lidszu 01.07.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Ja ostatnio w dupę komuś wjechałam jakieś 6 lat temu. Zima, na ulicach szklanka i moja kaczuszka niestety nie chciała współpracować przy ostrzejszym hamowaniu. A co śmieszniejsze, to ja miałam wgnieciony zderzak, a nie ten palant co w niego wjechałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.07.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 kaczuszka, no nie, posikam się Liduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.07.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 kaczuszka, no nie, posikam się Liduś rzucam focha zaśmiewać się z mojego fordzika KA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.07.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 kaczuszka, no nie, posikam się Liduś rzucam focha zaśmiewać się z mojego fordzika KA e tam zaraz zaśmiewać. Nie rzucaj się Wandziu do Wisły. Skojarzyło mi się tylko, a wiesz jak to boli jak sobie człowiek uzmysłowi nagle swoje potrzeby?Wybity z forumowego transu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.07.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 dzień dobry Nefercia to gdzie zagineła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 02.07.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Czy ja zawsze muszę mieć jakieś uroczystości rodzinne jak sie jakas impra kroi I dzień dopry kciałem powiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.07.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Czy ja zawsze muszę mieć jakieś uroczystości rodzinne jak sie jakas impra kroi I dzień dopry kciałem powiedziec To wszystko dlatego, że rodziny się nie wybiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 02.07.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Czy ja zawsze muszę mieć jakieś uroczystości rodzinne jak sie jakas impra kroi I dzień dopry kciałem powiedziec To wszystko dlatego, że rodziny się nie wybiera ale mi pocieszenie Mamy ślub w rodzinie moze coś pokombinuje zeby sie nie odbył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.07.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 ALe daje się z niej zrezygnować przy zbyt dużym obciążeniu psychicznym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.07.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Czy ja zawsze muszę mieć jakieś uroczystości rodzinne jak sie jakas impra kroi I dzień dopry kciałem powiedziec To wszystko dlatego, że rodziny się nie wybiera ale mi pocieszenie Mamy ślub w rodzinie moze coś pokombinuje zeby sie nie odbył Wystarczy coś podszepnąć jednej ze stron. Albo najlepiej obu. I film na jutuba nakręcić przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 02.07.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 ALe daje się z niej zrezygnować przy zbyt dużym obciążeniu psychicznym... warto to przemyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.07.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 ALe daje się z niej zrezygnować przy zbyt dużym obciążeniu psychicznym... najtrudniej pierwszy krok POtem to jusz pewnie z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.07.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Tak... i ten krok zostawia trwały slad na psychice, ale dzieci i mąż są ważniejsze niż dalsza rodzina czasem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 02.07.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Tak... i ten krok zostawia trwały slad na psychice, ale dzieci i mąż są ważniejsze niż dalsza rodzina czasem... jak to doprze że nie mam męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.07.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Tak... i ten krok zostawia trwały slad na psychice, ale dzieci i mąż są ważniejsze niż dalsza rodzina czasem... jak to doprze że nie mam męża i ja... To wcale nie musi być fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.07.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Noooooooo ja tam czasem wolałabym mieć żonę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 02.07.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Noooooooo ja tam czasem wolałabym mieć żonę ale kiedy to czasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.07.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Noooooooo ja tam czasem wolałabym mieć żonę ale kiedy to czasami Ale pozostając sobą? Bo to istotna kwestia. Jeśli tak, to na tym podwórku byś miała pszchlapione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.07.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Noooooooo ja tam czasem wolałabym mieć żonę ale kiedy to czasami A kiedy ? A wtedy, gdy mi pot leci po tłyłku a małż leniwie przerzuca kanały w TV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 02.07.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 eeeee to rzadko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts