Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bry :D

Sytuacja z czterolatkiem rewelka :D Ja też bym tak się zachowała. Nie lubię jak ktoś bije zwierzęta, bo taki ma kaprys :evil: :evil: :evil: Szkoda tylko, że rodzice nie reagują na takie zachowanie, bo potem to takim chodakiem to ojciec dostanie, a nie pies

natępnym razem spytam tatusia czy wie, że sobie faszystę chowa w domu .. :roll:

Zapytanie mam :roll: Czy Ty w ogóle się do mnie wybierasz????

Wybierę się wybierę - tylko mi Amerykanie zmieniają 500 razy termin projektu. Dziś mam z nimi call'a więc będę mogła już zaplanowac dalsze kroki.

Przy puszczam, że Katowice w poniedziałek a Wrocek we wtorek - tak mi na razie wychodzi. Chciałam zrobić w piątek, ale jadę z Konwojem na ścianą wschodnią :)

Normalnie dalej zbieram szczenę z podłogi po tym co obejrzałam.

Słów mi braknie na opisanie tego wariactwa. Matka za dobra - źle, matka pijaczka, alkoholiczka, lesbijka, narkomanka - zajefajnie :o :o :o

I ogrzewania miasta ciepłem z kreatoriów. Przynajmniej do czegoś się przydadzą...

Normalnie dalej zbieram szczenę z podłogi po tym co obejrzałam.

Słów mi braknie na opisanie tego wariactwa. Matka za dobra - źle, matka pijaczka, alkoholiczka, lesbijka, narkomanka - zajefajnie :o :o :o

I ogrzewania miasta ciepłem z kreatoriów. Przynajmniej do czegoś się przydadzą...

już ne wiem co napisać :roll: grunt, że dzieci mają tylu rodziców 8)

... ale słuchajcie sa i dobre strony... im więcej rozwodów i ponownych małżeństw - tym większą stają się rodziną .... :p

ZA chwilę cały naród zaśpiewa: bo wszyscy Śzwedzi to jedna rodzina :)

tyle, że tam będzie to prawdziwe.

:o

W kwestii bezstresowego wychowania i ingerencji Państwa w wychowanie dzieci - film dla ludzi o mocnych nerwach - "Postęp po Szwedzku".

http://video.google.pl/videoplay?docid=-1293826645608734184&ei=b0E2Svj_H5_y2wLYhqW3CQ&q=Upadek+warto%C5%9Bci+Szwecja&hl=pl

Ja pierdziu :o Przeginają, jak bony dyny przeginają!!!!

Szacuneczek Nefciu za sprowadzenie do odpowiedniego poziomu tego srojda :D