tosinek 04.02.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Ale chyba powinien być przygotowany. Z drugiej strony to oni faceci są dziwni. Siedzisz 9 MIESIĘCY w ciązy i jak przychodzi co do czego to zawsze pada:Jak to już??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.02.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Hehe, Nefer, Ty to umiesz strzelić niusa Sporą chwilę starałam się wyobrazić sobie jak wygląda to, co zostało z Twojej teściowej po spotkaniu z HDSem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.02.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 ZACHWYCAJĄCA pani Pisz dużo o Teściowej, już jestem Jej fanką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Kocham Twoją Teściową!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 04.02.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.02.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Nefer, czuję się tak, jakbym oglądała film oparty na Twoim scenariuszu Cieszę się, że już ruszyłaś.... Teraz będzie dopiero jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.02.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Obawiam się , że Kochana Teściowa będzie głównym bohaterem tej powieści ( kiepskiej, oj kiepskiej) :) Ja też ją kocham - serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 04.02.2008 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Nefer a co to jest za futrzak, a gdzie sexi Baba!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaboBIK 04.02.2008 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 właśnie czytałam twoj dziennik gdy zmieniłaś sexi kobitke na zwierzatko... było to w chwili wtargniecia twojej teściowej... uśmiałam sie i będę cię odwiedzać pozdrawiam i dużo wytrwałości życzę....o ekipę budowlaną nie musisz się martwić teściowa da sobie z nimi radę ....nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 05.02.2008 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Neferko, twoja teściowa szalenie przypomina mi moją babcię, ma już 87 lat, od dwóch lat ma komputer, dzwoni do mnie: Tolula nie widzę serwera!!! A jakiś czas temu twierdziła, że jak ja wysyłam maila do Stanów to kosztuje to bardzo dużó pieniędzy, dodam, ze obecnie sama wisi na skaypie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.02.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Nefer historia z teściową wprowadziła mnie w dobry nastrój od rana Dla osłody pocieszę Cie, ze nie tylko Ty masz takie problemy. Ja walczyłam o komórkę-bunkier której nie chciał zburzyć ojciec. Po rozbiórce w nerwach i konspiracji, postawieniu nowego blaszaka odpuścił i stwierdził, ze tak jest nawet lepiej bo nie leje sie z dachu i nie śmierdzi w srodku stęchlizną Będzie dobrze! W końcu kiedys się zmęczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.02.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Tesciowe gora!!! Pisz Nefer, pisz. Na rescie cos na Forum drgnelo. Trzymam kciuki. W koncu musze kiedys zobaczyc ta Twoja piwnice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 05.02.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Neferku kotku twoaj teściowa przebija wszelkie znane mi teściowe leże wirtualnie pod stołem i kwiczę i turlam sie... (wirtualnie bo w pracy nie wypada pod stołem nie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Nefer a co to jest za futrzak, a gdzie sexi Baba!!! To CHOMICZEK z brzuszkiem na wierzchu - tak się czuję . Nad chomiczkiem zapewne wisi but Wilekoluda :) Chomiczek bardzo przeprasza, że żyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.02.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Nefer - za.jebiste! Teściowa jest boska, przekaz Jej moje ukłony i wyrazy szacunku! Całkiem jakbym swojego Teścia widziała - kochany Człowiek, który zardzewiałej puszki wyrzucić nie pozwoli... Pisz, kochana, będzie weselej i przyjemniej na tym świecie! Dziękuję za uśmiech dnia codziennego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KacMar 05.02.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Nareście Zbliża się czas, kiedy zobaczę Cię na tych fundamentach Powodzenia w budowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 05.02.2008 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 A ja tam wolę "stary" awatarek Oddaje Twój charakter wojowniczko Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.02.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Wróć stary avatarze A teściówka pierwsza klasa Nefer, teraz tylko worek pieniędzy i jeszcze więcej cierpliowści i już, dom gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 05.02.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Nefer, dwa razy sprawdzałam, czy aby na pewno twój dziennik czytam. Zrób coś z tym chomikiem. Niech chociaż stoi albo co. A swoją drogą to fajne uczucie, jak już się zaczyna. Tylko później modlisz się, żeby jak najszybciej sie skończyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Nareście Zbliża się czas, kiedy zobaczę Cię na tych fundamentach Powodzenia w budowaniu. Dzięki KacMar Jestem z tych nienormalnych inwestorów, którzy mogą nie zdążyć sfotografować się na fundamentach :) Gdyż wybieram się do Zakopanego I tak nie uniknę błedów i tak. Po co się więc denerwować ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts