wu 01.07.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 dobry wieczór no i po co tak daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 I w sobote. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.07.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 I w sobote. No i zawsze coś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 I w sobote. No i zawsze coś ... No doooooobra. Mnie masz i tak dosc na ladnych pare lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.07.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Łoj gupia Ty gupia :) Mój małż się na wafelka nie załapał - odbyła sie bitwa o ostatni kawałek I dziś wprawiłam sobie nowe lusterko wew samochodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Lusterko swoje przeszlo, to fakt. Nie masz jakiegos wypadu na poludnie w planach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.07.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Jeszcze mi sie nogi trzęsą po ostatnim Ale w Krakowie nie byłam na szkoleniu - to fakt Pomyślimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.07.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Łoj gupia Ty gupia :) Mój małż się na wafelka nie załapał - odbyła sie bitwa o ostatni kawałek I dziś wprawiłam sobie nowe lusterko wew samochodzie nalezalo Ci sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Tak mi mow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.07.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Łoj gupia Ty gupia :) Mój małż się na wafelka nie załapał - odbyła sie bitwa o ostatni kawałek I dziś wprawiłam sobie nowe lusterko wew samochodzie nalezalo Ci sie Eeeeeeeee to słup był na parkingu hotelowym Rachunek prawdopodobieństwa wskazuje, że co jakiś czas trzeba w coś przyp... Wolę słup niż tira Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.07.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 ja ostatniej zimy pierdolnelam w -dupe jakiegos palanta co mu sie przypomnialo ze w lewo skreca -dupe innego palanta co nie zauwazylam ze hamuje -prawy zderzak jeszcze innego palanta co mi moje miejsce na parkingu zablokowal innych nie pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.07.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Łoj gupia Ty gupia :) Mój małż się na wafelka nie załapał - odbyła sie bitwa o ostatni kawałek I dziś wprawiłam sobie nowe lusterko wew samochodzie nalezalo Ci sie Eeeeeeeee to słup był na parkingu hotelowym Rachunek prawdopodobieństwa wskazuje, że co jakiś czas trzeba w coś przyp... Wolę słup niż tira niektóre słupy bardzo lubią nasze samochody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Pieknie laseczki sobie poczynacie. A ci biedni palanci co maja zonom powiedziec? Ze dziewczyna im w dupe wjechala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.07.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 a ja bym dzisiaj pierdol...neła w hu..ja który chciał wymusic mesiem pierwszenstwo,a mu sie nie udało, ale ku...tasek wrył sie pózniej przedemnie na chama zeby pokazac na co go stac. Jak Boga kocham, gdyby nie to, ze sie spieszyłam, to bym w niego przyrąbała z dziką przyjemnością. Fajne miał auto. Takie czarne i błyszczące. Pewnie robił kurs między myjnią1 a myjnią2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.07.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 ja ostatniej zimy pierdolnelam w -dupe jakiegos palanta co mu sie przypomnialo ze w lewo skreca -dupe innego palanta co nie zauwazylam ze hamuje -prawy zderzak jeszcze innego palanta co mi moje miejsce na parkingu zablokowal innych nie pamietam Noooo to nieźle.... ja ostatni raz miałam stłuczkę 3 lata temu - pani dyrektor pewnego wielkiego banku postanowiła pojechać moim pasem - przejeżdżając mój samochód górą chyba... A z mojej winy to ostatnio 10 lat temu starłam śnieg panu ze zderzaka..nawet zniżek nie zdjęli z ubezpieczenia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.07.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 a ja bym dzisiaj pierdol...neła w hu..ja który chciał wymusic mesiem pierwszenstwo,a mu sie nie udało, ale ku...tasek wrył sie pózniej przedemnie na chama zeby pokazac na co go stac. Jak Boga kocham, gdyby nie to, ze sie spieszyłam, to bym w niego przyrąbała z dziką przyjemnością. Fajne miał auto. Takie czarne i błyszczące. Pewnie robił kurs między myjnią1 a myjnią2 Nie warto - sama wiesz potem samochodzy zastępcze te rzeczy ... ja tylko czasem chamów ucze kultury - na ogół daję im polatać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 01.07.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 I w sobote. No i zawsze coś ... I w sobotę i w niedzielę Jak szaleć to szaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.07.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 I w sobote. No i zawsze coś ... I w sobotę i w niedzielę Jak szaleć to szaleć Ja jeszcze w piątek mam imprę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.07.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 ja ostatniej zimy pierdolnelam w -dupe jakiegos palanta co mu sie przypomnialo ze w lewo skreca -dupe innego palanta co nie zauwazylam ze hamuje -prawy zderzak jeszcze innego palanta co mi moje miejsce na parkingu zablokowal innych nie pamietam Ania, ty samych palantów na drodze spotykasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 I w sobote. No i zawsze coś ... I w sobotę i w niedzielę Jak szaleć to szaleć Ostatnio mam tak malo roboty, ze faktycznie... Jedna stowka w te jedna wewte nie robi roznicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts