wu 22.06.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 dzień dobry deszczowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.06.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 ...cześć już jestem i już nadrobiłam wystarczy Was w weekend spuści z oka.. i już szaleństwo jakies odchodzi ... ja gratami, ani ciuchami nie wesprę bo nie mam albo rozmiarów albo gratów ale już poszły do Małgoś papierki z orzełkiem pewnie też pomogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.06.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Hejka Ja też w końcu przeczytałam. Dobrze, że tam pojechałyście Tak jak mówiłam za późno dowiedziałam się o ponownej akcji, więc na razie wspomogłam wysyłając do Małgoś pieniążki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.06.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Spokojnie laski, kasa tez sie przyda i to bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 22.06.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Witam się ... dwa dni bez komputera, musiałam odreagować ...na zielonej trawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.06.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Chyba na mokrym blotku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.06.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Ja się przywitam Przed Dandim już się tłumaczyłam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 22.06.2009 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Hej Nefercia....Ty przestan juz sasiada podrywac.... i tak kozy nie dostaniesz....a wymiary lazienkowe masz? Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.06.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Hej Nefercia....Ty przestan juz sasiada podrywac.... i tak kozy nie dostaniesz....a wymiary lazienkowe masz? Maja NO pewnie, że nie mam :( Kuźwa noooooooooo zapomniałam. Jutro podjadę dobra ??? W ferworze liczenia, pakowania i zabawy z gośćmi zapomniała ...lamerka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 22.06.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Hej Nefercia....Ty przestan juz sasiada podrywac.... i tak kozy nie dostaniesz....a wymiary lazienkowe masz? Maja NO pewnie, że nie mam :( Kuźwa noooooooooo zapomniałam. Jutro podjadę dobra ??? W ferworze liczenia, pakowania i zabawy z gośćmi zapomniała ...lamerka... Wiem, ze dzieci wazniejsze Ja tylko tak.....dla podtrzymania tematu.....bo w samochodzie spac z Toba nie moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.06.2009 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Eeeeeeeee zmieścisz się Pojemny mam samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 22.06.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Chyba na mokrym blotku. u mnie była śliczna zielona i sucha trawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.06.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 cześc Nefcia... czy jest paragraf na nkłanianie do podpisania dokumentów z datą wsteczną bo mnie developerzy każą podpisać pismo z dnia 28 kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.06.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 cześc Nefcia... czy jest paragraf na nkłanianie do podpisania dokumentów z datą wsteczną bo mnie developerzy każą podpisać pismo z dnia 28 kwietnia Na moj gust to jest zwykle sfalszowanie dokumentu. Art. 270. § 1. Kto, w celu użycia za autentyczny, podrabia lub przerabia dokument lub takiego dokumentu jako autentycznego używa, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5. § 2. Tej samej karze podlega, kto wypełnia blankiet, opatrzony cudzym podpisem, niezgodnie z wolą podpisanego i na jego szkodę albo takiego dokumentu używa. § 3. Kto czyni przygotowania do przestępstwa określonego w § 1, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.06.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 cześc Nefcia... czy jest paragraf na nkłanianie do podpisania dokumentów z datą wsteczną bo mnie developerzy każą podpisać pismo z dnia 28 kwietnia Na moj gust to jest zwykle sfalszowanie dokumentu. mój też mi mówi, że z tego niezła afera może być panowie sa w dooopie z papierami i szukają głupiej która im podpisze dokumenty zreszta podobnie jest z prptokołami odbioru poszczególnych instalacji.... elektryki jestem bardzo ciekawa, bo wim, ze kable były i są nierozizolowane, więc żadnego pomiaru nie było.... aleeeee czekam na protokół... niech tworza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.06.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 cześc Nefcia... czy jest paragraf na nkłanianie do podpisania dokumentów z datą wsteczną bo mnie developerzy każą podpisać pismo z dnia 28 kwietnia Na moj gust to jest zwykle sfalszowanie dokumentu. Art. 270. § 1. Kto, w celu użycia za autentyczny, podrabia lub przerabia dokument lub takiego dokumentu jako autentycznego używa, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5. § 2. Tej samej karze podlega, kto wypełnia blankiet, opatrzony cudzym podpisem, niezgodnie z wolą podpisanego i na jego szkodę albo takiego dokumentu używa. § 3. Kto czyni przygotowania do przestępstwa określonego w § 1, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. oooo widzisz to jeszcze do mnie to wrzuć by developerka daleko szukac nie musiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.06.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 To jest oczywscie KK. Caly rozdzial XXXVI jest o dokumentach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.06.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 To jest oczywscie KK. Caly rozdzial XXXVI jest o dokumentach. senkju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.06.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 To jest oczywscie KK. Caly rozdzial XXXVI jest o dokumentach. senkju Falszerstwo dokumentow to nie sa zarty. Kazdy prokurator chetnie na to idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.06.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 To jest oczywscie KK. Caly rozdzial XXXVI jest o dokumentach. senkju Falszerstwo dokumentow to nie sa zarty. Kazdy prokurator chetnie na to idzie. dlatego pisma póki co nie mam zamiaru podpisac... póki nie looknie na to mój prawnik.... ale ja czekam jeszcze na Nefcię bo to mądra baba jest... i czekam na coś w stylu przeciąganie drutu kolczastego przez odbyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts