Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Fanatomia funkcjonuje, nawet odkrylam przy okazji, ze moj kumpel od Bruce'a Lee tomik pod takim tytulem napisal... :roll: :roll: :roll:

http://tinyurl.com/lew36u

Albo fantomia jesli bardziej ma sie z fantomem kojarzyc. :wink:

Jakkolwiek to brzmi, sa tez webizody. :roll: :roll: :roll: http://tinyurl.com/lr5tf9

A dyć ja wiem co to jest, ale w jeż. polskim ( i polskiej kulturze) nie wystepuje :) Pogoniłam..

Fanatomia funkcjonuje, nawet odkrylam przy okazji, ze moj kumpel od Bruce'a Lee tomik pod takim tytulem napisal... :roll: :roll: :roll:

http://tinyurl.com/lew36u

Albo fantomia jesli bardziej ma sie z fantomem kojarzyc. :wink:

Jakkolwiek to brzmi, sa tez webizody. :roll: :roll: :roll: http://tinyurl.com/lr5tf9

A dyć ja wiem co to jest, ale w jeż. polskim ( i polskiej kulturze) nie wystepuje :) Pogoniłam..

No ale wlasnie wystepuje, skoro jest webizod przez "Z"... :lol: :lol: :lol:

Dzien doberek!!

To ja tak przyziemnie przyszlam o kiblu pogadac... :lol: :lol: :lol: :lol:

Nefer....przczytalam caly dziennik od dechy do dechy.....teraz wypinam pierws i o medal prosze :wink: :wink: tyle stron!! cos sie nalezy...moze byc tez ten oddany Kaczynskiemu...wszystko przyjme... :lol: :lol:

Niestety przy komentach sie poddalam...315 stron i jak nie jestem w stanie przemielic... :roll: :roll: :roll:

Kochana, w tej krolewskiej lazience...jak wysoko jest od spadu do podlogi nad bidetem?...ladnie jest to wkomponowane....

A jeszcze...moge sie usluznie napraszac o zdjecie kibelka (z perspektywa na spad) w lazience nastolatkow? Jaka tam jest wysokosc?

Ja ciagle kombinuje :wink:

Chociaz Rasia mi pieknie wszystko wyrysowala...i raczej pojde za Jej pomyslem, bo Pan Maz tez sie do niego usmiecha szeroko :lol:

Maja

Dzien doberek!!

To ja tak przyziemnie przyszlam o kiblu pogadac... :lol: :lol: :lol: :lol:

Nefer....przczytalam caly dziennik od dechy do dechy.....teraz wypinam pierws i o medal prosze :wink: :wink: tyle stron!! cos sie nalezy...moze byc tez ten oddany Kaczynskiemu...wszystko przyjme... :lol: :lol:

Niestety przy komentach sie poddalam...315 stron i jak nie jestem w stanie przemielic... :roll: :roll: :roll:

Kochana, w tej krolewskiej lazience...jak wysoko jest od spadu do podlogi nad bidetem?...ladnie jest to wkomponowane....

A jeszcze...moge sie usluznie napraszac o zdjecie kibelka (z perspektywa na spad) w lazience nastolatkow? Jaka tam jest wysokosc?

Ja ciagle kombinuje :wink:

Chociaz Rasia mi pieknie wszystko wyrysowala...i raczej pojde za Jej pomyslem, bo Pan Maz tez sie do niego usmiecha szeroko :lol:

Maja

Ooooooo to medal Ci się należy :):) Wybierasz się na zlot ? To osobiście przypnę do piersi :)

Kochana musze znaleźć te odległości, bo zabij - nie wiem :) Ale jutro Ci pomierzę wszytko bo się wybieram na budowę :)

:lol:

.....noooo nie da sie, Dziewczyny... :roll: :roll:

Teraz bilet kupic to wanne ze zlota za ta sama cene bym kupila... :roll: :roll:

To po pierwsze, a po drugie: na ten sam dzien mamy juz bilety na troche inny kierunek kupione...chlopcy szkole w piatek 26ego koncza, a my 27ego juz na urlop sie wybieramy...

...Wawka nie po drodze :wink:

Maja