malgos2 22.06.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Chyba musze zaczac sluchac jednak wiecej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.06.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 dzień dobry Nitusia sorki za określenie ale byś się musiała ( jak to mawiał ojciec kolegi ) z pewną częścią męskiego ciała no głowy pomieniać żeby depesiom dobrze robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.06.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Chyba musze zaczac sluchac jednak wiecej... nooooo to jest dopiero wykład.... najbardziej mi się podobal 'mit orgazmu' i 'przypalanie palnikiem jąder' :P :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.06.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 dzień dobry Nitusia sorki za określenie ale byś się musiała ( jak to mawiał ojciec kolegi ) z pewną częścią męskiego ciała no głowy pomieniać żeby depesiom dobrze robić eeee co Ty... a ja miła jezdem..... już ja im zrobię 'dobrze'.... już ja się postaram by im było 'dobrze' ps. ma ktos palnik.... tak się rozglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 23.06.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Hejka kurde ja to się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 23.06.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 cze nefcia co słychoffac we wlk worldzie hmm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.06.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 cześc Nefcia... czy jest paragraf na nkłanianie do podpisania dokumentów z datą wsteczną bo mnie developerzy każą podpisać pismo z dnia 28 kwietnia To jest przestępstwo. Możesz podpisać odbiór - jasno pisząc datę odebrania. np. Pismo ninijesze otrzymałam dnia ........... Ale chyba nie chcesz im iść na rączkę .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.06.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 cze nefcia co słychoffac we wlk worldzie hmm? Kurde co w wielkim to nie wiem, bo na razie mój jest malutki bardzo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.06.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 mój też mi mówi, że z tego niezła afera może być panowie sa w dooopie z papierami i szukają głupiej która im podpisze dokumenty zreszta podobnie jest z prptokołami odbioru poszczególnych instalacji.... elektryki jestem bardzo ciekawa, bo wim, ze kable były i są nierozizolowane, więc żadnego pomiaru nie było.... aleeeee czekam na protokół... niech tworza To bardzo ciekawe jakim cudem mają pozwolenie na zamieszkanie .... Żeby oddać dom muszą mieć wszystkie odbiory i inwentaryzację geodezyjną. Dali Ci może ? NIeeeeeeeee ? To niech poszukaja co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.06.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Chyba musze zaczac sluchac jednak wiecej... nooooo to jest dopiero wykład.... najbardziej mi się podobal 'mit orgazmu' i 'przypalanie palnikiem jąder' :P :P :P Dobre nie? I ze "po" facet jest impotentem, chyba dawno gosc tego nie robil... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 23.06.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 ja to se nawet zassałem i propaguje u nas na dc heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.06.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 mój też mi mówi, że z tego niezła afera może być panowie sa w dooopie z papierami i szukają głupiej która im podpisze dokumenty zreszta podobnie jest z prptokołami odbioru poszczególnych instalacji.... elektryki jestem bardzo ciekawa, bo wim, ze kable były i są nierozizolowane, więc żadnego pomiaru nie było.... aleeeee czekam na protokół... niech tworza To bardzo ciekawe jakim cudem mają pozwolenie na zamieszkanie .... Żeby oddać dom muszą mieć wszystkie odbiory i inwentaryzację geodezyjną. Dali Ci może ? NIeeeeeeeee ? To niech poszukaja co... ale chodzi pewnie o to, że jakieś protokoły poszły - że wszystko gra i hula.... szkoda tylko, że poszły te nieprawdziwe... bo jakby sprawdzali ciągłość instalacji to by znaleźli kabel w podjeździe zanim myśmy to zrobili ... a ja już nawet nie wspominam o reszcie protokołów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.06.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Nie mozna zrobić odbioru instalacji elektrycznej bez założonych gniazdek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.06.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Sorry, przemieszczam się do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.06.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Nie mozna zrobić odbioru instalacji elektrycznej bez założonych gniazdek... gniazdka jak gniazdka... ale kostki musza być ale kochana ja mam wciąż nie rozcięte kable by rozdzielić je do kostek.. są nówiki nieśmigane.... częśc zrobiliśmy sami bo jednak jakies światło i prąd musi być ... ale np w pokojach, strychu, półpietrach - nic.... więc dlatego czekamna te dokumenty jak kania dżdżu... ale owszem nie od razu je dostanę.. panowie je kompletują.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.06.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Sorry, przemieszczam się do pracy no top miłego dnia.... na mnie chyba tez czas bym zadek ruszyla..... jeszcze jedno pytanko mam... myslisz malowac chałupe metoda natryskową? bo ja wczoraj znalazłam ten wewątek i Cię tam widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.06.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Nefer - miłego dnia w pracy Jakby co to Nitu będzie u mnie w czwartek na oględzinach. Jak masz ochotę to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.06.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Sorry, przemieszczam się do pracy no top miłego dnia.... na mnie chyba tez czas bym zadek ruszyla..... jeszcze jedno pytanko mam... myslisz malowac chałupe metoda natryskową? bo ja wczoraj znalazłam ten wewątek i Cię tam widziałam Ja sobie na to ostrzę ząbki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 23.06.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 wieczornie witam szanowne grono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.06.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Moja marszruta na najbliższe dni Jutro (środa) koło 11 ruszam w kierunku Wusi O 16.30 jemy obiad w jej miejscowości. Urywam się od niej ok. 17.30 bo muszę być ok. 18 w Katowicach. Tam mam spotkanie na kawie - ale pewnie już wjade do hotelu. Następnie mam nadzieję , że Efilo podjedzie do mnie ok. 20 na kolację w Hotelu (jakby co jestem w Hotelu Diament na Dworcowej w Katowicach- zapraszam ). W czwartek mam robotę od 10-12 i ruszam do Kasi M - tam trochę baluję i urywam się koło 15.30 - 16.00 do Wrocławia. We Wrocku mam kolację o 20.00 z przyjaciółką - ale zapraszam wszystkich chętnych - nie mam jeszcze potwierdzonej rezerwacji hotelu, ale podam w środę. W piątek trochę pracuję 10-12 i ruszam spowrotem do W-wy. Jakby ktoś gdzieś skrzyżował swoje ścieżki z moimi - zapraszam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts