Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzień dobry

Nitusia sorki za określenie ale byś się musiała ( jak to mawiał ojciec kolegi ) z pewną częścią męskiego ciała no głowy pomieniać żeby depesiom dobrze robić :-? :roll:

eeee co Ty... a ja miła jezdem..... już ja im zrobię 'dobrze'.... już ja się postaram by im było 'dobrze' :p

ps. ma ktos palnik.... tak się rozglądam :p

cześc Nefcia... czy jest paragraf na nkłanianie do podpisania dokumentów z datą wsteczną :)

bo mnie developerzy każą podpisać pismo z dnia 28 kwietnia :o :lol: :lol: :lol:

To jest przestępstwo.

Możesz podpisać odbiór - jasno pisząc datę odebrania.

np.

Pismo ninijesze otrzymałam dnia ...........

Ale chyba nie chcesz im iść na rączkę ..

mój też mi mówi, że z tego niezła afera może być :p

panowie sa w dooopie z papierami i szukają głupiej która im podpisze dokumenty :p

zreszta podobnie jest z prptokołami odbioru poszczególnych instalacji.... elektryki jestem bardzo ciekawa, bo wim, ze kable były i są nierozizolowane, więc żadnego pomiaru nie było....

aleeeee czekam na protokół... niech tworza :p

To bardzo ciekawe jakim cudem mają pozwolenie na zamieszkanie .... Żeby oddać dom muszą mieć wszystkie odbiory i inwentaryzację geodezyjną. Dali Ci może ? NIeeeeeeeee ? To niech poszukaja co...

mój też mi mówi, że z tego niezła afera może być :p

panowie sa w dooopie z papierami i szukają głupiej która im podpisze dokumenty :p

zreszta podobnie jest z prptokołami odbioru poszczególnych instalacji.... elektryki jestem bardzo ciekawa, bo wim, ze kable były i są nierozizolowane, więc żadnego pomiaru nie było....

aleeeee czekam na protokół... niech tworza :p

To bardzo ciekawe jakim cudem mają pozwolenie na zamieszkanie .... Żeby oddać dom muszą mieć wszystkie odbiory i inwentaryzację geodezyjną. Dali Ci może ? NIeeeeeeeee ? To niech poszukaja co...

ale chodzi pewnie o to, że jakieś protokoły poszły - że wszystko gra i hula.... szkoda tylko, że poszły te nieprawdziwe... bo jakby sprawdzali ciągłość instalacji to by znaleźli kabel w podjeździe zanim myśmy to zrobili :) ... a ja już nawet nie wspominam o reszcie protokołów :)

Nie mozna zrobić odbioru instalacji elektrycznej bez założonych gniazdek...

gniazdka jak gniazdka... ale kostki musza być :)

ale kochana ja mam wciąż nie rozcięte kable by rozdzielić je do kostek.. są nówiki nieśmigane.... częśc zrobiliśmy sami bo jednak jakies światło i prąd musi być ... ale np w pokojach, strychu, półpietrach - nic....

więc dlatego czekamna te dokumenty jak kania dżdżu... ale owszem nie od razu je dostanę.. panowie je kompletują.... :)

Sorry, przemieszczam się do pracy :)

no top miłego dnia.... na mnie chyba tez czas bym zadek ruszyla.....

jeszcze jedno pytanko mam... myslisz malowac chałupe metoda natryskową? bo ja wczoraj znalazłam ten wewątek i Cię tam widziałam :)

Sorry, przemieszczam się do pracy :)

no top miłego dnia.... na mnie chyba tez czas bym zadek ruszyla.....

jeszcze jedno pytanko mam... myslisz malowac chałupe metoda natryskową? bo ja wczoraj znalazłam ten wewątek i Cię tam widziałam :)

Ja sobie na to ostrzę ząbki :)

Moja marszruta na najbliższe dni

Jutro (środa) koło 11 ruszam w kierunku Wusi :)

O 16.30 jemy obiad w jej miejscowości.

Urywam się od niej ok. 17.30 :( bo muszę być ok. 18 w Katowicach.

Tam mam spotkanie na kawie - ale pewnie już wjade do hotelu.

Następnie mam nadzieję , że Efilo podjedzie do mnie ok. 20 na kolację w Hotelu (jakby co jestem w Hotelu Diament na Dworcowej w Katowicach- zapraszam :)).

W czwartek mam robotę od 10-12 i ruszam do Kasi M - tam trochę baluję i urywam się koło 15.30 - 16.00 do Wrocławia.

We Wrocku mam kolację o 20.00 z przyjaciółką - ale zapraszam wszystkich chętnych - nie mam jeszcze potwierdzonej rezerwacji hotelu, ale podam w środę.

W piątek trochę pracuję 10-12 i ruszam spowrotem do W-wy.

Jakby ktoś gdzieś skrzyżował swoje ścieżki z moimi - zapraszam :):):)