Nefer 20.06.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Tak, raport w dzienniku Poza powaznymi kwestiami - było super Co prawda cała drogę lało, ale Kruelcia trzymała się mnie jak rzep, więc było ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.06.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Nefcia, nie bede Ci tu kadzic, bo wiadomo, ze odwalilas kawal dobrej roboty. Najwazniejsze, zeby bylo wiadomo, ze ktos sie tym osrodkiem interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.06.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Eeeeeeeee tam - wycieczkę sobie zrobiłam po prostu - w dobrym towarzystwie To nic takiego, wierz mi Raptem 150 km x 2 + dobry obiad (choć zabrakło sufletu czekoladowego - to niedopuszczalne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.06.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Nadrobi sie juz niedlugo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.06.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Nadrobi sie juz niedlugo. Chyba szybciej niż później - nie powiedziane, że nie w niedzielę po zlocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.06.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Nefciu, chylę czoła..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.06.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Nadrobi sie juz niedlugo. Chyba szybciej niż później - nie powiedziane, że nie w niedzielę po zlocie Lub w piatek przed... Nefcia, Ty wiesz, ze ja bede na lasce i nielasce jednego takiego, z ktorym cala Polske prawdopodobnie objade wczesniej, ale mam nadzieje, ze sie zdazymy upic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.06.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Nefciu, chylę czoła..... Ależ nie ma powodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.06.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Skromność... Znalazłam teraz wątek po Twoim wpisie w dzienniku i widzę co wspaniałego robicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.06.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Nieeee wiesz cały czas myślę, że to tylko egoizm. Wracasz po takiej wycieczce (w końcu wzięlam urlop, uwielbiam jeździć samochodem, Kruelcia była ze mną, więc towarzystwo doborowe) do domu i wiesz, że masz za co dziękować Bogu. To się nazywa egoizm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.06.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Masz rację...docenić co mamy...łzy same płyną... To i dla Kruelci uściski za dobrą robotę...KOCHANE JESTEŚCIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.06.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Masz rację...docenić co mamy...łzy same płyną... To i dla Kruelci uściski za dobrą robotę...KOCHANE JESTEŚCIE Prawda, nie ma na to twardziela. Dandi nas wyśmiał, ale trudno.. Najgorzej, że wypatrzyłam tam chłopca - takiego mniej więcej 16 lat... jak moje dzieci... świetny jest... kurde, gdyby miął warunki... Zresztą bez wódki nie rozbieriosz. Fakt, było ciężko, ale dopiero jak sobie przypominam szczegóły. I nie chcę ich pamiętać. To głupie, ale chcę tam jechać i nie chcę. Ale wiem, że powinnam. I chcę. Ale dziś po prostu musiałam otworzyć butelkę i to wszystko przez to Zdrówko Kochani tokajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.06.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Zdrówko....ja nie byłam, a jak czytam to ryczę....tak się dowiadujemy, co to jest szczęście... U mnie rozpytam - ale to już do właściwego wątku napiszę... Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.06.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Zdrówko.... ja nie byłam, a jak czytam to ryczę....tak się dowiadujemy, co to jest szczęście... U mnie rozpytam - ale to już do właściwego wątku napiszę... Dobranoc. Rozejrzyj się :) Każda rzecz ważna :) Buziaki i dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.06.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Neferka,na zlocie być nie mogę, ale proszę o dokładny opis tego, co zostanie w tym temacie ustalone.Chętnie pomogę w zakresie zabawek, ubrań dla dzieci, mebelków i na pewno jeszcze coś wynajdę. Proszę tylko o informacje co, gdzie, kiedy, może oddzielny wątek założysz, no sama nie wiem.W każdym bądź razie czekam na wiadomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.06.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Watek jest gdzies od pazdziernika... http://forum.muratordom.pl/pomagam-w-swieta,t146655-2220.htm Dandi Cie zabije... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.06.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 I nie chcę ich pamiętać. To głupie, ale chcę tam jechać i nie chcę. Ale wiem, że powinnam. I chcę..... Zdrówko Kochani tokajem No to witaj w klubie Zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.06.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Watek jest gdzies od pazdziernika... http://forum.muratordom.pl/pomagam-w-swieta,t146655-2220.htm Dandi Cie zabije... Już znalazłam i jestem na bieżąco. Mnie ma zabić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.06.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Watek jest gdzies od pazdziernika... http://forum.muratordom.pl/pomagam-w-swieta,t146655-2220.htm Dandi Cie zabije... Już znalazłam i jestem na bieżąco. Mnie ma zabić??? No dooobra, obronimy Cie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.06.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Watek jest gdzies od pazdziernika... http://forum.muratordom.pl/pomagam-w-swieta,t146655-2220.htm Dandi Cie zabije... Już znalazłam i jestem na bieżąco. Mnie ma zabić??? Priva masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts