Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

...cześć :)

już jestem i już nadrobiłam :) wystarczy Was w weekend spuści z oka.. i już szaleństwo jakies odchodzi :)

... ja gratami, ani ciuchami nie wesprę :( bo nie mam albo rozmiarów albo gratów :( ale już poszły do Małgoś papierki z orzełkiem :p pewnie też pomogą :)

Hej Nefercia....Ty przestan juz sasiada podrywac.... :roll: :roll: :roll:

i tak kozy nie dostaniesz....a wymiary lazienkowe masz?

:wink:

Maja

NO pewnie, że nie mam :(:( Kuźwa noooooooooo zapomniałam. Jutro podjadę dobra ???

W ferworze liczenia, pakowania i zabawy z gośćmi zapomniała ...lamerka...

Hej Nefercia....Ty przestan juz sasiada podrywac.... :roll: :roll: :roll:

i tak kozy nie dostaniesz....a wymiary lazienkowe masz?

Maja

NO pewnie, że nie mam :(:( Kuźwa noooooooooo zapomniałam. Jutro podjadę dobra ???

W ferworze liczenia, pakowania i zabawy z gośćmi zapomniała ...lamerka...

Wiem, ze dzieci wazniejsze :wink:

Ja tylko tak.....dla podtrzymania tematu.....bo w samochodzie spac z Toba nie moge :lol: :lol:

cześc Nefcia... czy jest paragraf na nkłanianie do podpisania dokumentów z datą wsteczną :)

bo mnie developerzy każą podpisać pismo z dnia 28 kwietnia :o :lol: :lol: :lol:

Na moj gust to jest zwykle sfalszowanie dokumentu. 8)

Art. 270. § 1. Kto, w celu użycia za autentyczny, podrabia lub przerabia dokument lub takiego dokumentu jako autentycznego używa,

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.

§ 2. Tej samej karze podlega, kto wypełnia blankiet, opatrzony cudzym podpisem, niezgodnie z wolą podpisanego i na jego szkodę albo takiego dokumentu używa.

§ 3. Kto czyni przygotowania do przestępstwa określonego w § 1,

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

cześc Nefcia... czy jest paragraf na nkłanianie do podpisania dokumentów z datą wsteczną :)

mój też mi mówi, że z tego niezła afera może być :p

panowie sa w dooopie z papierami i szukają głupiej która im podpisze dokumenty :p

zreszta podobnie jest z prptokołami odbioru poszczególnych instalacji.... elektryki jestem bardzo ciekawa, bo wim, ze kable były i są nierozizolowane, więc żadnego pomiaru nie było....

aleeeee czekam na protokół... niech tworza :p

Art. 270. § 1. Kto, w celu użycia za autentyczny, podrabia lub przerabia dokument lub takiego dokumentu jako autentycznego używa,

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.

§ 2. Tej samej karze podlega, kto wypełnia blankiet, opatrzony cudzym podpisem, niezgodnie z wolą podpisanego i na jego szkodę albo takiego dokumentu używa.

§ 3. Kto czyni przygotowania do przestępstwa określonego w § 1,

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

oooo widzisz to jeszcze do mnie to wrzuć by developerka daleko szukac nie musiała :p

To jest oczywscie KK. Caly rozdzial XXXVI jest o dokumentach. :roll:

senkju :)

Falszerstwo dokumentow to nie sa zarty. Kazdy prokurator chetnie na to idzie. :roll: :roll: :roll:

dlatego pisma póki co nie mam zamiaru podpisac... póki nie looknie na to mój prawnik....

ale ja czekam jeszcze na Nefcię bo to mądra baba jest... i czekam na coś w stylu przeciąganie drutu kolczastego przez odbyt :p