Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

no to się samo przez się rozumie Strażniczko Moralności Badaczy Rynku :D

to ja też biegnę myszko, choc ja cienka w temacie więc nie wiem czy coś sensownego... no ale...

moge tu coś publicznie oznajmic?

nie nawidze budować domu!

Przyszła kryzka na Matyska. Pamiętam jak się zarzekałam, chyba rozum postradałam

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Guuuuuupia nooooooooo - taki piękny masz dom i marudzisz ...idźźźźź ...

POjedź do Nigerii/Maroka/Białorusi to Ci będzie lepiej i już nie będziesz marudzić... :)

no tak, ale teraz łatwo to wszystko spartolic no nie?

Za gramanice to się nie wybieram, bo nie lubię, no chyba, ze na Alaskę

Guuuuuupia nooooooooo - taki piękny masz dom i marudzisz ...idźźźźź ...

POjedź do Nigerii/Maroka/Białorusi to Ci będzie lepiej i już nie będziesz marudzić... :)

no tak, ale teraz łatwo to wszystko spartolic no nie?

Za gramanice to się nie wybieram, bo nie lubię, no chyba, ze na Alaskę

To razem na tę Alaskę możemy bryknąć - tez bym chciała.

Mycha - nikt nie mówił, że będzie łatwo.

Ale popatrz na to w ten sposób : zastanów się ilu ludzi ma to SZCZĘŚCIE, że może podejmować takie decyzje jak Ty. Pomyśl ilu o tym marzy. A jak nie wiesz - to zapraszam do mojej szuflandii- wystarczy , że wyjdziesz na balkon :)

Potraktuj to jako szansę, możliwość zrobienia czegoś fajnego. Ile razy w życiu masz taką okazję ?

jednak jadę na tą Alaskę, nie ma co. Ostatnio się zastanawiam w jakim celu własciwie wyjmuje się rok z zyciorysu, zeby stworzyc potem jakiegoś potwora. No juz dobrze i tak mi nie odbiło do końca i wieżyczek nie mam w chałupie, to nie jest tak źle. :D

Kupię Ci krasnala, chcesz ? :)

jednak jadę na tą Alaskę, nie ma co. Ostatnio się zastanawiam w jakim celu własciwie wyjmuje się rok z zyciorysu, zeby stworzyc potem jakiegoś potwora. No juz dobrze i tak mi nie odbiło do końca i wieżyczek nie mam w chałupie, to nie jest tak źle. :D

Kupię Ci krasnala, chcesz ? :)

NIEEEEEEEEE, to by mnie juz całkiem zabiło ;)

Nawet najczarniejsza z czarnych wersji nie zakłada tego , choc ostatnio moja córa to spoglądała za nimi w sklepie maslanymi oczkami. Musialam jej wytłumaczyć, ze to niemoralne, nieetyczne i ja się z tym nie zgadzam i niech sobie przemyśli