braza 15.06.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Chwilami to ja nawet lubię ten nasz kraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 16.06.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Chwilami to ja nawet lubię ten nasz kraj doprze że tylko chwilami Dobry ....!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 16.06.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Nefciu, relacja - rewelacja! No to właśnie miałam na myśłi. Cześć Nefcia Co do wychowania to ja już do swojego urwisa czasem siły nie mam Daj go do mnie na tydzień. Jak go odbierzesz to z wdzięcznośći będzie sprzątał, prał, gotował i urośnie o 20 % bry deszczowe NEFERKO a mojego 4-latka weźmiesz na tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 16.06.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 a tu co wszyscy wyjechali????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.06.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 bry deszczowe NEFERKO a mojego 4-latka weźmiesz na tydzień Dawaj go tu !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.06.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 a tu co wszyscy wyjechali????? Kuźwaaaaaaaaa noooooooooo nie mam kiedy taczej naładować .... buuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 16.06.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.06.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 dobry wieczór Nefcia to jak już ten Tomasz to uwierzę jak zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.06.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 czesc Nefcia wędrowniczka. Jakie tu tematy dyskryminacyjno-tolerancyjne panują, aż się w głowie kręci. Całe szczescie jak sie tak Szwedzi pokrzyzują parę razy w "jednej rodzinie" to w koncu natura ich wytłucze i juz bedzie spokój. Co za dużo to nie zdrowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.06.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 czesc Nefcia wędrowniczka. Jakie tu tematy dyskryminacyjno-tolerancyjne panują, aż się w głowie kręci. Całe szczescie jak sie tak Szwedzi pokrzyzują parę razy w "jednej rodzinie" to w koncu natura ich wytłucze i juz bedzie spokój. Co za dużo to nie zdrowo Amen, Mycha, Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.06.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 no nie wiem, czy taki amen, boś kolejną stronę pukneła ostro (a taka niby rozmodlona) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 16.06.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 rozmodlona Nefcia??? musi być kapliczka z vis a vis zgubny wpływ wywiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 rozmodlona Nefcia??? musi być kapliczka z vis a vis zgubny wpływ wywiera Vis a vis to znana knajpa w Krakuffku jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 16.06.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 rozmodlona Nefcia??? musi być kapliczka z vis a vis zgubny wpływ wywiera Vis a vis to znana knajpa w Krakuffku jest. Uważaj , uważaj jak zwiedzisz Nefciowe włości to i na Ciebie kapliczka może wpłynąć .....nie ta sama wrócisz do Krk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.06.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 W oknie w kuchni będzie metalowa zasłonka - każdy kto przychodzi do mnie zapatruje się w kapliczkę jak sroka w gnat Właśnie skończyła tłumaczyć. Zaczęłam wczoraj o 20.00 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 rozmodlona Nefcia??? musi być kapliczka z vis a vis zgubny wpływ wywiera Vis a vis to znana knajpa w Krakuffku jest. Uważaj , uważaj jak zwiedzisz Nefciowe włości to i na Ciebie kapliczka może wpłynąć .....nie ta sama wrócisz do Krk... Juz sie boje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 16.06.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Mnie bardziej interesuje wpływ kapliczki na okno w sypialni Pewnie pracę dyplomową można by na ten temat strzelić A co tłumaczyłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.06.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Mnie bardziej interesuje wpływ kapliczki na okno w sypialni Pewnie pracę dyplomową można by na ten temat strzelić Mam alergię na kapliczki - szczególnie takie chamskie... A co tłumaczyłaś? O kuźwa... back-tranlsation robiłam z tłumaczenia polskiego na polski patrząc na angielski :) Kwestionariusz... Stawiam flaszkę jak kto m poda polski odpowiednik dwóch słów : „funatomy” and “webisody” Ale nie opis tylko jedno słowo za jedno :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Mnie bardziej interesuje wpływ kapliczki na okno w sypialni Pewnie pracę dyplomową można by na ten temat strzelić Mam alergię na kapliczki - szczególnie takie chamskie... A co tłumaczyłaś? O kuźwa... back-tranlsation robiłam z tłumaczenia polskiego na polski patrząc na angielski :) Kwestionariusz... Stawiam flaszkę jak kto m poda polski odpowiednik dwóch słów : „funatomy” and “webisody” Ale nie opis tylko jedno słowo za jedno :) Dawaj kontekst to Ci wymysle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 16.06.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 webisody to może łącznik - jeśli np między seriami serialu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts