Maluszek 24.06.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Właśnie zapaliła mi się kontrolka silnika. Zajebiście. Ciemno to widzę. Bierz samochód małża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.06.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Właśnie zapaliła mi się kontrolka silnika. Zajebiście. Ciemno to widzę. Ale jaka????? Żółta czy czerwona??? jak czerwona - to kiepsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 24.06.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Nefka to podmień autka ... i o pamiątkę z wojaży poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 24.06.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 No co Tyyyyyy, nie rujnujesz nam zupelnie niczego, bo na razie poza moim okulista o 18 nie mamy zadnych zafiksowanych planow. Wrocek piekne miasto, taksowki dzialaja, komorki mamy, normalnie Ameryka panie. Iiiiii, wlasnie dzisiaj Duch mnie z auta wyrzucil, wiec moge byc w potrzebie transportu. ozesz tyyy chaljeroo jedna Ty to cłek chce dopsie zeby cie z wrocka do rybnika a potem do czestochowy przez cały dzien nie meczyc a tyy tak..nio malgos nikt cie nie wyrzucał łajzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.06.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 No co Tyyyyyy, nie rujnujesz nam zupelnie niczego, bo na razie poza moim okulista o 18 nie mamy zadnych zafiksowanych planow. Wrocek piekne miasto, taksowki dzialaja, komorki mamy, normalnie Ameryka panie. Iiiiii, wlasnie dzisiaj Duch mnie z auta wyrzucil, wiec moge byc w potrzebie transportu. ozesz tyyy chaljeroo jedna Ty to cłek chce dopsie zeby cie z wrocka do rybnika a potem do czestochowy przez cały dzien nie meczyc a tyy tak..nio malgos nikt cie nie wyrzucał łajzo No dobra, dobra juz, nie denerwuj sie. Wiem, ze o mnie dbasz jak nikt na tym swiecie. Masazyk Ci zrobie, dobra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.06.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 No co Tyyyyyy, nie rujnujesz nam zupelnie niczego, bo na razie poza moim okulista o 18 nie mamy zadnych zafiksowanych planow. Wrocek piekne miasto, taksowki dzialaja, komorki mamy, normalnie Ameryka panie. Iiiiii, wlasnie dzisiaj Duch mnie z auta wyrzucil, wiec moge byc w potrzebie transportu. ozesz tyyy chaljeroo jedna Ty to cłek chce dopsie zeby cie z wrocka do rybnika a potem do czestochowy przez cały dzien nie meczyc a tyy tak..nio malgos nikt cie nie wyrzucał łajzo No dobra, dobra juz, nie denerwuj sie. Wiem, ze o mnie dbasz jak nikt na tym swiecie. Masazyk Ci zrobie, dobra? :roll: zdrowotny mam nadzieje :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.06.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 A po co zdrowotny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.06.2009 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 A po co zdrowotny? dobra to nie moja sprawa.... ale i tak zapytam: a jaki 'inny' masaż kcesz mu Małgoś wykonac, hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.06.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 A po co zdrowotny? dobra to nie moja sprawa.... ale i tak zapytam: a jaki 'inny' masaż kcesz mu Małgoś wykonac, hę? Jaki bedzie chcial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 24.06.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Chyba była zółta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.06.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Właśnie zapaliła mi się kontrolka silnika. Zajebiście. Ciemno to widzę. Ale jaka????? Żółta czy czerwona??? Żółta - zgłupiała sonda lambda. Ale nie ma tego złego - chłopaki mi jeszcze oleju nalali bo się troche wytłukł do Dandiego:) Dzięki odpowiedniej motywacji zrobiłam trasę do Częstochowy w 1h40min. GPS pokazuje, że musi być 3h50min :) Byłam z Wusią na obiedzie (wiecie jaka ona jest ładniunia ?) i u Wusi na budowie. A teraz się zalokowałam w hotelu i za niedługo jem kolację z Efilką. Tak to ja mogę żyć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.06.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Czeeee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.06.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Czeeeee :) Ucałowania od Wusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.06.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Ucalowania tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.06.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 NOrmalnie jesteś nieznośna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.06.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 czemu jezdzisz tak szybko ja sie na Dejwa wkurwiam jak w 4godziny z Wroclawia do Hanoweru jezdzi, a tu nastepna zarezerwowalam papugi na jutro na 18.30 dobre zarelko maja http://www.podpapugami.com.pl/main.php?lang=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.06.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Wcale nie tak szybko :) Po prostu było pusto i można było równiutko 130-140 (więcej się bałam, bo tyle wytrzymuje moja antena od CB) :) Gdyby był ruch to by się nie dało .. Coś słyszałam o jakiejś rezerwacji : W efekcie laduję w Hotelu Europeum na Kazimierza Wielkiego jakby co :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.06.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 to na piechotke sobie przejdziesz 200m przez plac Solny na Rynek. Papugi sa obok Spiza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.06.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Super. Juz wiem, co sobie zjem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.06.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 co?mi tam wszystko smakuje.... a najbardziej szpinak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts