiedz o nieco co u niego słychać!

Aniu, u Filipka wszystko w porządeczku. Bardzo lubi swojego braciszka Jasia - już nie chce , żeby mu zmieniać pieluchę jak maluszkowi :):) A na początku trochę był zazdrosny :) Zwracał uwagę na siebie, ale rodzice byli czujni :)

Od wrzesnia idzie Fifi do przedszola. Czasem wpada do mnie do pracy, schodzi po schodach do mojej piwnicy, zagląda zza futryny ... a ja tylko rokładam ręce i on biegnie i wpada mi w objęcia :):) Jest niesamowity. Mówi coraz więcej (troszkę późno jak na prawie 3 latka, ale bez paniki) . Ostatnio mi opowiadał o dziewczynach w żłobku :wink: Niezły z niego rośnie kozak :):) Kochany jest :)

Przepraszam,dziewczyny,że się wtrącę,ale ja z innej beczki :roll:

Cały czas śledzę Wasze pisanie i wiem, że już niejedna jest po odliczeniu materiałów z budowy. Proszę podpowiedzcie,czy to prawda,że nie zwracają różnicy vat za więźbę :cry:

Owszem, drewno na więźbę nie podlega odliczeniu Vat