78mysz 03.07.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 no to się samo przez się rozumie Strażniczko Moralności Badaczy Rynku to ja też biegnę myszko, choc ja cienka w temacie więc nie wiem czy coś sensownego... no ale... moge tu coś publicznie oznajmic? nie nawidze budować domu! Przyszła kryzka na Matyska. Pamiętam jak się zarzekałam, chyba rozum postradałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.07.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Guuuuuupia nooooooooo - taki piękny masz dom i marudzisz ...idźźźźź ... POjedź do Nigerii/Maroka/Białorusi to Ci będzie lepiej i już nie będziesz marudzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.07.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Guuuuuupia nooooooooo - taki piękny masz dom i marudzisz ...idźźźźź ... POjedź do Nigerii/Maroka/Białorusi to Ci będzie lepiej i już nie będziesz marudzić... no tak, ale teraz łatwo to wszystko spartolic no nie? Za gramanice to się nie wybieram, bo nie lubię, no chyba, ze na Alaskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.07.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Guuuuuupia nooooooooo - taki piękny masz dom i marudzisz ...idźźźźź ... POjedź do Nigerii/Maroka/Białorusi to Ci będzie lepiej i już nie będziesz marudzić... no tak, ale teraz łatwo to wszystko spartolic no nie? Za gramanice to się nie wybieram, bo nie lubię, no chyba, ze na Alaskę To razem na tę Alaskę możemy bryknąć - tez bym chciała. Mycha - nikt nie mówił, że będzie łatwo. Ale popatrz na to w ten sposób : zastanów się ilu ludzi ma to SZCZĘŚCIE, że może podejmować takie decyzje jak Ty. Pomyśl ilu o tym marzy. A jak nie wiesz - to zapraszam do mojej szuflandii- wystarczy , że wyjdziesz na balkon Potraktuj to jako szansę, możliwość zrobienia czegoś fajnego. Ile razy w życiu masz taką okazję ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.07.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Wczoraj fajnego maila dostalam nigeryjskiego - nowosc taka, ze po polsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.07.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Wczoraj fajnego maila dostalam nigeryjskiego - nowosc taka, ze po polsku. Temat Nigerii u mnie w domu to temat drażliwy ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.07.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 jednak jadę na tą Alaskę, nie ma co. Ostatnio się zastanawiam w jakim celu własciwie wyjmuje się rok z zyciorysu, zeby stworzyc potem jakiegoś potwora. No juz dobrze i tak mi nie odbiło do końca i wieżyczek nie mam w chałupie, to nie jest tak źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.07.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 jednak jadę na tą Alaskę, nie ma co. Ostatnio się zastanawiam w jakim celu własciwie wyjmuje się rok z zyciorysu, zeby stworzyc potem jakiegoś potwora. No juz dobrze i tak mi nie odbiło do końca i wieżyczek nie mam w chałupie, to nie jest tak źle. Kupię Ci krasnala, chcesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.07.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Wczoraj fajnego maila dostalam nigeryjskiego - nowosc taka, ze po polsku. Temat Nigerii u mnie w domu to temat drażliwy ostatnio A co? Dziecko ktores sie wybiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.07.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 jednak jadę na tą Alaskę, nie ma co. Ostatnio się zastanawiam w jakim celu własciwie wyjmuje się rok z zyciorysu, zeby stworzyc potem jakiegoś potwora. No juz dobrze i tak mi nie odbiło do końca i wieżyczek nie mam w chałupie, to nie jest tak źle. Kupię Ci krasnala, chcesz ? NIEEEEEEEEE, to by mnie juz całkiem zabiło Nawet najczarniejsza z czarnych wersji nie zakłada tego , choc ostatnio moja córa to spoglądała za nimi w sklepie maslanymi oczkami. Musialam jej wytłumaczyć, ze to niemoralne, nieetyczne i ja się z tym nie zgadzam i niech sobie przemyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.07.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 prooooszzzęęęę Cię :) Już widze tę rozmowę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.07.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 prooooszzzęęęę Cię :) Już widze tę rozmowę :) no troche buzie miala rozdziawioną bo nie bardzo kumała co mam na myśli , no ale przynajmniej nie było kłotni kto ma racje bo nie wiedziała też co mi w ślicznych różowonosych krasnalkach nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.07.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 ja już widzę te maślane oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.07.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 cześć Nefcia Jak tam mążi jego kręgosłup jak tam kozunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.07.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Nefuś pracoholiku tyż z buziolami przylazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.07.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Mam niewiele danych, bo ostatnio pracuje od 10.00 do 2.00.Małż wygląda nie źle.Jak bylam sostatnio na budowie kozy nie było widać - chyba została gdzieś wypożyczoenw ramach koszenia .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.07.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 I ja kozuni nie zobaczylam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.07.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 tak było ...buuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.07.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Moze ja zjedli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.07.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Jak patrzę na tego małego to możliwe Sprawdzę jutro dooobra ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts