barranki2 02.07.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Una troszkem popsuta jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 02.07.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 eeee nie ma czym się chwalić , szczękę sobie reperuję raz a dobrze,No i jestem na ostatniej bolesnej prostej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.07.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Uuuuuu, ale dobrze bedzie, zobaczysz. Teraz piwkiem sie znieczul albo czym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.07.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 eeee nie ma czym się chwalić , szczękę sobie reperuję raz a dobrze,No i jestem na ostatniej bolesnej prostej to już niedługo koniec męczarni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.07.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Z przykrością muszę odwołać ognisko w sobotę - bardzo przepraszam, ale sobotę mam pracującą Myślę, że sobie to odbijemy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 02.07.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 mam nadzieję, że lubisz tą swoją pracę dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.07.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Bardzo lubie swoją pracę -jeszcze z niej nie wyszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 02.07.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Bardzo lubie swoją pracę -jeszcze z niej nie wyszłam a mówili mi kiedyś, że pracocholizm jest szkodliwy zanim mnie z niego wyleczyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.07.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Bardzo lubie swoją pracę -jeszcze z niej nie wyszłam a mówili mi kiedyś, że pracocholizm jest szkodliwy zanim mnie z niego wyleczyli ja się dziś z biura urwałam, bo musiałam zakupy zrobić- eskimos mi się wyprowadził z lodówki. Potem się przespałam, a teraz znów sobie robię. Taki pech - kilka projektów z US - a oni są właśnie w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.07.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Bardzo lubie swoją pracę -jeszcze z niej nie wyszłam a mówili mi kiedyś, że pracocholizm jest szkodliwy zanim mnie z niego wyleczyli ja się dziś z biura urwałam, bo musiałam zakupy zrobić- eskimos mi się wyprowadził z lodówki. Potem się przespałam, a teraz znów sobie robię. Taki pech - kilka projektów z US - a oni są właśnie w pracy Witaj w klubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.07.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 hehehe US mi się kojarzy z Urzedem Skarbowym. tylko godziny mi coś nie przypasowały nie mówiąc o tym że nie wyobrażam sobie ankiety 'czy deklaruje Pan/Pani wszystkie swoje dochody?' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.07.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 hehehe US mi się kojarzy z Urzedem Skarbowym. tylko godziny mi coś nie przypasowały nie mówiąc o tym że nie wyobrażam sobie ankiety 'czy deklaruje Pan/Pani wszystkie swoje dochody?' :) Cze Efilko :) Mnie sie już nie kojarzy Ale takiej ankiety też nie robiłam :) niemniej patrząc na inteligencję niektórych jednostek w społeczeństwie odpowiedzi mogłyby mnie zaskoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.07.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 myśle że miałabyś dozgonną wdzięczność jakbyś UKS-owi dostarczyła odpowiedzi wraz z dokładną metryczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.07.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 dzień dobry Nefercia no ja wiem że mozna kochac robotę ale to już przesada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.07.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 hello, Ciebie zaskoczyć cos? nie możliwe. No chyba, że ten Eskimos, ze opuścił lodówke w taki upałPotrzebuję pomocy w kuchni, kto się wypowie u mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.07.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 myśle że miałabyś dozgonną wdzięczność jakbyś UKS-owi dostarczyła odpowiedzi wraz z dokładną metryczką Niestety etyka mojego zawodu mi zabrania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.07.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 dzień dobry Nefercia no ja wiem że mozna kochac robotę ale to już przesada Eeeeeeeee to nie robota - to hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.07.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 hello, Ciebie zaskoczyć cos? nie możliwe. No chyba, że ten Eskimos, ze opuścił lodówke w taki upał Potrzebuję pomocy w kuchni, kto się wypowie u mnie? Lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.07.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 hello, Ciebie zaskoczyć cos? nie możliwe. No chyba, że ten Eskimos, ze opuścił lodówke w taki upał Potrzebuję pomocy w kuchni, kto się wypowie u mnie? Lecę dzienks Neff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.07.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 no to się samo przez się rozumie Strażniczko Moralności Badaczy Rynku to ja też biegnę myszko, choc ja cienka w temacie więc nie wiem czy coś sensownego... no ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts