Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Łoj gupia Ty gupia :):) Mój małż się na wafelka nie załapał - odbyła sie bitwa o ostatni kawałek :) I dziś wprawiłam sobie nowe lusterko wew samochodzie :)

nalezalo Ci sie :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Eeeeeeeee to słup był na parkingu hotelowym :) Rachunek prawdopodobieństwa wskazuje, że co jakiś czas trzeba w coś przyp... Wolę słup niż tira :)

Łoj gupia Ty gupia :):) Mój małż się na wafelka nie załapał - odbyła sie bitwa o ostatni kawałek :) I dziś wprawiłam sobie nowe lusterko wew samochodzie :)

nalezalo Ci sie :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Eeeeeeeee to słup był na parkingu hotelowym :) Rachunek prawdopodobieństwa wskazuje, że co jakiś czas trzeba w coś przyp... Wolę słup niż tira :)

niektóre słupy bardzo lubią nasze samochody 8)

a ja bym dzisiaj pierdol...neła w hu..ja który chciał wymusic mesiem pierwszenstwo,a mu sie nie udało, ale ku...tasek wrył sie pózniej przedemnie na chama zeby pokazac na co go stac. Jak Boga kocham, gdyby nie to, ze sie spieszyłam, to bym w niego przyrąbała z dziką przyjemnością. Fajne miał auto. Takie czarne i błyszczące. Pewnie robił kurs między myjnią1 a myjnią2

ja ostatniej zimy pierdolnelam w

-dupe jakiegos palanta co mu sie przypomnialo ze w lewo skreca

-dupe innego palanta co nie zauwazylam ze hamuje

-prawy zderzak jeszcze innego palanta co mi moje miejsce na parkingu zablokowal

innych nie pamietam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Noooo to nieźle.... ja ostatni raz miałam stłuczkę 3 lata temu - pani dyrektor pewnego wielkiego banku postanowiła pojechać moim pasem - przejeżdżając mój samochód górą chyba...

A z mojej winy to ostatnio 10 lat temu starłam śnieg panu ze zderzaka..nawet zniżek nie zdjęli z ubezpieczenia.. :)

a ja bym dzisiaj pierdol...neła w hu..ja który chciał wymusic mesiem pierwszenstwo,a mu sie nie udało, ale ku...tasek wrył sie pózniej przedemnie na chama zeby pokazac na co go stac. Jak Boga kocham, gdyby nie to, ze sie spieszyłam, to bym w niego przyrąbała z dziką przyjemnością. Fajne miał auto. Takie czarne i błyszczące. Pewnie robił kurs między myjnią1 a myjnią2

Nie warto - sama wiesz potem samochodzy zastępcze te rzeczy ... ja tylko czasem chamów ucze kultury - na ogół daję im polatać :)

ja ostatniej zimy pierdolnelam w

-dupe jakiegos palanta co mu sie przypomnialo ze w lewo skreca

-dupe innego palanta co nie zauwazylam ze hamuje

-prawy zderzak jeszcze innego palanta co mi moje miejsce na parkingu zablokowal

innych nie pamietam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ania, ty samych palantów na drodze spotykasz 8)