malgos2 16.06.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Fanatomia funkcjonuje, nawet odkrylam przy okazji, ze moj kumpel od Bruce'a Lee tomik pod takim tytulem napisal... http://tinyurl.com/lew36u Albo fantomia jesli bardziej ma sie z fantomem kojarzyc. Jakkolwiek to brzmi, sa tez webizody. http://tinyurl.com/lr5tf9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.06.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Witanko Jak tam kozucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.06.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Dzień doberek A sąsiad tę kozę może wypożyczyć dalszym sąsiadom Chętnie przyjmę Bo po tych deszczach chwaściska się rozrosły straszliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.06.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 ja tam wole kozy nie pozyczać, bo mi jeszcze kawkę zeżre. Miłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.06.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 mysia - kawkę na czas szaleństw kozy możesz ukryć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 17.06.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.06.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Fanatomia funkcjonuje, nawet odkrylam przy okazji, ze moj kumpel od Bruce'a Lee tomik pod takim tytulem napisal... http://tinyurl.com/lew36u Albo fantomia jesli bardziej ma sie z fantomem kojarzyc. Jakkolwiek to brzmi, sa tez webizody. http://tinyurl.com/lr5tf9 A dyć ja wiem co to jest, ale w jeż. polskim ( i polskiej kulturze) nie wystepuje Pogoniłam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.06.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Dień doberek, słonko przyszło... http://srv0110-05.oak1.imeem.com/g/p/5b2d1b69c4db4745453bc61fe03ff4d6_web.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.06.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Fanatomia funkcjonuje, nawet odkrylam przy okazji, ze moj kumpel od Bruce'a Lee tomik pod takim tytulem napisal... http://tinyurl.com/lew36u Albo fantomia jesli bardziej ma sie z fantomem kojarzyc. Jakkolwiek to brzmi, sa tez webizody. http://tinyurl.com/lr5tf9 A dyć ja wiem co to jest, ale w jeż. polskim ( i polskiej kulturze) nie wystepuje Pogoniłam.. No ale wlasnie wystepuje, skoro jest webizod przez "Z"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 17.06.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Dzien doberek!! To ja tak przyziemnie przyszlam o kiblu pogadac... Nefer....przczytalam caly dziennik od dechy do dechy.....teraz wypinam pierws i o medal prosze tyle stron!! cos sie nalezy...moze byc tez ten oddany Kaczynskiemu...wszystko przyjme... Niestety przy komentach sie poddalam...315 stron i jak nie jestem w stanie przemielic... Kochana, w tej krolewskiej lazience...jak wysoko jest od spadu do podlogi nad bidetem?...ladnie jest to wkomponowane.... A jeszcze...moge sie usluznie napraszac o zdjecie kibelka (z perspektywa na spad) w lazience nastolatkow? Jaka tam jest wysokosc? Ja ciagle kombinuje Chociaz Rasia mi pieknie wszystko wyrysowala...i raczej pojde za Jej pomyslem, bo Pan Maz tez sie do niego usmiecha szeroko Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.06.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Dzien doberek!! To ja tak przyziemnie przyszlam o kiblu pogadac... Nefer....przczytalam caly dziennik od dechy do dechy.....teraz wypinam pierws i o medal prosze tyle stron!! cos sie nalezy...moze byc tez ten oddany Kaczynskiemu...wszystko przyjme... Niestety przy komentach sie poddalam...315 stron i jak nie jestem w stanie przemielic... Kochana, w tej krolewskiej lazience...jak wysoko jest od spadu do podlogi nad bidetem?...ladnie jest to wkomponowane.... A jeszcze...moge sie usluznie napraszac o zdjecie kibelka (z perspektywa na spad) w lazience nastolatkow? Jaka tam jest wysokosc? Ja ciagle kombinuje Chociaz Rasia mi pieknie wszystko wyrysowala...i raczej pojde za Jej pomyslem, bo Pan Maz tez sie do niego usmiecha szeroko Maja Ooooooo to medal Ci się należy :) Wybierasz się na zlot ? To osobiście przypnę do piersi Kochana musze znaleźć te odległości, bo zabij - nie wiem Ale jutro Ci pomierzę wszytko bo się wybieram na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 17.06.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Na zlot sie nie wybieram...nie mam szans na dojazd Czasowo sie nie zgralam... Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.06.2009 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Na zlot sie nie wybieram...nie mam szans na dojazd Czasowo sie nie zgralam... Maja łeeeeeeeee Ty weź to dobrze przemyśl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.06.2009 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 tak jest, odznaczenie na zlot szykowane i owacje, nie może Cie braknąć Mayadasku. To nie była prośba, to nie był rozkaz, to naturalna powinność i basta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 17.06.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 .....noooo nie da sie, Dziewczyny... Teraz bilet kupic to wanne ze zlota za ta sama cene bym kupila... To po pierwsze, a po drugie: na ten sam dzien mamy juz bilety na troche inny kierunek kupione...chlopcy szkole w piatek 26ego koncza, a my 27ego juz na urlop sie wybieramy... ...Wawka nie po drodze Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.06.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 tym razem Ci wybaczam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 17.06.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 withanko coolołałem do cię.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.06.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 dobry wieczór Nefcia to gdzie ten kajecik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.06.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 dobry wieczór Nefcia to gdzie ten kajecik Wewgłowie mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.06.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Hejka Może uda mi się ok 19-20 wyrwać mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts