Nefer 28.06.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 dziękuję za super imprezkę i wyborne towarzystwo i za Twój taniec Neff i Kruelkowy również. Piknie siem ruszacie Dziewczynki, a Małgosi za fajną muzyczkę do podrygiwania a i dziekuje też za daaaaa-ry, dary loooo-su hihi To ja dziękuję, że byłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.06.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Nefcia pamietam Cię z króciutkich włosach a tu taka zmiana:)ledwie poznałam. Świetnie wyglądasz YYyy jakby tu powiedzieć .... nie mam czasu iść do fryzjera . To zmiana niezamierzona i nie lubię się takiej, ale trudno. Ponadto wiesz - wygląda się dobrze tylko do drugiego litra Potem to każdy sponiewierany :) Też Cię ledwo poznałam Na temat litrów to mój kolega miał inną teorię, ale tę pewnie wszyscy znają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.06.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 dziękuję za super imprezkę i wyborne towarzystwo i za Twój taniec Neff i Kruelkowy również. Piknie siem ruszacie Dziewczynki, a Małgosi za fajną muzyczkę do podrygiwania a i dziekuje też za daaaaa-ry, dary loooo-su hihi To ja dziękuję, że byłaś hmmm, czuje się jak bym juz odeszła , ale mój goooopi humor w normie, znak, ze jeszcze jestem jednak Pewnie wszyscy juz dojechali do domów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.06.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 dobry wieczór no tak na zlocie Duchaty podeptał mnie i poszedł dalej i o fotkach dla mnie też oczywiście zapomniał dziewczyny no co ja będę mówić super jestreście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 28.06.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Nefka czyżby Mycha sobie z nas żarty robiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.06.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Nefka czyżby Mycha sobie z nas żarty robiła Mycha czasem coś pisze jakby ją złe opętało - widać musi jeszcze się napić ... za mało było ... poprawimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 28.06.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Nefka czyżby Mycha sobie z nas żarty robiła Mycha czasem coś pisze jakby ją złe opętało - widać musi jeszcze się napić ... za mało było ... poprawimy... aaaaaa to o to chodziło to wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.06.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Nefka czyżby Mycha sobie z nas żarty robiła Mycha czasem coś pisze jakby ją złe opętało - widać musi jeszcze się napić ... za mało było ... poprawimy... never jestem śmiertelnie poważna powiedziałabym nawet. Cudnie tańczycie!Zadnych żartów w tym temacie. A co do picia......hmmmm, to zawsze można poprawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.06.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Nefka czyżby Mycha sobie z nas żarty robiła Mycha czasem coś pisze jakby ją złe opętało - widać musi jeszcze się napić ... za mało było ... poprawimy... never jestem śmiertelnie poważna powiedziałabym nawet. Cudnie tańczycie!Zadnych żartów w tym temacie. A co do picia......hmmmm, to zawsze można poprawic Czymam, czymam, czymam za słowo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.06.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Nefka czyżby Mycha sobie z nas żarty robiła Mycha czasem coś pisze jakby ją złe opętało - widać musi jeszcze się napić ... za mało było ... poprawimy... never jestem śmiertelnie poważna powiedziałabym nawet. Cudnie tańczycie!Zadnych żartów w tym temacie. A co do picia......hmmmm, to zawsze można poprawic Czymam, czymam, czymam za słowo :) a czymaj to i ja nie puszczę, czy zzzzzzzzzzzzzzziiiiiium juz też jest po?Rodzina w komplecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.06.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Nieee zzzzzzzzzzzzziuummm wraca dopiero jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 28.06.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Witam dziewczyny,do której tańcowałyście?I jak nocka minęła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.06.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Witam dziewczyny, do której tańcowałyście? I jak nocka minęła? Cześć Piękna :) Ja odpadłam o 3.30. Reszta została więc nie wiem Ale było fffajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 28.06.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Fajnie było, to fakt. Teraz krwawą merry popijamy bo nam jakoś poziom potasu się obniżył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.06.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Nefcia... dzieki. http://img29.imageshack.us/img29/3594/page1944163151.jpg Juz sie boje, co tam na tych zdjeciach. Kto chcial plyte? Pamietam Kasie, Maluszka i Nitu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.06.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Kochana - nie ma za co - cała przyjemność po moje stronie - to ja dziękuję za wyborne towarzystwo :) ( wafelek i powyżej - wafelek zajebisty ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.06.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Nefcia, dzięki za przemiłe towarzystwo i pogaduchy (wiesz na jaki temat ) całusy i do następnego razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.06.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 A o mnie Duch też zapomniał i linka nie dostałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.06.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Aaaaa, i pozdrow dzieci i kote. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.06.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Nefcia, dzięki za przemiłe towarzystwo i pogaduchy (wiesz na jaki temat ) całusy i do następnego razu Mam nadzieję , że szybciej niż myslimy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts