barranki2 02.07.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 A co to jest TV? Też bym sobie poprzerzucał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.07.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Ja tam nie wiem, moj tylko czasami rzuca telewizorami. Na parkiet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.07.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 I one wtedy robią takie fajne bum? Czy rzuca tymi płaskimi? Tymi to nie ma efektu, nie warto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.07.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Plaskimi jest niebezpiecznie, bo sie rozlewaja. A jak sie rozbija zwyczajny monitor, to trzeba uwazac, co obok stoi, bo nastepuje inplozja i wsysa do srodka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.07.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Ale - jak widać - jeszcze ciem nie wessało ani razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.07.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Nieeee, ja sie nie dam tak latwo. Ale mi kiedys monitorek na stope spadl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 02.07.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Mam na strychu telewizorek Rubin jakby co mogę użyczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.07.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Czy ja zawsze muszę mieć jakieś uroczystości rodzinne jak sie jakas impra kroi I dzień dopry kciałem powiedziec To wszystko dlatego, że rodziny się nie wybiera ale mi pocieszenie Mamy ślub w rodzinie moze coś pokombinuje zeby sie nie odbył powiedz im, że w lipcu się ślubu nie bierze, bo nie ma litery "R" w sobie A to przynosi nieszczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.07.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Mam na strychu telewizorek Rubin jakby co mogę użyczyć Bede pamietac w razie, gdyby kolo Warszawki jakies rozbijanie monitorkow bylo planowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.07.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Mam na strychu telewizorek Rubin jakby co mogę użyczyć eeee, rubinki to się paliły, a nie wybuchały. Chociaż jak już się dobrze rozpaliły, to jednak wybuchały. Może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 02.07.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 lidszu to moze nie przeiśc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.07.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Plaskimi jest niebezpiecznie, bo sie rozlewaja. A jak sie rozbija zwyczajny monitor, to trzeba uwazac, co obok stoi, bo nastepuje inplozja i wsysa do srodka. To się nazywa parcie na szkło :)Każdy chce być wessany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.07.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Plaskimi jest niebezpiecznie, bo sie rozlewaja. A jak sie rozbija zwyczajny monitor, to trzeba uwazac, co obok stoi, bo nastepuje inplozja i wsysa do srodka. To się nazywa parcie na szkło :)Każdy chce być wessany Taaaa, poza nami oczywiscie, bo my protestujemy przed rozslawianiem na YT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.07.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 I wyjdzie nam Arabella Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 02.07.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Nefcia dzięki za maila.Już wysłałam mojego M. na telefoniczne zwiady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.07.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Plaskimi jest niebezpiecznie, bo sie rozlewaja. A jak sie rozbija zwyczajny monitor, to trzeba uwazac, co obok stoi, bo nastepuje inplozja i wsysa do srodka. To się nazywa parcie na szkło :)Każdy chce być wessany Taaaa, poza nami oczywiscie, bo my protestujemy przed rozslawianiem na YT. Bo to nieprofesjonalny film jezd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.07.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Nefcia dzięki za maila.Już wysłałam mojego M. na telefoniczne zwiady Ależ nie ma za co Dobrosiu. Mam nadzieję, że niebawem będzie Ci lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 02.07.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Lekarz mówi , że wszystko piknie , ale swoje musi odboleć.Ale będzie oki , najgorsze mam za sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.07.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Lekarz mówi , że wszystko piknie , ale swoje musi odboleć.Ale będzie oki , najgorsze mam za sobą Myślami jestem z Tobą - niewiele pomoże , ale wiesz , że jakby co ... to dzwoń.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.07.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Biedna dobrosiu, a coz Ci to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts