malgos2 03.07.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Sprawdz koniecznie, bo bardzo sie martwie o nia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.07.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 kurde to samo mi na myśl przyszło że poszła na grilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.07.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Mam niewiele danych, bo ostatnio pracuje od 10.00 do 2.00. Małż wygląda nie źle. Jak bylam sostatnio na budowie kozy nie było widać - chyba została gdzieś wypożyczoenw ramach koszenia .. mojej kawki ze złamanym skrzydłem tez nie widac ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.07.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Mam niewiele danych, bo ostatnio pracuje od 10.00 do 2.00. Małż wygląda nie źle. Jak bylam sostatnio na budowie kozy nie było widać - chyba została gdzieś wypożyczoenw ramach koszenia .. mojej kawki ze złamanym skrzydłem tez nie widac ;( Za gorąco czy jak - zakopały sie w ziemi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.07.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 dzień dobry słoneczne i uśmiechnięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.07.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 dsien dobhry zas klara blenduje fuckk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Co robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.07.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Duchu siedź cicho tak ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.07.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Dzień Dobry .Lecę dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.07.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 ziuuuuuuuuuuuuum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.07.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Co robisz? kto Duch ..... narzeko jak staro baba, zimy mu sie chyba chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Co robisz? kto Duch ..... narzeko jak staro baba, zimy mu sie chyba chce Acha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.07.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 klara blenduje snacy ze slonko fest świci wita.. withom siem jush z macierzy i ssnikham:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Wszystko fajnie, a do mnie znowu nie zajrzal. Chyba musimy sobie powaznie porozmawiac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 04.07.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Akuku! Odkryłem dziś prawdziwy, męski sport: kosa spalinowa. Zajebista zabawka, kcem takom, kcem strasznie... Ale za to odzyskaliśmy ćwierć działki dla ludzkości, pozostałej części jeszcze nie, bo na części tej części stoi łałuża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.07.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Akuku! Odkryłem dziś prawdziwy, męski sport: kosa spalinowa. Zajebista zabawka, kcem takom, kcem strasznie... Ale za to odzyskaliśmy ćwierć działki dla ludzkości, pozostałej części jeszcze nie, bo na części tej części stoi łałuża Dobra łałuża nie jest zła :) Fajna zabawka ....też takie lubię...i piły spalinowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 04.07.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Akuku! Odkryłem dziś prawdziwy, męski sport: kosa spalinowa. Zajebista zabawka, kcem takom, kcem strasznie... Ale za to odzyskaliśmy ćwierć działki dla ludzkości, pozostałej części jeszcze nie, bo na części tej części stoi łałuża Dobra łałuża nie jest zła :) Fajna zabawka ....też takie lubię...i piły spalinowe Nooo, a ja, jak ta ciota, kupiłem piłę elektryczną. Ale mam niejasne wrażenie, że ona na pewno się zepsuje i wtedy spalinóweczkę jak się patrzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Akuku! Odkryłem dziś prawdziwy, męski sport: kosa spalinowa. Zajebista zabawka, kcem takom, kcem strasznie... Ale za to odzyskaliśmy ćwierć działki dla ludzkości, pozostałej części jeszcze nie, bo na części tej części stoi łałuża Dobra łałuża nie jest zła :) Fajna zabawka ....też takie lubię...i piły spalinowe Nooo, a ja, jak ta ciota, kupiłem piłę elektryczną. Ale mam niejasne wrażenie, że ona na pewno się zepsuje i wtedy spalinóweczkę jak się patrzy... Dzizas, co to za samokrytyka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 04.07.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Eeeeetam, to po prostu kwestia zdobywania doświadczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.07.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 a ja się bawilam dzisiaj odkurzaczem takim dużym co sam se trzepie filtry.A teraz wcinam serek z oliwą Neferkową od chłopa z południa i dogryzam pomidorkiem, mniam. Cała klawiatura jest juz tłusta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts