KacMar 06.01.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 10 000 postów - jaka to "gaduła" w porównaniu do mnie PS. Autko super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.01.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 10 000 postów - jaka to "gaduła" w porównaniu do mnie PS. Autko super Łoj gaduła, gaduła :) Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.01.2008 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Autko rzeczywiście super i ta reszta też super, co mówiłaś. Chyba przemyślę opcję terenówki za jakieś dwa lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.01.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Autko rzeczywiście super i ta reszta też super, co mówiłaś. Chyba przemyślę opcję terenówki za jakieś dwa lata. W Twojej sytuacji geograficzno-biznesowej - zdecydowanie warto pomysleć. Po położeniu tylnych siedzeń to ponad 1000 litrów bagażnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.01.2008 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Autko rzeczywiście super i ta reszta też super, co mówiłaś. Chyba przemyślę opcję terenówki za jakieś dwa lata. W Twojej sytuacji geograficzno-biznesowej - zdecydowanie warto pomysleć. Po położeniu tylnych siedzeń to ponad 1000 litrów bagażnika No, to już parę butelek się schowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.01.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Autko rzeczywiście super i ta reszta też super, co mówiłaś. Chyba przemyślę opcję terenówki za jakieś dwa lata. W Twojej sytuacji geograficzno-biznesowej - zdecydowanie warto pomysleć. Po położeniu tylnych siedzeń to ponad 1000 litrów bagażnika Jak tylko trochę nawrzucam do świnki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.01.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Autko rzeczywiście super i ta reszta też super, co mówiłaś. Chyba przemyślę opcję terenówki za jakieś dwa lata. W Twojej sytuacji geograficzno-biznesowej - zdecydowanie warto pomysleć. Po położeniu tylnych siedzeń to ponad 1000 litrów bagażnika Jak tylko trochę nawrzucam do świnki. Powolutku (nie ma jak kredyt ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.01.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Ja przymierzam sie do tego typu samochodu Gdybym juz teraz sprzedała mieszkanie to już bym jeździła Freelanderkiem Czerwony metalik orurowany Czeka juz na mnie w garażu u szwagra Chyba, ze znajdzie wczesniej kupca to mu sprzeda a ja znów bedę czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Ja to głupieję na widok Toyoty RAV4, ale ta Honda CRV też mnie kręci Odnoszę wrażenie, że pozostaną w sferze moich marzeń baaaardzoooo dlugo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.01.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 No popatrz, Brazunia, to mamy takie same wrażenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.01.2008 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Ja przymierzam sie do tego typu samochodu Gdybym juz teraz sprzedała mieszkanie to już bym jeździła Freelanderkiem Czerwony metalik orurowany Czeka juz na mnie w garażu u szwagra Chyba, ze znajdzie wczesniej kupca to mu sprzeda a ja znów bedę czekać Przymierzałam się , ale trochę za duży :( dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.01.2008 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Ja to głupieję na widok Toyoty RAV4, ale ta Honda CRV też mnie kręci Odnoszę wrażenie, że pozostaną w sferze moich marzeń baaaardzoooo dlugo Brałam pod uwage Ravkę, ale zwyciężyła lojalność wobec marki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.01.2008 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 No popatrz, Brazunia, to mamy takie same wrażenia... Ale nei przestaną ich jutro produkowac :) Jeszcze pohulacie Laski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.01.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 I tego się trzymajmy. Marzenia zawsze trzeba mieć. Jak coś, to nas kiedyś powozisz, nie, Nefer? Fajnie będzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.01.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Piszę się na tę przejażdżkę A Rawka .... mmmmyyyy ... mniam .... Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.01.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Ano sobie pojeździmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 13.01.2008 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 dziewczyny ale po co od razu nowe kupować na używańca łatwiej poodlładać.. a można trafić na całkiem fajny egzemplarz ja bym swojej Zuzi nie oddała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.01.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 dziewczyny ale po co od razu nowe kupować na używańca łatwiej poodlładać.. a można trafić na całkiem fajny egzemplarz ja bym swojej Zuzi nie oddała... co to Zuzia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.02.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Dlaczego tutaj tak cichutko??? Neferciu, jak zdróweczko? i jak się sprawuje CRV??? I będę już do bólu ciekawska - jakieś postępy na polu walki (czyt.: budowy)?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 01.02.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 dziewczyny ale po co od razu nowe kupować na używańca łatwiej poodlładać.. a można trafić na całkiem fajny egzemplarz ja bym swojej Zuzi nie oddała... co to Zuzia ? moja wyglada jak ta: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts